Se prelungeşte programul de lucru la ghişeele Direcţiilor de impozite şi taxe din BucureştiProgramul de lucru la ghişeele Direcţiilor de impozite şi taxe din Sectoarele 2, 3 şi 6 va fi prelungit în ianuarie, dată fiind recuperarea zilelor libere acordate pe 24 şi 31 decembrie 2018, potrivit autorităţilor locale.

Program prelungit la Taxe si Impozite
Program prelungit la Taxe și Impozite

 

* Primăria Sectorului 2 a precizat, joi, pentru AGERPRES, că programul de lucru la ghişeele Direcţiei Venituri Buget Local (DVBL) este prelungit cu câte o oră în fiecare zi, în intervalul 3 - 25 ianuarie, menţionând că 24 ianuarie este zi liberă.

Conform sursei citate, programul prelungit este următorul: luni, miercuri, joi şi vineri - între orele 8,30 şi 15,30, iar marţi - în intervalele 8,30 - 15,30, respectiv 16,30 - 18,30, informează Agerpres.

Primăria precizează că pune la dispoziţia contribuabililor mai multe modalităţi de plată a impozitelor şi taxelor locale: în numerar, prin cele 83 de ghişee informatizate ale oficiilor poştale situate pe raza municipiului Bucureşti; prin mandat poştal; prin intermediul serviciului Westaco Express, implementat în staţiile de benzină OMV din toată ţara; prin bănci, cu ordin de plată, utilizând sistemele electronice de plăţi ale acestora (internet banking, home banking etc.); plata online, cu card bancar, prin sistemul propriu de plăţi electronice, accesând site-ul DVBL sector 2 www.impozitelocale2.ro, potrivit Agerpres.

În sediile DVBL Sector 2 au fost montate POS-uri pentru a crea posibilitatea contribuabililor care deţin carduri de debit de orice fel să efectueze plăţi utilizând acest instrument de plată.

O altă modalitate de a achita taxele şi impozitele locale este cea online, cu card bancar, prin Sistemul Naţional Electronic de Plăţi, accesând site-ul www.ghiseul.ro, a adăugat sursa citată.

* Programul de lucru la ghişeele Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale (DGITL) Sector 3 este prelungit în perioada 3 - 25 ianuarie, 24 ianuarie fiind zi liberă, au arătat, pentru AGERPRES, reprezentanţii Primăriei, potrivit Agerpres.

Programul prelungit este în zilele de luni, marţi şi miercuri, când intervalul de lucru cu publicul este 8,30 - 17,30. Joi şi vineri este program normal de lucru (joi, între orele 8,30 - 18,30, iar vineri - între 8,30 şi 16,30).

Potrivit DGITL Sector 3, impozitele şi taxele locale pot fi achitate în următoarele modalităţi: în numerar - la una dintre casieriile Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale de sector, la oficiile poştale din Bucureşti care încasează taxe şi impozite pentru DGITL Sector 3 sau la oficiile CEC de pe raza Sectorului 3; plata prin card bancar, apelând la una dintre casieriile DGITL Sector 3; cu ordin de plată, prin banca unde contribuabilul are cont deschis; prin ghiseul.ro (Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu cardul bancar), informează Agerpres.

* Primăria Sectorului 6 a anunţat, joi, printr-un comunicat, că programul la ghişeele Direcţiei de taxe şi impozite este prelungit toată luna ianuarie.

Conform sursei citate, la Centrul nr. 5, situat pe bd. Drumul Taberei nr. 40, programul din ianuarie este de luni până joi între orele 7,00 - 21,00, vineri - între 7,00 şi 19,00, iar sâmbăta în intervalul 9,00 - 14,00, informează Agerpres.

La sediile centrelor din bd. Drumul Taberei nr. 18 (Orizont), şos. Virtuţii nr. 1-3, Calea Giuleşti nr. 125, programul prelungit este luni, marţi şi joi, în intervalul orar 8,30 - 17,30, miercuri - între orele 8,30 şi 18,30, iar vineri - între 8,30 şi 16,30, conform Agerpres.

"Încă de la primele ore ale dimineţii de astăzi, 3 ianuarie 2019, contribuabilii Sectorului 6 s-au prezentat la ghişeele Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 pentru a-şi achita obligaţiile fiscale pe anul curent. Reprezentanţii centrului din şoseaua Virtuţii, cel mai aglomerat, le-au servit ceai cald celor care s-au aşezat la rând şi i-au direcţionat şi către celelalte centre din sector", se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 6, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru această zonă, taxele pot fi achitate online, pe www.ghiseul.ro, prin infochioşcurile amplasate în marile centre comerciale din sector sau la sediile centrelor DGITL.

Până pe 31 martie se acordă persoanelor fizice bonificaţia de 10% pentru achitarea integrală a impozitelor pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport, a adăugat Primăria Sectorului 6.

 

Etichete: ghişeu, impozite, program, taxe, taxe şi impozite

0/2 COMENTARII
coralie
08 ian 10:56
+0
VOTURI
-0
Pentru a avea un împrumut serios fără fraudă citiți acest mesaj

Fiind victimă de mai multe ori a înșelătoriei privind împrumutul de bani între cei privați și chiar din cauza că mi-am pierdut fiica Océane.
Am ajuns să găsesc o persoană de bunăvoință care mi-a dat un împrumut de 28.000 € pe care am vrut-o de ani de zile și datorită ei mi-am putut realiza visele; mi-am plătit datoriile și am făcut bani. Puteți să o contactați dacă aveți nevoie de un împrumut din diverse motive personale. Doi dintre colegii mei au primit împrumuturi fără nici o dificultate. Iată e-mail-ul lui:

Email: angelemaurin16@gmail.com

Email: angelemaurin@outlook.com
Camila Rodela
04 ian 13:21
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE