MAGISTRALA 5 de metrou se va opri la staţia Iancului. Nu va mai fi construită până la PantelimonMagistrala 5 de metrou, Râul Doamnei - Pantelimon, se va opri la Iancului și nu va mai fi construită până la Pantelimon, aşa cum era prevăzut în proiectul iniţial, a anunţat, marţi, Emanoil Dascălu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

Secretar de stat: Magistrala 5 de metrou se va opri la Iancului
Secretar de stat: Magistrala 5 de metrou se va opri la Iancului

Magistrala 5 de metrou va lega cartierul Drumul Taberei, unul dintre cele mai mari ale Capitalei, de centrul oraşului. În planurile iniţiale, în a doua fază a proiectului, magistrala ar fi continuat până în cartierul Pantelimon. 

"S-a refăcut linia de tramvai care leagă Piața Iancului de Pantelimon, motiv pentru care Magistrala 5 se va opri la stația Iancului, nu va mai cuprinde partea a doua. Primăria nu are altfel interes.

Există finanțare pentru linia spre Otopeni. Partea centrală e una pe care ne-o dorim. Vorbim de o dezvoltare a întregii zone, nu doar pentru cei care vin de la aeroport. Dacă tot avem această șansă, s-o facem", a spus Emanoil Dascălu, la conferința Capital,

CITEŞTE ŞI  MAGISTRALA 5 DE METROU. Structura de rezistenţă, 80% GATA. Stadiul lucrărilor în fiecare staţie


Etichete: Emanoil Dascălu, magistrala 5, magistrala 5 metrou

0/9 COMENTARII
vlad
16 Mar 12:58
+0
VOTURI
-0
Este o rusine!! Magistrala asta putea sa fie chiar utila, dar asa... sa faci o linie de metrou Eroilor - Iancului... cand pe acolo sunt de-a dreputl zeci de linii de autobuz e ridicol Era altceva daca legai si Pantelimonul ... In plus, oricum nu se poate construi urmatorul tronson din cauza cladirilor cu bulina rosie de pe Elisabeta si Carol... ar cadea toate!! Scuza asta ca avem tramvai este penibila... si ce? in Drumul Taberei nu erau tramvaie si autobuze? de ce a fost interes acolo??? Avem bilet comun RATB - Metrorex ca sa ma pot da jos din metrou si sa ma sui in tramvai?? Bineinteles ca nu. Da-i naibii!!!

Macar daca ar spune ca o amana pentru mai tarziu, ca alte linii sunt prioritate (de inteles), dar ei au terminat de sapat toate tunelurile si in urmatorii 2 ani nu au nimic planificat. O sa stea frezele degeaba. Era finantare pentru toate liniile de fapt, nu doar pt Otopeni... Metrorexul are deja surse de finantare pentru linia din Pantelimon, ba aveau pregatita si linia Voluntari - Rahova.
Maximus
16 Mar 09:25
+0
VOTURI
-0
RATB exista in tot Bucurestiul asa ca metroul trebuie desfiintat. Dl. Dasacalu este foarte competent. Bravo!
primarele
16 Mar 07:36
+0
VOTURI
-0
"Magistrala" 5 se va opri la Eroilor. Nu va faceti iluzii ca va darama cineva tot centrul orasului cand de la Eroilor exista troleibuze, autobuze si metrou spre centru si spre gara. Linia asta va ramane un racord al M1/M3 si daca ii ducea capul puteu gandi de la inceput o legatura directa Drumul Taberei - Republica/Pantelimon/Saligny folosind linia existenta.
Marius
15 Mar 20:51
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
Cris
15 Mar 17:38
+0
VOTURI
-0
Decizie absolut tembela care arata clar impostura si incompetenta din Ministerul Transporturilor. E firesc sa fie o legatura de metrou si catre Pantelimon, e in logica de dezvoltare a Bucurestiului...
Neagoe Mihai Lucian
15 Mar 17:23
+0
VOTURI
-0
geo in 2017 vor incepe lucrarile si se vor termina in 2021 (lol?!)
alex
15 Mar 17:17
+0
VOTURI
-0
Cum naiba decide domnu secretar statiile asa din burta? Viseaza noaptea daca e util sau nu? Nu mai bine cerceteaza cate milioane de oameni ar servi metroul si cat de bine ar face traficului din zona????
Manitu
15 Mar 16:42
+0
VOTURI
-0
Exista deja statie la Iancului, pentru ce sa o mai legi de Universitate? Linia modernizata merge prost deja, a fost investitie inutila, pierdeti banii UE, sunteti boi dar cine sa va traga la raspundere pe voi, tehnocracanati?
geo
15 Mar 15:07
+0
VOTURI
-0
pai si cand incep lucrarile la magistrala spre Otopeni? ar ajuta sa se dezvolte si Otopeniul si ar mai reduce din traficul din zona Baneasa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h