Se închide circulaţia în Pasajul Unirii, în această noapteBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că, în noaptea de miercuri spre joi, se va închide circulaţia în Pasajul Unirii.

Se inchide circulatia in Pasajul Unirii, in aceasta noapte
Se închide circulaţia în Pasajul Unirii, în această noapte
Foto: click.ro

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 06.05/07.05.2015, în intervalul orar 23:30 – 04:00 se va închide traficul rutier în pasajul Unirii pe sensul dinspre bd. Mărăşeşti către Piaţa Universităţii.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate tomporar în zonă şi semnalele poliţiştilor rutieri", anunţă Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Pasajul Unirii va fi închis pentru lucrări de igienizare şi întreţinere, după cum a declarat, pentru B365.ro, Diana Sarca, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Primăria Capitalei a lansat, în toamna anului trecut, o licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru cu o durată de patru ani şi o valoare estimată de până la 462 milioane lei (104 milioane euro), cu TVA, pentru servicii de curăţenie şi întreţinere pentru pasajele şi podurile rutiere din Bucureşti. Mai multe detalii AICI.

Etichete: brigada rutieră, pasaj, pasaj Bucureşti, Pasajul Unirii, restricţii de circulaţie, trafic închis, trafic inchis Bucuresti

0/1 COMENTARII
paul
06 mai 17:25
+0
VOTURI
-0
104 milioane de euro ?! adica 26 milioane de euro pe an.
Sint curios ce intretineri si igenizari se fac de banii astia.
Cu banii astia daca nu faci licitatii cu dedicatie, construiesti 4 Pasaje subterane sau supraterane noi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h