Se lucrează la finisajele Pasajului de la Piaţa Presei Libere. Cum arată noaptea pasajul. FOTOLa pasajul subteran din Piaţa Presei Libere se lucrează de zor. În prezent se lucrează la finisajele pasajului, iar în circa o lună acesta ar putea fi dat în folosinţă.

Pasajul rutier de la Piaţa Presei Libere a fost săpat, iar acum se lucrează la finisaje. S-a muncit şi pe timpul nopţii, atfel că pasajul luminat a oferit o imagine pe care fotografii nu au întârziat să o imortalizeze. Lucrările au mai întârziat din cauza unui cablu electric care a trebuit mutat, dar reprezentanţii Municipalităţii spun că va fi terminat la finalul acestei luni - începutul lunii vitoare. Şi pasajul pietonal (care va asigura legătura între nodul de transport de la Piaţa Presei Libere -capăt tramvai 41- şi aleea de acces în Parcul Herastrău către fostul Pavilion H.) e aproape gata, potrivit libertatea.ro.

Pasajul este amplasat la intersecţia a patru artere cu trafic ridicat, şos Bucureşti-Ploieşti, şos. Kisselef, b-dul Mărăşti, b-dul Poligrafiei.

Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu a declarat luni că Pasajul de la Piaţa Presei Libere va fi finalizat la sfârşitul lunii aprilie- începutul lunii mai

Etichete: Pasaj Piaţa Presei, Pasaj Piaţa Presei Libere, pasaj subteran

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE