Se plantează copaci în Parcul Lumea Copiilor, în acest weekendSub genericul „Poarta către viitor”, Primăria Sectorului 4, în parteneriat cu Asociația Jurnaliștilor Civici - Evenimentul zilei, va organiza sâmbătă, 28 martie, de la orele 11.00, în Parcul Lumea Copiilor, o nouă campanie de plantare de material dendrologic.

Se planteaza copaci in Parcul Lumea Copiilor, in acest weekend
Se plantează copaci în Parcul Lumea Copiilor, în acest weekend

Aflat la a doua ediție, evenimentul are drept scop promovarea reducerii consumului resurselor naturale și implicarea tuturor în regenerarea zonei verzi a Planetei, reunind participarea unor copii, voluntari ai AJC.
Acțiunea reprezintă parte a campaniei ,,O șansă copiilor de la țară'' și are ca obiectiv semnalarea problemelor și greutăților pe care le întâmpină copiii defavorizați.

În prezent, AJC desfășoară campania în mai multe comunități rurale, sprijinind cazuri de copii cu dizabilități și stare socială defavorizată. În comunele Frumușani şi Brezoaele, voluntarii liceeni dezvoltă programe de mentorat, menite să atenueze diferențele de educație și cultură dintre cele două entități școlare.

Voluntari ai activităţii desfăşurate în Parcul Lumea Copiilor şi susţinuţi îndeaproape de Primarul Cristian Popescu – Piedone, dar şi de personalităţi din showbizz-ul autohton, 30 de elevi din liceele bucureștene vor planta 20 de copaci – stejari și plopi în zona Foișorului cu fanfară.

Ca și anul trecut, copăceii vor fi împrejmuiţi cu un gard protector, care să le asigure creşterea până la maturitate, fiecare dintre micuţii participanţi la activitatea de plantare „adoptând” câte unul, cu promisiunea fermă de a-l vizita frecvent, pentru a-l îngriji şi a-i veghea dezvoltarea armonioasă şi sănătoasă.

Pentru aportul în buna desfăşurare a acţiunii, cât şi pentru faptul că manifestă interes faţă de protejarea mediului înconjurător, se vor bucura, totodată, şi de un spectacol, organizat special pentru ei şi susţinut de ansambluri muzical – coregrafice de copii într-unul dintre frumoasele chioşcuri ale parcului.

Etichete: Cristian Popescu Piedone, Parcul Lumea Copiilor, plantare copaci, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h