Secretarul de stat al SUA John Kerry vine la BucureștiSecretarul de stat american John Kerry vine la Bucureşti în prima jumătate a anului. Și premierul Dacian Cioloș va efectua în prima jumătate a acestui an o vizită oficială la Washington.

Secretarul de stat al SUA John Kerry vine la Bucuresti
Secretarul de stat al SUA John Kerry vine la București

Detaliile acestor vizite sunt încă în discuție între București și Washington, fiind abordate și recent, cu prilejul vizitei în România a adjunctului lui John Kerry pentru afaceri europene, Victoria Nuland. Nuland s-a întâlnit, în urmă cu două săptămâni, la București, cu prim-ministrul Dacian Cioloș și cu președintele Klaus Iohannis.

Șeful Cancelariei Prim-ministrului, Dragoș Tudorache, a declarat, într-un interviu acordat Profit.ro, că partea română și cea americană au stabilit o “vizită încrucișată”, respectiv ca fiecare înalt demnitar să se deplaseze, la un interval relativ scurt, în capitala celeilalte țări.

“Discutăm și căutăm să fixăm, încercând să prindem în prima jumătate a acestui an vizita domnului Kerry la București și vizita premierului la Washington. Detaliile, cine cu cine se va vedea, sunt încă în curs de stabilire, inclusiv datele și cine va face primul vizita”, a declarat pentru Profit.ro șeful Cancelariei guvernamentale.

Etichete: dacian ciolos, john kerry, SUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE