Se suspendă temporar ridicarea maşinilor staţionate neregulamentar într-un sector din BucureştiRidicarea autovehiculelor staţionate neregulamentar se suspendă, temporar, în Sectorul 4, pe perioada codului portocaliu de ninsoare şi viscol.

Se suspenda temporar ridicarea masinilor stationate neregulamentar in Bucuresti
Se suspendă temporar ridicarea maşinilor staţionate neregulamentar în Bucureşti
Foto: evz.ro

Începând de vineri, 24 ianuarie, pe întreaga durată de incidență a codului portocaliu de ninsoare şi viscol, primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca pe raza Sectorului 4 să fie suspendată temporar activitatea de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar.

În această perioadă, 2 autospeciale aparţinând societăţii cu care Poliţia Locală Sector 4 se află sub contract vor rămâne permanent în teren, urmând să ridice strict autovehiculele care blochează activitatea de deszăpezire a arterelor de circulaţie principale şi secundare. Acestea vor fi transportate către cel mai apropiat loc liber de parcare şi repoziţionate, conform semnelor de circulaţie din zona respectivă.

Pentru informaţii suplimentare legate de desfăşurarea acestor activităţi, cetăţenii se pot adresa Dispeceratului Poliţiei Locale Sector 4, apelând 021/9441.

Etichete: Bucureşti, Cristian Popescu - Piedone, ridicare maşini, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h