Se suplimentează numărul de pomi plantaţi de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet",în Sectorul 6.FOTOPreşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", Ştefan Florescu, a anunţat că a fost epuizat stocul de puieţi, în numai o săptămână de la demararea campaniei de plantări de arbori în jurul blocurilor din Sectorul 6 şi că, în zilele următoare, va fi suplimentat numărul de pomi pentru plantări. 

"Ştim cu toţii că Sectorul 6 este deficitar în privinţa spaţiului verde. De aceea am şi demarat această campanie de plantări de pomi, în jurul ansamblurilor de locuinţe şi nu numai. Prima săptămână de campanie demonstrează, încă o dată, că locuitorii Sectorului 6 îşi doresc tot mai mult să crească suprafaţa de spaţiu verde din jurul blocurilor astfel că a fost epuizat deja primul stoc de pomi pentru plantare. În zilele următoare, vom suplimenta numărul puieţilor răspunzând astfel pozitiv tuturor solicitărilor venite din partea cetăţenilor", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a adăugat că, pe lângă plantările de arbori, se derulează concomitent şi o amplă campanie de salubrizare a Sectorului 6 şi una de deratizare a subsolurilor blocurilor din Sectorul 6. 

În cadrul campaniei de plantări de arbori din Sectorul 6 au fost sădiţi de voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", în numai o săptămână, aproximativ 300 de stejari roşii ornamentali, numărul lor urmând să se dubleze în zilele următoare. 

"Noi oferim materialul dendrologic - într-o primă etapă, 300 de bucăți de stejar roșu ornamental, material care a fost donat Fundației și pe care îl vom distribui asociaţiilor de proprietari de pe raza Sectorului 6. Pentru toate plantările pe care urmează să le executăm am obţinut deja avizele impuse de legislaţia în vigoare. Copiii noştri merită să trăiască într-un mediu curat şi sănătos", şi-a motivat gestul Ştefan Florescu, la debutul campaniei de plantări de pomi, după cum B365.RO a scris aici. 

În primăvară, voluntarii aceleiaşi fundaţii au plantat sute de flori ornamentale, în apropierea parcului Drumul Taberei, o zonă în care spaţiul verde a fost mult afectat din cauza lucrărilor la metrou şi nu numai. 

Astfel, cu ocazia zilei de 1 mai, voluntarii Fundaţiei au plantat sute de flori ornamentale în zona Parcului Drumul Taberei, zonă văduvită în privinţa spaţiului verde din cauza lucrărilor la metrou şi nu numai. 

CITEŞTE ŞI Campanie de deratizare a blocurilor din Sectorul 6, demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet"

O amplă campanie de deratizare a blocurilor din Sectorul 6, incluzând şi subsolurile imobilelor dar şi ghenele de gunoi, a fost demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu care spune că a primit mai multe plângeri de la locatarii din Drumul Taberei şi Militari din cauza rozătoarelor. Bucureştenii se plâng că, în urma săpăturilor efectuate pe traseul magistralei 5 de metrou, şobolanii au invadat subsolurile blocurilor şi le creează multiple neplăceri. DETALII, AICI. 

Peste 1.000 de semnături strânse în campania "UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA" din Cartierul ANL Brâncuşi

Peste 1.000 de bucureşteni au semnat că doresc construcţia unei şcoli, cu grădiniţă şi creşă în cartierul ANL "Constantin Brâncuşi" din Sectorul 6, în cadrul campaniei "UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA", ce a fost iniţiată de comunitatea locală împreună cu Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. În cadrul acestei campanii, se strâng semnături pentru a demonstra autorităţilor că locatarii celui mai mare complex de locuinţe pentru tineri din ţară îşi doresc să aibă mai aproape de casă o şcoală, o creşă şi o grădiniţă, în condiţiile în care promisiunile făcute de edilii de la Sectorul 6, în ultimii 11 ani, pe această temă, au rămas toate neonorate. DETALII, AICI. 

Etichete: fundatia din suflet pentru suflet, plantari arbori, plantari copaci, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/1 COMENTARII
Ulea
06 nov 01:45
+0
VOTURI
-0
Dezgustator cum ii faceti reclama acestui hot dovedit, individ cu dosar penal pentru coruptie. Nu va e rusine, idiotilor de la b365.ro sa luati bani de la penali ordinari si sa faceti propaganda jegoasa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE