Se va plăti separat abonament pentru Antena 1 și Antena 3: Intact iese din must carryIntact Media Group a recunoscut oficial pentru prima dată că doreşte ieşirea din lista must carry. Într-un articol publicat ieri pe antena3.ro, grupul media vorbeşte pentru prima dată de "strategia companiei de ieşire din must carry", atrage atenția capital.ro.

Avocat: Sediul Antena 3 a fost indisponibilizat. Am facut contestatie la executarea deciziei
Avocat: Sediul Antena 3 a fost indisponibilizat. Am făcut contestaţie la executarea deciziei

Intact Media Group anunta semnarea unui parteneriat comercial multi-anual cu UPC/Focus Sat, conform cu strategia companiei de iesire din must-carry, se arată în articolul" publicat pe antena3.ro.

Iniţial, informaţia potrivit căreia posturile de televiziune ale grupului Intact vor ieşi din lista must carry a a apărut pe surse.

O confirmare in acest sens a venit, miercuri, din partea reprezentantilor Romtelecom. Din informatiile HotNews.ro, actionarii Antenelor au aprobat saptamana trecuta iesirea acestor posturi din must carry, dar numai in anumite conditii.

Sa se asigure ca posturile vor fi disponibile pentru larga majoritate a populatiei

Conform informatiilor HotNews.ro, actionarii televiziunilor Intact - operate de Antena TV Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia, Zu TV), respectiv Antena 3 S.A. (Antena 3) - au aprobat saptamana trecuta iesirea din "must carry", dar cu conditia ca, mai intai, sa fie incheiate intelegeri sau acorduri cu operatorii de cablu, asa incat sa se asigure ca posturile vor fi disponibile pentru larga majoritate a populatiei.

"Iesirea din must carry a posturilor Antena 1, 2, 3 ne afecteaza intr-o mica masura. In prezent suntem in negocieri pentru incheierea unui acord comercial care acopera toate platformele disponibile in oferta noastra, astfel incat clientii nostri sa nu fie afectati de aceste schimbari", au declarat, pentru HotNews.ro, reprezentanţi ai Romtelecom.

In iulie 2013, liderul pietei TV, Pro TV, a anuntat ca iese din lista statiilor pe care cablistii sunt obligati sa le retransmita. Drept urmare, in 2013 veniturile Pro TV provenite de la cablisti au crescut fata de 2012 cu 110,9%, pana la 10,7 milioane de dolari.

Etichete: antena 1, antena 3, cablisti, cablu, intact, must carry

0/5 COMENTARII
Alex
02 sep 21:40
+0
VOTURI
-0
Cred ca abonatii RDS o sa se apuce in curand de citit intrucat nu prea mai au ce sa vada la tv. Asa o sa devina mai culti.
paul Sorin
02 sep 20:31
+0
VOTURI
-0
Aia doi care se plang ca n-au ce sa vada la televzior, in special pe Rds... Puneti mana pe o carte, oameni buni! Lasati naibii televizorul, ca exista viata si in afara de Antene si Liga1.

Cand ati citit ultima data o carte? Acum e o ocazie tocmai buna!
Cand ati iesit intr-un parc, cu sotia sau copiii? Lasati politica si iesiti sa va traiti viata!
Sorin
02 sep 18:18
+0
VOTURI
-0
Rds nu a scos destule? Discovery, Liga1, Formula1. Nu mai ce sa vezi la ei.
paul
02 sep 18:07
+0
VOTURI
-0
Daca Rds scoate si Antenele la ce ne mai uitam? La posturile unguresti?
Vasilica
02 sep 16:25
+0
VOTURI
-0
Oh, noes! Nu mai e Antena 3 la televizor? Nu-l mai vad pe Mirciulica Badea?
Vai, cum voi supravietui acestei crunte lovituri date de mafia basesciana?

Faliment grabnic trustului Intact!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE