Se închide Realitatea TV din 30 octombrie. Postul TV a rămas fără licenţă de la CNARealitatea TV se va închide din 30 octombrie 2019, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), întrunit în şedinţă publică marţi, nu i-a mai prelungit licenţa. 

Se inchide Realitatea TV din 30 octombrie. Postul TV a ramas fara licenta de la CNA
Se închide Realitatea TV din 30 octombrie. Postul TV a rămas fără licenţă de la CNA

Realitatea TV a fost lansat în 2001. Potrivit paginademedia.ro, membrii CNA au analizat cererea de prelungire a licenţei postului de televiziune, însă au votat împotrivă întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentaţia necesară.

Realitatea Media, aflată în insolvenţă de opt ani, nu are un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal necesar prelungirii licenţei audiovizuale.

Au existat doar patru voturi pentru prelungirea licenţei, din cei zece membri prezenţi, deşi era nevoie de cel puţin şase pentru ca cererea să fie admisă.

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis şi Răsvan Popescu au fost "pentru". "Împotrivă" au fost Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Gabriel Tufeanu şi Radu Herjeu. Orsolya Borsos s-a abţinut.

Etichete: CNA, Consiliul National al Audiovizualului, inchidere realitatea tv, licență TV, realitatea tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE