Sector 6: Un bazin de înot modern a fost inaugurat la Şcoala 311Un bazin de înot modern a fost inaugurat joi la Şcoala generală nr. 311 din sectorul 6 al Capitalei.

CURSURI GRATUITE DE INOT, pentru peste 300 de copii bucuresteni
CURSURI GRATUITE DE ÎNOT, pentru peste 300 de copii bucureșteni

Potrivit unui comunicat transmis de administraţia locală, suprafaţa bazinului de înot este de 507 mp, lungimea de 25 metri, acesta fiind un bazin modern cu 5 culoare. De asemenea, apa este la temperatura optimă pentru practicarea nataţiei, bazinul este dotat cu vestiarele necesare, dar şi cu vestiare pentru persoanele cu dizabilităţi.

Primăria sectorului 6, prin Administraţia Şcolilor sector 6, va emite vouchere de acces gratuite pentru 200 de elevi pe lună, prioritate având elevii Şcolii generale nr. 311, dar se doreşte extinderea numărului de beneficiari la 400 de elevi, pe lună, pentru a permite accesul gratuit şi elevilor din celelalte unităţi de învăţământ de pe raza sectorului.

"Am inaugurat cel mai modern bazin de înot semiolimpic din Bucureşti. M-am implicat încă din primele zile ale mandatului de primar în acest proiect, pentru că am găsit aici o investiţie neconformă standardelor moderne şi de siguranţă necesare. Prin implicare, am găsit soluţii tehnice şi acum am putut să oferim copiilor un loc de practicare a cursurilor de nataţie. Îmi doresc să ofer această şansă tuturor copiilor interesaţi de iniţierea în acest sport şi am convingerea că următorii campioni la nataţie vor porni de aici, din sectorul 6", a spus primarul Gabriel Mutu, citat în comunicat.

Etichete: bazin de înot, Gabriel Mutu, Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE