Se înlocuiesc scările rulante la Pasajul OborAdministraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2 a anunţat că a demarat procedura de înlocuire a scărilor rulante de la Pasajul Obor care se defectau foarte des. 

"De-a lungul timpului am întâmpinat o serie de probleme cu scările rulante de la Pasajul Pietonal Obor, în sensul în care acestea se defectau foarte des. În urma realizării unei expertize tehnice la 6 dintre scările rulante a reieșit că acestea trebuie a fi înlocuite.
Operațiunea de înlocuire, cum probabil ați observat, a început acum câteva zile. În tot acest timp se desfășoară o expertiză tehnică și la celelalte scări rulante", informează ADP Sector 2 pe pagina de Facebook. 

Conform sursei menţionate, lucrările se desfășoară pe timpul nopții pentru a nu periclita traficul pietonal și așa îngreunat de imposibilitatea folosirii scărilor rulante.

Etichete: inlocuire scari rulante pasaj obor, pasaj obor, scari rulante pasaj obor, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
Valentin
29 mar 16:11
+0
VOTURI
-0
Nu-ti mai pune atatea intrebari. In "Capitala erorilor Capitale" a lui Gabi, totul este posibil. Problema suntem noi oamenii ca stam in case in loc sa iesim la manifestat cu privire la starea precara a orasului asta, poluarea, lipsa de infrastructura demna de oras european, lipsa implicarii autoritatilor dar mai ales a cetatenilor pasivi... pentru toata lumea totul e ok, nu merge rulanta, bene, urcam pe cea traditionala, care-i problema.
Vlad
27 mar 11:11
+0
VOTURI
-0
Eu as fi foarte curios de ce nu functioneaza niciodata scarile de la Piata Sudului, pasaj nou, scari care nu arata distruse ca cele de la Obor, care e problema?? Ca sa nu mai spun ca in multe situatii suna alarma lor cu orele...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE