SE MODIFICĂ programul de lucru la Registrul Auto Român (RAR). În ce zi se extinde programulÎncepând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână.

Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR, informează instituţia într-un comunicat de presă. 

„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei", declară ing. George Dincă, Directorul General al Registrului Auto Român.

În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni până joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri.

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri:
- Completând corect și complet toate datele din formularul pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro
- Apelând serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672.

Etichete: modificare program RAR, program RAR, rar, Registrul Auto Român

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h