SE REDESCHID PARCURILE, grădinile publice și locurile de relaxare, din 15 mai. ANUNȚ OFICIALPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că, începând din 15 mai 2020, se redeschid toate parcurile, grădinile publice și locurile de relaxare din București. Edilul a ținut să precizeze că măsurile de distanțare socială vor trebui respectate, în continuare. Primăria Sectorului 2 a decis să redeschidă parcurile aflate în administrarea sa încă de sâmbătă 9 mai, pentru a veni astfel în întâmpinarea nevoilor locuitorilor care vor să facă mișcare în aer, în siguranță. 

SE REDESCHID PARCURILE, gradinile publice si locurile de relaxare, din 15 mai. ANUNȚ OFICIAL
SE REDESCHID PARCURILE, grădinile publice și locurile de relaxare, din 15 mai. ANUNȚ OFICIAL

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice - inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze.

Multa sanatate!”, a transmis primarul Gabriela Firea, pe pagina personală de facebook. 

VEZI AICI LISTA Primelor parcuri REDESCHISE în București, de sâmbătă - 9 mai 2020

Oficialii administrației locale spun că au luat decizia de a redeschide marile parcuri de pe raza Sectorului 2 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locuitorilor care vor să facă mișcare în aer, în siguranță. 

"Am luat decizia deschiderii parcurilor mari din sectorul 2 pentru că în ultimele săptămâni am văzut foarte mulți locuitori ai sectorului alergând sau desfășurând activități sportive, permise de ordonanțele militare, printre mașini, pe lângă parcuri sau în zone improvizate. Atât timp cât ne este permisă activitatea fizică, aceasta trebuie făcută în siguranță și în proximitatea locuinței, iar în sectorul 2 avem foarte multe parcuri pregătite pentru cetățeni", anunță viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu care a adăugat că „Mai mult, aceste parcuri sunt de trecere, deci vom facilita deplasarea locuitorilor sectorului 2 și vom scurta perioada pe care aceștia o petrec pe drum, ocolind aceste parcuri mari".

Etichete: Bucureşti, Capitală, deschidere parcuri, Gabriela Firea, redeschidere parcuri, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Sarah Moore
13 mai 05:00
+0
VOTURI
-0
Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE