Se ieftineşte benzina şi motorina, la PetromDiferentele dintre preturile la benzina si motorina practicate de statiile Petrom din Bucuresti fac ca un plin de benzina sa fie mai ieftin sau mai scump cu pana la 8,5 lei
Diferenţele dintre preţurile la benzină şi motorină practicate de staţiile Petrom din Bucureşti fac ca un plin de benzină să fie mai ieftin sau mai scump cu până la 8,5 lei

Petrom va ieftini benzinele cu opt bani pe litru şi motorinele cu şase bani pe litru, începând de mâine, 26 iunie, ora 00.00, anunţă Economica.net.

Compania petrolieră nu anunţă modificările de preţ şi nici nu anunţă preţul de referinţă al carburanţilor, punând în schimb la dispoziţia consumatorilor un servicu online, pe site-ul companiei, cu preţurile de la fiecare staţie de distribuţie.

Astfel, la benzinăria Petrom din Şoseaua Pipera din Bucureşti, după ieftinire, preţurile sunt următoarele: Benzină standard 95 5,69 lei litrul, benzină Extra 99 6,11 lei litrul, motorină Standard 5,75 lei litrul, motorină Extra 5,98 lei litrul.

Este a cincea ieftinire consecutivă a carburanţilor din ultimele şase săptămâni, generată de scăderea cotaţiilor internaţionale la ţişei şi la produse petroliere. Ultima reducere de preţ a avut loc pe 20 iunie. OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 500 de staţii.

Etichete: benzină, motorină, OMV Petrom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE