Se înființează o nouă direcție la Primăria Capitalei. CÂȚI OAMENI VOR FI ANGAJAȚIConsiliul General al Municipiului București a aprobat, luni, înființarea Direcției Integrare Străini și Diversitate. Noua direcție va fi subordonată direct primarului general al capitalei și va avea 18 posturi dintre care 3 pentru funcții de conducere. 

Se infiinteaza o noua directie la Primaria Capitalei. Vor fi angajati 18 oameni
Se înființează o nouă direcție la Primăria Capitalei. Vor fi angajați 18 oameni

Se înființează în Primăria Capitalei Direcția Integrare Străini și Diversitate. O hotărâre în acest sens a fost aprobată, luni, de consilierii generali. 

Potrivit hotărârii, noua direcție "coordonează activitățile Primăriei Municipiului București privind integrarea locală a cetățenilor străini prezenți pe teritoriul său, în vederea respectării principiilor Diversității definite în Convenția UNESCo privind Protecția și Promovarea Diversității Culturale statuate ca fundament al Uniunii Europene". 

Noua direcție va fi în subordinea directă a Primarului general și își va desfășura activitatea prin două servicii, respectiv Serviciul pentru integrarea locală a străinilor și Serviciul pentru dialog multicultural și diversitate.

De asemenea, noua structură va avea 18 posturi, dintre care 15 posturi de execuție și 3 posturi de conducere (un director executiv și doi șef șerviciu). 

Etichete: Consiliul General al Municipiului Bucureşti, directie, Primăria Capitalei, străini

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h