Sebastian Ghiță începe strângerea de semnături pentru un nou partidSebastian Ghiță, fost lider PSD, a anunțat că din luna ianuarie va începe strângerea de semnături pentru lansarea unui nou partid politic. 

Ce scriu fostii angajati de la Romania TV despre anchetarea lui Sebastian Ghita
Ce scriu foștii angajați de la România TV despre anchetarea lui Sebastian Ghiță

„În ianuarie o să începem strângerea de semnături pentru un nou partid politic. Am rămas surprins să văd că peste 10 parlamentari mai tineri mi-au dat mesaje", a declarat Sebastian Ghiță.

Înainte de alegerile prezidenţiale, Sebastian Ghiţă anunţa că vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, odată ce Victor Ponta devenea preşedintele României, iar Liviu Dragnea prelua şefia PSD. Acum, deputatul spune că a părăsit partidul pentru ca Victor Ponta să-l poată reforma fără să fie acuzat că ar proteja anumite interese.

„Nu am dorit să fiu o frână. Nu am dorit să fie acuzat că mă protejează pe mine și nu scapă de ceilalți. N-am dorit să fiu acuzat că eu reprezint un anume tip de model. Puteam, foarte ușor, să fiu asimilat unei anumite zone de putere, de influenţă nelalocul ei în societate. Asta le reproşam, la sfârşit, baronilor. Un baron IT", a mai spus Sebastian Ghiță.

Etichete: partid, Sebastian Ghiţă, semnături

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h