Se inventariază toate locurile de parcare de reședință din Sectorul 6.Cum se reînnoiește contractulServiciul Parcări din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) efectuează, în această perioadă, prima inventariere din ultimii ani a locurilor de parcare de reședință.

Se inventariaza toatlocurile de parcare de resedinta din Sectorul 6. Cum iti reinnoiesti contractul
Se inventariază toatlocurile de parcare de reședință din Sectorul 6. Cum îți reînnoiești contractul

Dacă până acum contractul de închiriere a locului de parcare de reședință se reînnoia automat, doar în baza achitării taxei de parcare la Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 6, primarul Gabriel Mutu a dispus ca ADPDU Sector 6 să inventarieze toate locurile de parcare de reședință și să actualizeze baza de date din sector.

Membrii comunității Sectorului 6 care au contractul de închiriere a locului de parcare de reședință încheiat înainte de 01.08.2017 dispun de două variante de reînnoire a actului:
- pot trimite documentele scanate (alături de numărul de telefon), până la data de 31 decembrie 2018, la adresa de e-mail parcari@adps6.ro;

- pot depune documentele, tot până la data de 31 decembrie 2018, la sediul Serviciului Parcaje de Reședință din Str. Aleea Bistra nr. 1 (zona Favorit).

Program de lucru cu publicul: luni, marţi, joi, vineri: orele 08.30 - 13.00; miercuri: orele 13.00 - 18.30; telefon: 021.440.20.64.
În ambele situații prezentate, sunt necesare următoarele documente:
· vechiul contract de parcare
· BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare
· Certificat de Înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) și cu număr de București
· contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul)
· certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul)
· creanțele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).

 

Etichete: inventariere loc parcare, loc parcare Sectorul 6, rennoire contract loc parcare, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
22 sep 12:30
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE