Se face legătura între autostrada București-Ploiești și Capitală. Când vor fi gata cei 3 kilometriCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a emis la 1 februarie ordinul de finalizare a primilor 3,3 km din tronsonul de autostradă Bucureşti - Ploieşti şi a nodurilor peste Centura Bucureşti şi cel de la Moara Vlăsiei.

Intrarea autostrazi Bucuresti-Ploiesti in Capitala va fi gata in 4 luni
Intrarea autostrăzi București-Ploiești în Capitală va fi gata în 4 luni

Autostrada București-Ploiești, cea mai așteptată pentru bucureșteni, a intrat în linie dreaptă. Oficialii Companiei Naționale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România au explicat că primii 3 km din intrarea autostrăzii București-Ploiești în Capitală vor avea trei noduri rutiere, potrivit Capital.

Traseul autostrăzii începe din strada Petricani-Fabrica de Glucoză, în apropiere de Mobexpert. Este o intersecție în cruce în zona Petricani, apoi proiectul are în vedere construcția unor noduri rutiere în zona Gherghiței și în Voluntari, la Strada Popasului. Nodul rutier din zona Gherghiței face legătura Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigură legătura cu partea de nord a Bucureștiului. După ieşirea din Capitală, traseul autostrăzii trece în apropiere de localitatea Voluntari, apoi secțiunea se racordează la autostrada deja construită", au declarat oficiali din cadrul CNADNR.

Asocierea Euro Construct Trading '98-Aktor are la dispoziție patru luni pentru a proiecta o autostrada urbană. Mai exact, cei 3,3 km de autostradă nu vor avea bandă de urgență, dar vor exista trei benzi pentru circulație. „Constructorul este obligat să realizeze și sistemul de iluminare și să monteze panouri fonoabsorbante pentru a reduce zgomotul, în condiţiile în care această porţiune este aproape de clădiri. Asocierea Euro Construct Trading ‚98-Aktor se ocupă și de construcția nodului rutier de la Centura Capitalei, nodului rutier de la Moara Vlăsiei și a unui spațiu de servicii de la km 10", au precizat specialiștii din CNADNR.

La sfârșitul anului trecut, Compania Naţională de Autostrăzi a atribuit construcţia primilor 3 kilometri de autostradă București - Ploiești asocierii dintre Aktor şi Euro Construct Trading ‚98, valoarea totală a contractului ridicându-se la 129,18 milioane de lei. Contractul de proiectare și execuție are o durată de implementare de 22 de luni, din care 4 luni reprezintă perioada de proiectare și 18 luni durata de execuție. CNADNR preciza că perioada de garanție acordată lucrărilor este de 48 de luni de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor. Valoarea totală a acestui contract este de 129.180.727,51 lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Etichete: autostrada bucuresti ploiesti, bucuresti ploiesti intrarea in capitala, legatura bucuresti bucuresti ploiesti

0/1 COMENTARII
R.S.E.
28 Mar 22:37
+0
VOTURI
-0
Aceasta firma, cu 4 mii de angajati neproductivi "Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România" incurca si blocheaza intentionat constructia de autostrazi in Romania, fiindca este plina de coorupti, spioni si tradatori de neam si tara. Peste tot sunt capete de 3-4-6-10 km de sosele si autostrazi, intentionat blocate, neterminate,... frati romani, ca sa plece firmele constructoare de automobile (de la Craiova si Pitesti) din Romania. Aceasta firma este condusa de bestii care vor sa faca genocid cu neamul romanesc prin accidente in locurile aglomerate si distrugerea economiei romanesti. Ei sunt platiti de diversionisti dusmani de moarte ai romanilor. Daca vreti ca sa existam ca natiune; frati romani, va rog ca sa iesiti cu totii in strada si in fata companiei malefice platita de servicii straine malefice. D.N.A. are si dovezi, dar ma deranjeaza f. mult ca tace, impreuna cu serviciile romane interne si externe.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE