Secretarul general al NATO, după întâlnirea cu preşedintele Iohannis: România, un aliat hotărâtPreşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, după întâlnirea cu  secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, că România îşi popune să fie "un furnizor de securitate într-un context foarte complicat". Secretarul general al NATO a declarat că România este un aliat "foarte hotărât".

Secretarul general al NATO, dupa intalnirea cu presedintele Iohannis: Romania, un aliat hotarat (sursa foto: Octav Ganea- Mediafax Foto)
Secretarul general al NATO, după întâlnirea cu preşedintele Iohannis: România, un aliat hotărât (sursa foto: Octav Ganea- Mediafax Foto)

"Așa cum am afirmat și am asumat prin Strategia Națională de Apărare, România își propune să nu fie doar un beneficiar de securitate, ci și un furnizor de securitate într-un context foarte complicat, alături de partenerii săi. Acțiunile noastre, ca stat, merg în această direcție", a spus Iohannis, după întâlnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, conform Agerpres.ro.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat marți, la București, că România este un aliat "foarte hotărât".

"România este un aliat foarte hotărât. România se bazează pe NATO și NATO se poate baza pe România", a spus Stoltenberg.

Etichete: iohannis, iohannis nato, NATO

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE