Se ridică GRATUIT deșeurile voluminoase și deşeurile electronice, în Sectorul 2Locuitorilor Sectorului 2, care doresc să scape gratuit de deșeurile voluminoase și de DEE-uri (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) sunt invitați să le depună în fața locuințelor de domiciliu sâmbătă, 25 ianuarie 2020.

Se ridica GRATUIT deseurile voluminoase si deseurile electronice, in Sectorul 2
Se ridică GRATUIT deșeurile voluminoase și deşeurile electronice, în Sectorul 2

Primarul Toader Mugur Mihai a anunţat că vine în sprijinul cetăţenilor și îi roagă să anunțe locurile unde au depus deșeurile respective la unul din următoarele numere de telefon:
021.252.51.03 - Poliția Locală Sector 2
021.9941 – Poliția Locală Sector 2
021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, S.C. Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliției Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor circula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportării acestora la centrele de colectare.

Etichete: colectare deseuri, DEEE, deseuri voluminoase, ridicare deseuri voluminoase, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE