Se încălzeşte în Bucureşti. CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND, la munte şi la mareVREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ (27-29 MAI 2016). Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi, treptat, în majoritatea regiunilor, inclusiv în Capitală, dar nu vom scăpa de ploile cu averse. 

Se incalzeste la Bucuresti. CUM VA FI VREMEA IN WEEKEND, la munte si la mare (Foto goingoutpedia.wordpres.com
Se încălzeşte la Bucureşti. CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND, la munte şi la mare (Foto goingoutpedia.wordpres.com

VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ (27-29 MAI 2016). 

VINERI, 27 MAI 2016, În Capitală, vremea se va încălzi uşor. După-amiaza şi seara vor fi averse şi descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 24 de grade.

La munte, vremea se va încălzi. La amiază vor fi 17 grade la Păltiniş, 16 la Preadeal, 15 la Semenic, 14 la Sinaia, 17 la Arieşeni şi 11 grade la Vf. Toaca din masivul Ceahlău. În Carpaţii Orientali şi izolat în rest, vor fi averse şi descărcări electrice. Doar izolat, cantităţile de apă mai pot fi însemnate. Vântul va sufla moderat cu unele intensificãri pe crestele Orientalilor.

În weekend, încălzirea vremii continuă astfel că duminică va fi chiar mai cald decit in mod normal la aceasta dată. În zona Carpaţilor Orientali, vor fi averse şi descărcări electrice. La amiază vor fi 19 grade la Păltiniş şi la Preadeal, 17 la Semenic şi la Sinaia, 18 la Arieşeni şi 13 grade la Vf. Toaca din masivul Ceahlău, informează realitatea.net. 

Şi la mare se va încălzi, dar rămâne în general instabilă. Cerul va fi variabil, mai noros ziua, când trecător vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va avea intensificări trecătoare în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 22 de grade, iar temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în deltă. În weekend vremea continuă să se încălzească şi ploile se răresc.

SÂMBĂTĂ, 28 MAI 2016, în Bucureşti se vor înregistra dimineaţa 13-14 grade, iar la amiază 26-27 de grade. După-amiaza şi seara vor mai fi condiţii de ploaie, de scurtă durată.

DUMINICĂ, 29 MAI 2016, în Bucureşti, vremea va fi caldă, cu 14-15 grade dimineaţa şi o maximă în jurul a 29 de grade.

Etichete: duminica 29 mai, prognoza meteo, vremea bucuresti, vremea la mare, vremea la munte, weekend sambata 28 mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE