Se reia campania de sterilizare a maidanezilor, în BucureştiOrganizatia Vier Pfoten anunta inceperea proiectului de sterilizare a cainilor si pisicilor fara stapan de pe intreg teritoriul Capitalei, in baza protocolului incheiat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Campania va consta in prinderea, sterilizarea, deparazitarea, vaccinarea anti-rabica, marcarea cu crotaliu, inregistrarea si returnarea in teritoriu a animalelor fara stapan de pe strazile Capitalei.

Cainii, predispusi sa se stranga in haite daca sunt hraniti, sustin autoritatile
Câinii, predispuși să se strângă în haite dacă sunt hrăniți, susțin autoritățile

Medicii Vier Pfoten vor opera intr-o clinica special amenajata in incinta Bazei Pallady din sectorul 3 (Theodor Pallady nr. 262). Bucurestenii pot veni cu animalele fara stapan la clinica si pot suna pentru programare la numarul de telefon 021.316.77.31.

„Suntem multumiti ca am reusit sa punem la punct toata logistica pentru acest proiect mult asteptat. Speram ca efortul nostru sa fie apreciat de catre toti locuitorii Bucurestiului si sa nu mai fim martorii unor actiuni incalificabile, de otravire a cainilor fara stapan, ca cele de la inceputul acestui an. Este orasul nostru, al tuturor, si trebuie sa ne asumam cu totii rezolvarea problemei cainilor fara stapan intr-un mod uman si eficient pe termen lung. Speram sa primim o mana de ajutor si din partea cetatenilor", a declarat Anca Tomescu, coordonator al proiectului Animale fara Stapan Vier Pfoten.

In baza protocolului, Fundatia Vier Pfoten se angajeaza sa sterilizeze din fonduri proprii cainii si pisicile fara stapan, iar municipalitate garanteaza faptul ca angajatii, contractorii si subcontractorii sai nu vor initia actiuni de ucidere, maltratare sau otravire a acestora. Dupa perioada postoperatorie, animalele vor fi returnate in locul din care au fost luate.

Vier Pfoten va derula in paralel pioiectul de sterilizari din Sectorul 6 al Capitalei inceput in martie, anul trecut. Pe parcursul ultimului an, medicii Vier Pfoten au sterilizat in Bucuresti peste 2.500 de animale fara stapan, majoritatea caini.

Ultima campanie de sterilizari derulata de Vier Pfoten in Bucuresti a avut loc in perioada septembrie 2010 – martie 2011, cand au fost sterilizate circa 3000 de animale fara stapan.

Etichete: Bucureşti, câini comunitari, maidanezi, realitatea, Sectorul 6, sterilizare, vier pfoten

0/6 COMENTARII
Hingher Pe Viata
10 Apr 15:38
+0
VOTURI
-0
Maidanezii TREBUIE EUTANASIATI
iulia
06 Apr 19:10
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/01/11/furadan-vecinul-ucigas-din-strada-topliceanu-doarme-fericit-zece-caini-otraviti-in-trei-zile/
vlad
04 Apr 10:13
+0
VOTURI
-0
@iulia Vier Pfoten primeste bani de la primarie!! ca toate celelalte ONG-uri care se ocupa de problema maidanezilor.
iulia
03 Apr 21:41
+0
VOTURI
-0
Vlad, daca ai citi cum trebuie articolul, ai intelege ca toate fondurile necesare acestei actiuni sunt suportate de Vier Pfoten(adica bani donati de diverse persoane acestui ong)si nu din banii tai sau ai primariei. Banii tai ajung in buzunarele autoritatilor,nu la caini,stai linitit :D
adina
03 Apr 20:19
+0
VOTURI
-0
Ii astept in Militari zona Pacii, dar sa aduca mai multi oameni pentru ca aici sunt adevarate haite.
Recomand zona Parc Pacii, Apusului, Autogara Militari, Strada Barsanesti, Stavrinos
vlad
03 Apr 14:12
+0
VOTURI
-0
Asta pe banii mei??? Sa ii luati si pe urma sa-i puneti la loc??? NU MERSI!! Mai bine ii lasati asa cum sunt, ca oricum sunt bani aruncati pe geam. Daca nu se face o sterilizare rapida si totala, nu o sa functioneze.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE