Se introduc noi sensuri unice pe două străzi din BucureştiPrimăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă şi introduce sensuri unice pe alte două artere adiacente Șoselei Nicolae Titulescu.

Se introduc noi sensuri unice pe doua strazi din Bucuresti (Foto kissfm.ro)
Se introduc noi sensuri unice pe două străzi din Bucureşti (Foto kissfm.ro)

Astfel, începând de joi, 3 aprilie 2014, se va circula pe un singur sens pe următoarele străzi:

Str. Scărlătescu - numai pe tronsonul cuprins între Str. Constantin Caracaş şi Aleea de acces din spatele blocurilor, dinspre strada Constantin Caracaş spre Aleea de acces din spatele blocurilor
Str. Lebedei - dinspre Aleea de acces din spatele blocurilor înspre strada Constantin Caracaş

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 susţine că a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârșitul anului 2007. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Buzești, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

Etichete: Capitală, Sectorul 1, sensuri unice

0/1 COMENTARII
Cris
01 apr 18:47
+0
VOTURI
-0
Nu e fluidizare. E incurcarea circulatiei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE