Se ridică din nou deșeurile voluminoase și DEE-urile din Sectorul 2În ultima sâmbătă din lună, Primăria Sectorului 2 va relua acțiunea de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a DEE-urilor de la locuitorii săi, informează administrația locală într-un comunicat de prersă remis la redacție. 

Se ridica din nou deseurile voluminoase si DEE-urile din Sectorul 2
Se ridică din nou deșeurile voluminoase și DEE-urile din Sectorul 2

O nouă campanie va avea loc sâmbătă, 27 iunie 2020, între orele 09.00 – 14.00, când locuitorii Sectorului 2 care și-au făcut curățenie în case sunt invitați să depună deșeurile voluminoase (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) în fața locuințelor de domiciliu și să anunțe adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:
• 021.252.51.03 - Poliția Locală Sector 2;
• 021.9941 – Poliția Locală Sector 2;
• 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, S.C.Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Colectarea gratuită de la populație a acestor deșeuri voluminoase are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.

Etichete: colectare deseuri voluminoase, deseuri DEE, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
torpey
27 iun 19:27
+0
VOTURI
-0
Am o mulțime de bucurii și emoții în mine, sunt claritate, am fost fericit cu căsnicia mea, până când soțul meu nu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși cu promisiunile noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi am depus divorț, mai târziu, ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat un dragoste vrăjește asupra mea și m-a făcut EX-ul meu să se întoarcă la mine. Sunt copleșit, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, așa că poate ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp ... +2349020168697. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste probleme ...

(1) Opriți divorțul...............
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja...........
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE