Se scumpeşte din nou Magistrala 5 de metrou din Drumul TabereiMetrorex a atribuit germanilor de la Max Boegl un contract de 12,2 milioane lei (2,7 milioane euro) fără TVA, pentru lucrări suplimentare la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon.

Magistrala 5 se scumpeste din nou
Magistrala 5 se scumpeşte din nou

Contractul vizează lucrări de deviere a reţelelor edilitare aferente Magistralei 5, lot L1.2 – Romancierilor - staţia Valea Ialomiţei inclusiv depou şi galerie de legătură, conform cerinţelor precizate în caietul de sarcini, se arată în anunţul de atribuire al Metrorex.

Lucrările au fost adjudecate la 20 noiembrie prin negociere fără anunţ de participare, notează Mediafax.

Vezi aici: Cum arată ACUM ultima staţie de metrou de pe Magistrala 5: Depoul Valea Ialomiţei GALERIE FOTO

               Noile trenuri de metrou CAF pentru Bucureşti întârzie. Când vor circula de fapt în subteran

În martie 2011, Metrorex a semnat cu Max Boegl un contract de 231,6 milioane lei, fără TVA, pentru construcţia staţiei şi depoului Valea Ialomiţei, parte a Magistralei 5.

Contractul pentru lucrările de rezistenţă a secţiunii Râul Doamnei - Opera (Haşdeu), cu o lungime totală de 6,2 kilometri şi 9 staţii, a fost adjudecat la vremea respectivă de asocierea Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru 918,9 milioane lei, fără TVA.

La jumătatea acestui an, Metrorex a atribuit şi acestei asocieri un contract de 69 milioane lei (15,5 milioane euro) fără TVA pentru lucrări suplimentare, de deviere a reţelelor edilitare.

Etichete: lucrări Magistrala 5, magistrala 5, metrou drumul taberei

0/4 COMENTARII
Nume*
01 feb 14:07
+0
VOTURI
-0
I cannot tell a lie, that really heplde. http://fihizjezm.com [url=http://duslmrbmuuz.com]duslmrbmuuz[/url] [link=http://galhke.com]galhke[/link]
Nume*
17 ian 19:24
+0
VOTURI
-0
I'm impressed! You've managed the almost imssboiple.
Nume*
16 ian 05:15
+0
VOTURI
-0
Kudos to you! I hadn't thugoht of that!
seby
06 dec 16:24
+0
VOTURI
-0
Lasa, sa se scumpeasca. De undeva trebuie sa iasa si banii pe care Ponta incerca sa-i scoata prin acciza aia la carburant. De acum incolo or sa inceapa cam toate sa se scumpeasca, ca, deh, oamenii "de bine" trebuie sa manance si ei un caviar, niste icre negre, sa bea un Dom Perignon. Sarantocii trebuie doar sa voteze in continuare.
Votati USL! O sa fie si mai "bine"!

PS. Si de ce n-au vazut retelele alea de la inceputul lucrarilor? Au avut luni bune in care au frecat menta...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h