Secția de Arși de la Floreasca ar putea fi deschisă în aprilieSecția pentru tratarea victimelor cu arsuri de la spitalul Floreasca, cea mai performantă secţie de arşi din ţară, ar putea fi deschisă în luna aprilie.

Sectia de Arsi de la Floreasca ar putea fi deschisa in aprilie
Secția de Arși de la Floreasca ar putea fi deschisă în aprilie
Foto: voceatransilvaniei.ro

Şase medici şi 17 asistenţi medicali se vor specializa în Franţa, pentru ca unitatea să poată fi folosită.

Clinica de la Spitalul Floreasca, are şase saloane cu aparatură specială unică în România, unde pot fi trataţi simultan șase pacienţi cu arsuri grave. Imediat după tragedia din Colectiv, blocajul secţiei a fost motiv de dispută, pentru faptul că răniţii cu arsuri grave nu au putut fi trataţi în unitatea modernă. Cu toate că secţia a fost dotată în 2013, abia doi ani mai târziu, în aprilie 2015, s-au eliberat avizele de funcţionare.

Costurile pentru acest proiect au fost de 8,5 milioane de euro, iar fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii şi de Primăria Sectorului 1.

sursa: REALITATEA.NET

Etichete: arsi, arsi floreasca

0/2 COMENTARII
Nume*
13 Feb 20:13
+0
VOTURI
-0
Totul e facut acolo cu extrem de mult BUN SIMT si RESPONSABILITATE !Locul asta e eanraorditxr pentru cineva care vrea sa savureze o mancare intr-o atmosfera placuta.Sincer ma asteptam sa gasesc o atmosfera putin burgheza si sa ma simt asa putin ca un soarece intre motani' .dar nu a fost asa, oamenii astia sunt de o normalitate fantastica. si in plus au niste sarmalute extraodinare Bravo George ai reusit sa faci un lucru deosebit !P.S. deseara merg din nou ..si am sa merg de fiecare data cand ajung prin Bucuresti, de unul singur sau insotit de prieteni; merita cu adevarat.
Nume*
11 Feb 21:08
+0
VOTURI
-0
Imi place zona de nord. Mi se pare aerisita si mrneoda. Cred ca e intr-adevar un mediu bun pentru constructii de birouri, insa problema cea mai mare e infrastructura deficitara. SkyTower mi se pare o idee interesanta, dar cam lipsita de viziune. Un fel de cilindru, acoperit cu geamuri alandala, ca asa-i moda acum - designul la plesneala. Interesanta Sofa Cafe! As vrea ca multe din cladirile astea sa aiba terase panoramice PUBLICE, ca de exemplu . Am postat acum ceva vreme un articol cu . Problema acolo este ca nu e spatiu public, si trebuie sa dai bani macar pe un suc sa te poti bucura de privelista...asta cand ai loc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE