Se instalează trotinete electrice lângă 13 staţii de metrou din CapitalăStartup-ul românesc care a creat brandul Flow semnează cu Primăria Capitalei o înțelegere pentru a-și instala trotinetele electrice lângă 13 stații de metrou, înțelegere valabilă până la finele anului, cu posibilitate de prelungire în funcție de succesul proiectului.

Se instaleaza trotinete electrice langa 13 statii de metrou din Capitala
Se instalează trotinete electrice lângă 13 staţii de metrou din Capitală

Într-o primă etapă vor fi folosite 640 de trotinete și 320 stații de încărcare, urmând să se ajungă la 640 de stații.

Acordul cu Primăria Capitalei va fi avizat de Consiliul General în perioada imediată. Brandul american Lime, evaluat la peste 10 miliarde dolari, a semnat deja un acord similar în București.

Firma care gestionează brandul Flow este coordonată, printre alții, de Iulian Pădurariu, cofondator și ex-CEO al Pony Car Sharing, și de Bogdan Enoiu, șeful BV McCann-Erikson, una dintre cele mai mari agenții de publicitate din România.

De asemenea, startup-ul american Lime, evaluat în vara anului trecut la peste 10 miliarde de dolari, a intrat pe piața din România printr-un parteneriat cu Primăria București și cu o flotă de 1.000 trotinete electrice.

Intrarea în România survine într-un context în care, în vara anului trecut, Lime a încheiat un parteneriat cu compania americană de ridesharing Uber, iar concurentul Uber în România, Taxify, a intrat în toamna anului trecut pe nișa de trotinete electrice.

Mai mult, co-fondatorul Taxify a declarat recent pentru Profit.ro că ia în calcul să intre în România și cu aceste trotinete electrice.

Recent, și Ford a intrat pe piața serviciilor de transport cu trotinete electrice printr-o achiziție estimată tot la 100 de milioane de dolari.

Sursa: profit.ro

 

Etichete: Bucureşti, Capitală, flow, lime, trotinete electrice

0/1 COMENTARII
Xulescu
27 mai 19:36
+0
VOTURI
-0
TOTUSI CAT COSTA o plimbare cu asa ceva? Ca numai asta nu scrie!... Am vazut si eu trotinetele prin oras, le-am scris e-mail la astia cu Flow.ro dar nu stiu sa raspunda la e-mail...

Faptul ca se poate plati doar cu telefonul cred ca este o problema! Eu folosesc doar cash...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE