Se introduce sens unic pe Bd.Lacul Tei și pe C. Dorobanților. S-au montat deja indicatoarele rutierePrimăria Capitalei introduce sens unic pe Bulevardul Lacul Tei și Calea Dorobanți. Tot în sens unic se va circula și pe străzile Ramuri Tei și Polonă. Noile reguli de circulație vor intra în vigoare în aproximativ două săptămâni. 

Primăria Capitalei va introduce sens unic pe Bulevardul Lacul Tei din Capitală. Șoferii vor putea circula pe acest bulevard doar pe direcția Facultatea de Construcții - Bd. Barbu Văcărescu. Circulația în sens invers va fi permisă doar autobuzelor RATB, care vor dispune astfel de o bandă specială. 

"Se va introduce sens unic pe Bulevardul Lacul Tei, de la intersecția cu strada Maica Domnului până la Bd. Barbu Văcărescu. Porțiunea cu linie de tramvai, de la Doamna Ghica la Maica Domnului, nu va fi afectată, circulația rămânând aici pe ambele sensuri. Se va circula pe sens unic dinspre Facultatea de Construcție către Bd. Barbu Văcărescu. Concomitent, vom introduce sens unic, dar în direcția opusă pe strada Ramuri Tei, dinspre Barbu Văcărescu către Parcul Lacul Tei", a declarat pentru B365.ro, Ion Dedu, director al Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei. 

Administrația Străzilor a început deja lucrările de amenajare pe Bd. Lacul Tei. Strada a fost decopertată, iar pe trotuar au fost instalate câteva zeci de indicatoare rutiere, acestea fiind deocamdată acoperite. 

"Când Administrația Străzilor va termina lucrările vom realiza recepția împreună cu Poliția Rutieră. Probabil într-o săptămână sau două se va introduce sensul unic", a mai explicat Ion Dedu. 

VEZI AICI HARTA

Sens unic și pe Calea Dorobanți

Tot în aproximativ două săptămâni va fi introdus sens unic și pe Calea Dorobanți.  "Se va introduce sens unic pe Calea Dorobanți între Ștefan cel Mare și Bd. Dacia și pe strada Polonă, între aceleași artere. Practic, pe Calea Dorobanți se va circula doar pe sensul dinspre Ștefan cel Mare spre Dacia, iar pe strada Polonă în sens invers", a precizat directorul de la Transporturi. 

Administrația Străzilor a început lucrările de amenajare și pe calea Dorobanților. Se repară carosabilul și trotuarele de pe această arteră, iar în zona intersecției cu Bd. Dacia și strada Mihai Eminescu, pastilele au fost reconfigurate pentru a se asigura accesul pietonilor. 

VEZI AICI HARTA

De asemenea, Primăria Capitalei intenționează să lege prin sens unic și Bd. Lascăr Catargiu și Calea Griviței. "Vom introduce sens unic pe străzile Gh. Manu - Occidentului - Gh. Polizu, dinspre Bd. Lascăr Catargiu către Calea Griviței. Dar aici e mai complicat pentru că trebuie să mutăm linia de troleibuz și va mai dura un pic, pentru că trebuie făctă procedură de achiziție", a mai declarat Ion Dedu. 

Primăria Capitalei are în plan introducerea unor sensuri unice și a benzilor speciale pentru mijloacele de transport ale RATB pe aproximativ 30 de artere din Capitală. Noile măsuri vor fi aplicate treptat.  VEZI LISTA cu toate arterele pe care se va introduce sens unic 

Etichete: Calea Dorobanţilor, realitatea, sens unic, strada Polonă

0/11 COMENTARII
cata
26 aug 13:49
+0
VOTURI
-0
cei din dinu vintila au devenit prizonieri pe strada lor. nu mai avem decat o singura iesire din cartier accesibila oamenilor obisnuti (cealalta iesire e cu acces interzis cu exceptia igp iar in spre lacul tei nu o sa mai putem merge decat daca facem obligatoriu la stanga sa iesim tot in barbu vacarescu). eu preconizez ca strada dinu vintila va fi mereu blocata, vom sta in trafic juma de ora numai ca sa iesim din cartier.
gigi
01 iul 08:51
+0
VOTURI
-0
gata! am rezolvat circulatia auto in bucuresti. Asa cum s-a rezolvat si pe DN1 cu cele 3 pasaje pietonale. La creiere mici, rezolvari mici. Handicapatii mintali au descoperit sensul unic. O sa aveti numai carne in frigidere!
Octavian
04 iun 10:03
+0
VOTURI
-0
Cred ca o sa fie dezastru in intersectia de la Domino mai ales pe sensul dinspre Grigore Moisil.
tony
19 mai 14:55
+0
VOTURI
-0
Iesirea dinspre Ramuri Tei spre Maica Domnului e un calvar deja: strada ingusta, sute de masini parcate; nu realizati ce va fi daca dispare sensul de la B. Vacarescu spre Facultatea de constructii. Va fi dezastruuuu!
Laur
14 mai 13:41
+0
VOTURI
-0
ok, dar nu vad sensul indicatoarelor cu "interzis la stanga cu exceptia transportului public local" de pe stradute. Pai ce transport public local avem pe Luigi Galvani sau Opanez? :)))
rio
13 mai 21:51
+0
VOTURI
-0
@Maricel, in secolul 21 e nevoie de masini, de rapiditate, nu mai suntem in Evul Mediu unde te crezi tu, da? Proasta e cine te-a facut pe tine.
Maricel
13 mai 21:18
+0
VOTURI
-0
Bai dobitocilor, sensurile au rolul sa descurajeze prostii ca voi sa foloseasca masinile. Mai bine iei ratb-ul sau bicla. Ha!
bogdan
13 mai 19:37
+0
VOTURI
-0
Sa vezi pe Grigore Moisil aglomeratie
Cris
13 mai 16:35
+0
VOTURI
-0
Niste tembeli. Sa vedeti ce haos iese.
kaa
13 mai 15:29
+0
VOTURI
-0
Nu sunt in stare sa sincronizeze nici 2 semafoare cum trebuie, e mai usor sa bage restrictii peste restrictii de te dau peste cap.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE