Sectorul 5, troienit şi invadat de gunoaie. VIDEOSectorul 5 al Capitalei arată îngrozitor. Autorităţile nu au deszăpezit străzile, iar localnicii aruncă gunoiul în mijlocul nămeţilor.

Sectorul 5, troienit si invadat de gunoaie (Foto romaniatv.net)
Sectorul 5, troienit şi invadat de gunoaie (Foto romaniatv.net)

Gospodarii cu lopeţi în mâini sunt de negăsit în sectorul 5, condus de Marian Vanghelie. Chiar dacă mormanele de zăpadă şi gunoaie sunt din metru-n metru, localnicii din Zăbrăuţi ies cel mult la fereastră să privească, informează romaniatv.net. 

Localnicii din ghetourile Sectorului 5 se plâng că sunt abandonaţi de autorităţi, dar ei aruncă gunoiul în nămeţi fără nicio reţinere. Mai mult, nici când li se oferă utilaje de lucru, respectiv lopeţi, locatarii din zonă nu se arată interesaţi să participe la deszăpezire. 

O bucureşteancă susţine că a făcut reclamaţie din cauza gunoiului, însă nu ar fi primit niciun răspuns, în prezent scările mai multor blocuri fiind pline de şobolani, după cum susţine femeia. 

VIDEO, aici. 

Etichete: deszăpezire, Ferentari, gunoaie, Marian Vanghelie, Sectorul 5, şobolani

0/2 COMENTARII
Budan Andrei
29 Jan 18:00
+0
VOTURI
-0
Daca l-ati votat pe tiganul ala, asta meritati !
Citizen
29 Jan 16:12
+0
VOTURI
-0
Locuitorii din acest sector, niste barbati in plina putere, dotati cu lopeti, deszapezesc contra cost locurile de parcare din alte cartiere sau birourile din Pipera.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h