SE LIMITEAZĂ numărul locurilor de parcare în Sectorul 3. Ce a decis primarul NegoiţăLocuitorii Sectorului 3 din Bucureşti nu vor mai putea deţine mai multe locuri de parcare de reşedinţă, a anunţat primarul Robert Negoiţă. În termen de cinci zile, bucureştenii care deţin acum două sau mai multe locuri de parcare trebuie să aleagă doar unul, altfel instituţia va alege pentru ei. 

SE LIMITEAZA numarul locurilor de parcare pentru bucurestenii din Sectorul 3. Ce a decis Negoita
SE LIMITEAZĂ numărul locurilor de parcare pentru bucureştenii din Sectorul 3. Ce a decis Negoiţă

Cetăţenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care vor să îl păstreze, a anunțat primarul Robert Negoiţă.

"Cetăţenii sectorului 3 care deţin două sau mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care doresc să îl păstreze. În aceste zile, persoanele aflate în situaţia descrisă primesc acasă notificări din partea DGITL S3, prin care sunt înştiinţate ce au de făcut. În termen de 5 zile de la primirea notificării, contribuabilii trebuie să se prezinte la unul dintre sediile DGITL S3 şi să anunţe alegerea făcută", a anunţat  pe Facebook, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Vezi aici LISTA locurilor libere de la primele 20 de baterii de PARCARE de reședință din Sectorul 3

Postarea primarului este însoţită de un clip video în care Petre Iulian Ilie, director DGITL Sector 3, precizează că, dacă nu este făcută opţiunea respectivă de către cetăţean, reprezentanţii instituţiei pe care o reprezintă vor efectua alegerea. 

"Începând de săptămâna aceasta am început să transmitem către contribuabilii sectorului 3 care deţin mai mult de un loc de parcare atribuit pe un apartament şi pe o persoană notificări prin care îi anunţăm că sunt într-o situaţie în neconcordanţă cu condiţiile de atribuire a locurilor de parcare aprobate prin hotărârea Consiliului Local, în consecinţă, persoanele care primesc această notificare sunt rugate ca, în termen de cinci zile, să se prezinte la sediul nostru pentru a face o opţiune. (...) Opţiunea constă în a-şi alege unul dintre cele două sau mai multe locuri pentru a rămâne atribuit pentru apartamentul respectiv. În cazul în care nu se prezintă, vom face noi această opţiune", a explicat Petre Iulian Ilie.

Conform acestuia, cetăţenii se pot prezenta la oricare dintre centrele DGITL pentru a face această alegere.

"Până în momentul acesta am trimis aproximativ 1.400 de solicitări către contribuabilii respectivi. (...) Condiţiile pentru a-şi păstra locul de parcare, dar în acelaşi timp şi pentru a participa la atribuirea locului de parcare sunt: să aibă domiciliul acolo, pentru apartamentul în care are domiciliul să nu fie atribuit mai mult de un loc de parcare, să aibă impozitele, taxele, inclusiv amenzile achitate în termenele de plată, ITP-ul şi RCA-ul valabil, bateria în care se află locul de parcare liber - în cazul în care participă la atribuirea locului de parcare - să nu fie la o distanţă mai mare de 30 de metri de blocul respectiv şi, nu în ultimul rând, mijlocul de transport pentru care se solicită atribuirea unui loc de parcare trebuie să fie înregistrat fiscal la Sectorul 3", a adăugat Petre Iulian Ilie.

Etichete: locuri parcare resedinta, parcare resedinta Sectorul 3, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE