Sechestru pe casele de milioane de euro ale lui Adrian Sârbu! Arestul, prelungitAdrian Sîrbu, patronul Mediafax Group, rămâne în arest preventiv, au decis judecătorii, care au respins cererea sa de schimbare a acestei măsuri.

ICCJ a respins contestatia lui Adrian Sarbu. Patronul Mediafax ramane in arest inca 30 de zile
ÎCCJ a respins contestația lui Adrian Sârbu. Patronul Mediafax rămâne în arest încă 30 de zile

Mai mult, procurorii ar fi pus sechestru pe casele lui Adrian Sârbu, în valoare de circa 5 milioane de euro, susţin surse apropiate anchetei, citate de reportervirtual.ro. 

Unul dintre imobilele puse sub sechestru este un apartament din Paris, pentru care Adrian Sîrbu plătea fabuloasa rată de 70.000 dolari/ lunar, conform referatului inițial al procurorilor.

Pe 3 februarie, Curtea de Apel Bucureşti l-a arestat preventiv pe Adrian Sîrbu, acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare, scrie adevarul.ro.

Tot atunci, instanţa a decis punerea sub control judiciar a Lilianei Petrovici. În motivarea deciziei, magistraţii au arătat cum se sustrăgea mogulul de la plata taxelor către stat.

Astfel, Adrian Sîrbu, care controla societăţile din grupul Mediafax (SC Mediafax Group SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL) le-ar fi solicitat Lilianei Şerban, Roxanei Dorina Grigoruţă, Eugeniei Bălan, Sorin Dinu, Danielei Reghina Cozac, Rodicăi Crisbasan, Dragoş Chiş, Dianei Atanasiu şi Dragoş Eremia să elaboreze un sistem prin care să se sustragă de la plata către stat a taxelor şi impozitelor.

DOSARUL MEDIAFAX. În acest sens, în schemă ar fi fost interpuse mai multe firme-fantomă, pentru derularea unor operaţiuni comerciale fictive în relaţia cu beneficiarii drepturilor de autor.

Etichete: adrian sârbu, arestat, DOSARUL MEDIAFAX, sechestru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h