Se relansează RADIO GUERRILLA! A primit frecvenţă în Bucureşti!Radio Guerrilla a primit şapte frecvenţe de la CNA. La Bucureşti, Radio Guerrilla va putea fi ascultat pe frecvenţa 94,8. Cealaltă licenţă cu acoperire în Capitală (106,2) a fost acordată postului Antena 3, care vrea să lanseze postul de radio 3FM. 

CNA decide azi la cine ajung licenţele scoase la concurs.

Se relanseaza RADIO GUERILLA!
Se relansează RADIO GUERILLA!
Foto: realitatea.net

UPDATE Radio Guerrilla a primit frecvenţe în Bucureşti, Brăila, Craiova, Dărăbani şi Bistriţa şi alte două oraşe.

 

AVEM GUERRILLA!!!!!

Posted by Mihai Dobrovolschi on Tuesday, 24 November 2015

 

 

Cealaltă licenţă cu acoperire pe Bucureşti scoasă la concurs (106,2) a fost câştigată de Antena 3, care va lansa postul de radio 3FM.  Adevărul Live, B1 TV, România TV și Antena 3 depuseseră solicitări pentru a obține una dintre cele două licențe cu acoperire pe București.

Consiliul Național al Audiovizualului decide marţi la cine vor ajunge cele 48 de frecvențe radio puse la bătaie în concursul desfășurat în perioada 17 - 24 noiembrie. 

În concurs a intrat și Radio Guerrilla SRL, o societate nou înființată, care încearcă să recupereze licențele Guerrilla, ce au aparținut în trecut Realitatea Media, retrase deConsiliul Național al Audiovizualului în septembrie 2013, informează paginademedia.ro.

Etichete: frecvente guerilla, radio guerilla, relansare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE