Sebastian Ghiţă rămâne sub control judiciarSebastian Ghiţă rămâne sub control judiciar încă 60 de zile. Deputatul este urmărit penal în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, şi este acuzat de sprijinire de grup infracţional.

Noi acuzatii pentru Sebastian Ghita in dosarul Iulian Hertanu
Noi acuzaţii pentru Sebastian Ghiţă în dosarul Iulian Herţanu
Foto: evz.ro

Sebastian Ghiţă a ajuns vineri dimineaţă la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat, scrie realitatea.net.

În acest dosar, procurorii anticorupție derulează cercetări față de mai multe persoane între care Iulian Herțanu, deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, precum și președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, Mircea Cosma.

Herțanu este urmărit penal în stare de arest preventiv pentru constituire de grup infracțional organizat, fraudare de fonduri europene și evaziune fiscală. Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, aflați sub control judiciar, sunt acuzați de sprijinirea unui grup infracțional organizat, în timp ce Mircea Cosma este cercetat pentru folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru alții de bani, bunuri sau foloase necuvenite și sprijinire de grup infracțional organizat.

Măsura controlului judiciar expiră și în cazul lui Vlad și Mircea Cosma, președintele CJ Prahova neputând, pe parcursul celor 60 de zile de control judiciar, să-și exercite funcția.

Etichete: control judiciar, Iulian Herțanu, Sebastian Ghiţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE