Se fac angajări în Bucureşti. Pentru 1000 de locuri de muncă disponibileAproape 10.500 de locuri de muncă sunt vacante, la nivel naţional, cele mai multe fiind în Capitală.

Se fac angajari in Bucuresti. Pentru 1000 de locuri de munca disponibile
Se fac angajări în Bucureşti. Pentru 1000 de locuri de muncă disponibile
Foto: www.finantistii.ro

Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel naţional sunt înregistrate 10.496 locuri de muncă.

Cele mai multe oferte de muncă sunt în Bucureşti (1.071).

a nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt înregistrate 1.212 locuri de muncă, cele mai multe pentru: proiectanţi de software (172), ingineri mecanici (96), ingineri electronişti (61), specialişti în domeniul politicilor administrative (61), directori generali, directori executivi şi asimilaţi (61), agenţi de vânzări (44) şi economişti (42).

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 9.284 locuri de muncă, cele mai multe pentru: muncitori necalificaţi în industria prelucratoare neclasificaţi în grupele de bază anterioare (1.222), asamblori neclasificaţi în grupele de bază anterioare (837), operatori la maşini şi utilaje pentru industria confecţiilor (344), şoferi de autocamioane şi maşini de mare tonaj (299) şi asamblori de maşini şi echipamente mecanice (273).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php .

Etichete: caut loc de munca, locuri de muncă, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE