Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi a fost redeschisăSecţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală a fost redeschisă, luni, după ce activitatea a fost suspendată aproximativ opt luni.

Sectia ATI de la Spitalul de Arsi
Secţia ATI de la Spitalul de Arşi

"A fost deschisă Secţia ATI a Spitalului de Arşi. Primăria Sectorului 1 a terminat lucrările la jumătatea lunii ianuarie. Aproape o lună de zile au durat verificările de către DSP. Secţia poate fi folosită începând de astăzi", a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală a închisă în iulie 2016, după ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la decesul unei femei care iniţial ar fi fost supusă unei transfuzii greşite de sânge dar şi imagini cu un bolnav pe rănile căruia se aflau larve. Ulterior apariţiei informaţiilor, a fost demarat un control în urma căruia Inspecţia Sanitară a desci suspendarea activităţii Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arşi şi au dispus amenzi contravenţionale în valoare de 6.000 de lei. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale.

Etichete: sectia ATI spitalul de arsi, Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, spitalul de arși

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE