Se redeschide sediul de protecţie socială din Calea Moşilor, după ce a fost remodernizatActivitatea serviciilor de specialitate care asigură aplicarea măsurilor de protecţie specială din Sectorul 2 se va relua la adresa din Calea Moşilor nr. 229, începând de luni, 15 octombrie.

Se redeschide sediul de protectie din Calea Mosilor, dupa ce a fost remodernizat
Se redeschide sediul de protecţie din Calea Moşilor, după ce a fost remodernizat
Foto: B365.ro

Serviciile de specialitate care asigură aplicarea măsurilor de protecţie specială sunt Serviciul Ajutoare Speciale Persoane cu Handicap, Serviciul Protecţie Specială Persoane cu Handicap, Serviciul Evaluarea Complexă Persoane Adult cu Handicap şi Seviciul Secretariat Comisie de Evaluare Persoane Adulte cu Hadicap.

În ultima lună, la acest sediu s-au efectuat lucrări de modernizare şi reamenajare a clădirii, pentru a crea cele mai bune condiţii acordate persoanelor cu handicap, care au nevoie de sprijin la centrul din Calea Moşilor.

Pentru mai multe informaţii, persoanele interesate se pot adresa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, la numerele de telefon 021212.00.67, 0314058998, 0314058999.

Etichete: persoane cu handicap, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
aprozeanu ioana
16 nov 11:15
+0
VOTURI
-0
va rog mult sa-mi spuneti si mie daca beneficiez de handicap am diabet cu insulina

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE