Oficial din Ministerul Transporturilor: Noua centură a Capitalei va fi finalizată în 2030Centura Capitalei, la nivel de autostradă a rămas în prezent la nivel de studiu de fezabilitate conform declaraţiilor lui Marcel Boloș, secretar de stat în ministerul Transporturilor. Potrivit Masterplanul pentru Transport aceasta ar urma să se finalizeze complet în 2030.

Centura Capitalei va fi finalizata in 2030
Centura Capitalei va fi finalizată în 2030

"Centura Capitalei, MasterPlanul o trasează în două etape: cea a centurii existente (pe partea de sud și capetele 2014-2020), a doua etapă în 2020-2030 când e prevăzut pe zona Centurii de Nord, inelul 2, realizarea centurii ca obiect de sine stătător. Din punct de vedere al evoluției proiectului, pregătim cererea de finanțare pentru partea existentă de centură (Centura de Sud și Capetele din Nord) și studiul de fezabilitate pentru inelul 2", a declarat Boloș în cadrul conferinței organizate de revista Capital.

De asemenea, directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, a declarat în aceeaşi conferinţă că traseul autostrăzii Sibiu-Pitești se stabilește în câteva zile.

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești se finalizează până la sfârșitul acestui an. La începul anului 2018 încep lucrările pe mai multe secțiuni. Cel târziu, autostrada Sibiu-Pitești va fi deschisă traficului în 2021", a explicat oficialul CNADNR.

Etichete: Bucureşti, centura Capitalei, finalizare centura capitalie, masterplan pentru transport

0/1 COMENTARII
gabi
16 Mar 09:31
+0
VOTURI
-0
nu va mai saturati de abureala. odata pe luna mai aruncati cate o firmitura la prostime sa se bata pe ea si sa vada cat de buni sunt politicienii cu ei ca le face autostrada pe centura bucurestiului pana in 2030 . 2030 ? pai de ce nu spuneti 2100 .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE