Se RESTRICŢIONEAZĂ traficul pe o porţiune din Splaiul Independenţei, de miercuri. Din ce cauzăRestricţiile existente pe Splaiul Independenţei se vor reconfigura începând de miercuri, inclusiv prin restricţionarea traficului pe una dintre cele două benzi de circulaţie de pe sensul de mers către Şos. Virtuţii, pe un segment de aproximativ 100 metri, precizează Brigada Rutieră.

Se RESTRICTIONEAZA traficul pe o portiune din Splaiul Independentei, de miercuri (Foto Bucurestiul meu drag)
Se RESTRICŢIONEAZĂ traficul pe o porţiune din Splaiul Independenţei, de miercuri (Foto Bucurestiul meu drag)

Restricţiile au fost impuse în vederea continuării lucrărilor în zona "Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada Bucureşti-Piteşti".

''Începând cu data de 22.01.2020, se vor reconfigura restricţiile existente pe Splaiul Independenţei, în zona intersecţiei cu Şos. Virtuţii, inclusiv prin restricţionarea traficului pe una dintre cele două benzi de circulaţie de pe sensul de mers către Şos. Virtuţii, pe un segment de aproximativ 100 metri'', informează sursa citată.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Etichete: brigada rutieră, Pod Ciurel, restrictii circulatie splaiul independentei, splai independentei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE