Se instalează parapeţi de beton pe DN1, începând din iunie. ANUNŢUL CNADNRCNADNR SA va începe la mijlocul lunii iunie 2016 lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, informează compania într-un comunicat, sâmbătă. În lipsa parapeţilor, multe din accidentele de pe DN1 au dus la tragedii şi pierderi de vieţi omeneşti. 

Se instaleaza parapeti de beton pe DN1, incepand din iunie. ANUNTUL CNADNR
Se instalează parapeţi de beton pe DN1, începând din iunie. ANUNŢUL CNADNR

Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect "Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei.

După semnarea acestui acord cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura București. Întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

Menționăm că CNADNR SA a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului

Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L. - DUNAPREF S.A. (reprezentată, în calitate de Lider al Asocierii de KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L.),.

Etichete: accidente, CNADNR, compania de drumuri, DN1, instalare parapeti, parapeti de beton

0/7 COMENTARII
Adrian
16 mai 23:44
+0
VOTURI
-0
Salut lucrez de ceva vreme in germania dar nu am auzit in orase localitati moatoare turate toti merg in limita bunului simt la noi nu exista cine sa.i prinda ca toti sunt manjiti si scapa ,pacat ca numai exista respect.
DAN
16 mai 11:50
+0
VOTURI
-0
Ar trebui montate sine de cale ferata pe doua randuri suprapuse, in zonele cu stalpi de sustinere precum cei din pasajele subterane. La fel ar trebui sa fie si pe partea exterioara a gardurilor metalice din statiile de tramvai, expuse mereu pericolului de a fi acrosate de masini. Viteza excesiva ar trebui pedepsita foarte, foarte dur !!! Se aud foarte des prin oras mugete de motoare fortate la maxim, semn ca sunt la mana a 3-a, sau noi, dar facute din bani nemunciti. Toti putoiii astia ar trebui sa fie in vizorul permanent al politiei si tinuti cla respect. Pentru viteza excesiva si turarea abuziva a motoarelor ar trebui niste amenzi imense, ne punand problema ca indivizii respectivi au salarii mici. Un om omorat pe trecerea de pietoni nu e mai putin mort daca este calcat de un amarat neatent si certat cu bunul simt si legea, chiar daca are un venit minim dar, cu masina...
adrian
15 mai 22:16
+0
VOTURI
-0
cat parandarat se va lua pentru 300 kg beton ori mi de bucati
elena
15 mai 15:36
+0
VOTURI
-0
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara nici un fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Cereti acum detalii la adresa de email : mami_meda@yahoo.com
asd
15 mai 09:29
+0
VOTURI
-0
La supraincarcarea podurilor cu greutatea separatoarelor de beton s-a gandit cineva? Sau ne trezim peste 2-3 ani cu poduri prabusite din cauza greutatii????
adrians
15 mai 07:48
+0
VOTURI
-0
Excelent. Dar nu suficient. Asteptam cu nerabdare camere radar fixe atat in zona Baneasa-Otopeni cat si in Bucuresti. Se circula de obicei cu viteze mult prea mari in zona aeroportului pe DN1. In Bucuresti e haos in trafic mai ales datorita indisciplinei, se circula prea repede unde se poate, se trece pe rosu, nu se opreste la trecerile de pietoni... Asteptam de asemenea cat mai repede noile norme de ridicare a masinilor oprite/parcate neregulamentar.
caine
14 mai 21:24
+0
VOTURI
-0
un lucru bun ! dar de ce nu face numeni puscarie ca nu s-au montat pana acum?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE