Se ridică din nou maşinile parcate neregulamentar, în CapitalăPrimarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat în cel mult două săptămâni va fi reluată activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. Edilul a precizat că nu vor fi făcute abuzuri în acest caz, ci se va urmări ridicarea autoturismelor de pe spaţiul verde sau care blochează activitatea. 

Se ridica din nou masinile parcate neregulamentar, in Capitala
Se ridică din nou maşinile parcate neregulamentar, în Capitală

"Eu până acum, de când sunt primar, nu am ridicat nicio mașină. Am ridicat doar mașinile abandonate pe domeniul public sau fără număr de înmatriculare. Avem situații nu puține în care am avut un eveniment în parcul IOR la care au participat mai mulți cetățeni, iar mai multe mașini au fost parcate pe spațiul verde. Mi se pare inadmisibil așa ceva. Nu aveam cum să-i amendez că erau cu numere de Turcia, de Bulgaria, dar vreau să le ridic scurt. Nu va fi o societate privată care să urmărească profit din această activitate. Va fi un departament din cadrul Primăriei Sector 3 și o să ridicăm fără excepție tot ce este pe spațiul verde, în zonele de siguranță din preajma școlilor și trecerile de pietoni. Nu vom face un jihad, dar consider că siguranța în trafic trebuie să rămână principala noastră treabă și protecția spațiilor verzi, fiindcă investim în spațiile verzi. Recuperarea mașinii va fi undeva la 500 de lei și eu cred că în două săptămâni o să avem primele mașini ridicate", a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, într-un interviu acordat Hotnews.ro. 

Edilul a mai anunţat că bordurile roșii, amplasate în urmă cu 4-5 ani în sector, vor fi înlocuite în următorii ani, cu un alt tip, mai rezistent.

"Când am ajuns eu la Primărie, cele mai multe bulevarde aveau bordură peste bordură, adică o bordură jos la carosabil peste care venea încă o bordură. Arătau groaznic. A fost nevoie să le punem noi o mască, să le dăm cât de cât un aspect. Aspect care nu mai este cum a fost inițial, nu pentru că nu sunt durabile, rezistă și la ger și la tratament cu sare, dar nu rezistă la accidente. Ele sunt expuse. Această variantă de diafragme nu este o varianta ilegală, nu le mai permite deplasarea când sunt lovite de șoferi, dar ele nu sunt sensibile la ger în combinație cu sare. Sunt afectate de apa sărată. Asta a fost varianta cea mai rapidă și relativ ieftină. Că necesită o mentenanță, vă spun că nu există vreun sistem care să nu necesite mentenanță. Că nivelul de mentenanță este mai mare aici, este o realitate pe care nu avem cum să o negăm. Dar ne-ar fi costat mult mai mult cu acele borduri de granit. Dar am găsit o altă soluție, pe care o implementăm, care este mult mai bună. Cele mai multe diafragme au 4-5 ani. Ele mai trăiesc încă 4-5 ani, după care trebuie schimbate. Noi am găsit o modalitate cu acele borduri nut și feder, care nu sunt gri. (...) Roșul de pe borduri nu are nicio treabă cu PSD, nici măcar nu sunt roșii, sunt cărămizii, este folosit un oxid de fier care nu strică betonul. Prefer orice în afară de gri", a explicat Negoiţă. 

Etichete: borduri rosii, inlocuire borduri rosii, ridicare maşini parcate neregulamentar, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE