Secretarul general al NATO vizitează România, joi. Se întâlneşte cu Iohannis şi OpreaSecretarul general al NATO se va întâlni joi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul interimar Gabriel Oprea, în cadrul unei vizite oficiale.

Secretarul general al NATO viziteaza Romania, joi. Se intalneste cu Iohannis si Oprea
Secretarul general al NATO vizitează România, joi. Se întâlneşte cu Iohannis şi Oprea
Foto: realitatea.net

Programul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu prilejul vizitei în România începe la ora 9.00 cu întâlnirea cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşă, la sediul MApN, informează realitatea.net.

De la ora 10.00, el se va întâlni cu premierul interimar Gabriel Oprea, la Palatul Victoria, iar apoi cu ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, la sediul MAE. Secretarul general al NATO va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, de la ora 11.30, cei doi urmând să susţină o declaraţie de presă comună, de la ora 12.20, şi să participe la un dejun oficial, de la ora 12.50.

Jens Stoltenberg mai are în program o vizită la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Apărării Mircea Duşa, de la ora 14.25. Stoltenberg s-a întâlnit în luna ianuarie, la Bruxelles, cu preşedintele Klaus Iohannis atunci temele de discuţie referindu-se la finanţarea Armatei, în condiţiile evoluţiilor de securitate din regiune,la baza de la Deveselu şi la prezenţa României în Afganistan.

Etichete: iohannis, NATO, oprea, secretar general nato

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE