SE REDESCHIDE Kulturhaus Bucureşti, club închis după tragedia din #ColectivKulturhaus Bucureşti, unul dintre cele mai populare cluburi din Capitală, îşi va redeschide integral porţile pe 15 septembrie 2016, atât subsolul, parterul cât şi etajul, au anunţat reprezentanţii clubului.

SE REDESCHIDE Kulturhaus Bucuresti, club inchis dupa tragedia din #Colectiv (Foto panoramio.com)
SE REDESCHIDE Kulturhaus Bucureşti, club închis după tragedia din #Colectiv (Foto panoramio.com)

Kulturhaus a fost închis din noiembrie 2015, la doar câteva zile după tragedia de la clubul Colectiv, în care peste 60 de tineri şi-au pierdut viaţa.

"Lunile acestea am făcut expertize, evaluări, scenarii de risc, proiecte tehnice şi o grămadă de alte acte. Şantierim de zor să schimbăm tot ce trebuie schimbat şi să ne echipăm cu toate sistemele tehnice posibile pentru a fi conformi cu noile normative în vigoare. Plus toate autorizaţiile necesare", au scris reprezentanţii clubului pe pagina de Facebook.

În noiembrie 2015, oficialii clubului anunţau că Kulturhaus Bucureşti se va închide temporar, pentru o perioadă scurtă de timp.

"Kulturhaus Bukarest anunță suspendarea tuturor activităților comerciale pentru o scurtă perioadă de timp.

Spațiul nostru are structura de rezistență în proporția cea mai mare executată din beton armat, cu bolți de cărămizi și grinzi de fier. Kulturhaus Bukarest are mai multe ieșiri de urgență în caz de pericol, semnalizate clar prin luminoblocuri sau semnalizatoare luminate. De asemenea, spațiul este prevăzut cu stingătoare, hidranți interiori și exteriori.

Principala prioritate a noastră este siguranța oamenilor care ne calcă pragul. În urma evenimentului tragic de la clubul Colectiv în care ne-am pierdut prieteni buni iar alții se zbat între viață și moarte, am decis să sistăm orice activitate comercială, iar în timp ce suntem alături de ei, de prietenii și de familiile lor, vom lucra cu discernământ și organizat pentru creșterea siguranței în club.

Spațiul Kulturhaus nu se închide, doar ia o pauză pentru finalizarea expertizelor PSI și a tuturor lucrărilor de siguranță ce vor rezulta în urma acesteia.

În zilele imediat următoare vom da drumul unei campanii de înștiințare a publicului nostru.

Măsurile luate de noi pentru cei care vin la evenimentele noastre au ca principal scop prevenirea oricărui risc astfel încât publicul care vine în Kulturhaus să conștientizeze că va fi mereu în siguranță.

Vă mulțumim mult pentru înțelegere si susținere", anunţa Kulturhaus, într-o postare pe pagina de Facebook în luna noiembrie 2015. 


 

Etichete: data redeschidere Kulturhaus Bucureşti, Kulturhaus Bucureşti, redeschidere Kulturhaus Bucureşti, septembrie

0/1 COMENTARII
Cris
01 Jun 11:27
+0
VOTURI
-0
Pai nu e nevoie de hartzoage. Trebuie doar sa nu bagati oameni cu nemiluita in club si sa testati, pe viu, cat va ia sa-i evacuati din parter si subsol in caz ca va loveste necazul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h