Sectorul 6, troienit de zăpadă:Voluntarii Fundaţiei "Din Suflet,Pentru Suflet",deszăpezesc la cerereDeşi sunt mai puţin de 12 ore de când ninge în Bucureşti, troienele dau mari bătăi de cap atât şoferilor, cât şi pietonilor. Slaba prestaţie a operatorilor de deszăpezire se vede din nou, duminică, deşi CODUL PORTOCALIU DE NINSORI ŞI VISCOL a fost anunţat încă de vineri de meteorologi. În condiţiile în care autorităţile au fost învinse şi de această dată de zăpadă, în Sectorul 6, ajutorul a venit din partea voluntarilor Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" condusă de Ştefan Florescu care au încept să deszăpezească trotuarele, aleile dintre blocuri şi staţiile RATB. 

După cum susţin organizatorii acţiunii de deszăpezire voluntară, membrii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" acţionează în mai multe zone din Sectorul 6, răspunzând în funcţie de solicitarea cetăţenilor.

"Am văzut că, şi de această dată, Sectorul 6 este codaş la deszăpezire. Străzile sunt troienite, trotuarele impracticabile pentru pietoni, aleile dintre blocuri încă înfundate cu zăpadă. Am mobilizat toţi voluntarii Fundaţiei pentru a scoate sectorul de sub zăpadă şi încercăm să acţionăm, pe cât posibil, în cât mai multe zone. Răspundem prompt tuturor solicitărilor primite, în funcţie de ordinea în care le primim", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", coordonatorul acţiunii voluntare de deszăpezire din Sectorul 6.

Conform sursei citate, voluntarii au început acţiunile de deszăpezire încă de dimineaţă, la solicitarea cetăţenilor, fiind îndepărtată zăpada cu prioritate de pe trotuare, aleile dintre blocuri şi intrările în imobilele de locuinţe, dar şi refugiile şi staţiile RATB. 

Parcul Drumul Taberei, sub gheaţă. A fost curăţat de voluntarii Fundaţiei lui Ştefan Florescu FOTO

Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc din Bucureşti, a fost şi el acoperit de gheaţă, la mai bine de o săptămână de la prima ninsoare. Locuitorii din sector spun că au atras atenţia autorităţilor din cauza pericolului la care sunt expuşi, însă nu au fost luate măsuri. Marţi, au intervenit însă voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu care au spart gheaţa de pe alei şi au curăţat căile pietonale. DETALII, AICI. 

ANM: Bucureștiul a ieșit de sub atenționarea COD PORTOCALIU de VISCOL. COD GALBEN până diseară

Capitala a scăpat de atenționarea COD PORTOCALIU de viscol, duminică, de la ora 12, deși inițial fusese prognozată până la ora 20. Cu toate astea, Bucureștiul rămâne sub atenționare COD GALBEN de viscol, până la orele 18.

CITEŞTE ŞI Deszăpezirea Sectorului 6, făcută cu voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet". FOTO

La ninsoarea anterioară, prima din acest an, Sectorul 6 a ajuns din nou în atenţia primarului general al Capitalei care, la comandamentul de iarnă a atras atenţia administraţiei locale că în acest sector au acţionat prea puţine utilaje deszăpezire, rezultatele fiind sub aşteptări. În aceste condiţii, în ajutorul locuitorilor din sector au venit voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu care, timp de două zile, au deszăpezit străzile secundare, aleile dintre blocuri şi locurile de joacă pentru copii. DETALII, AICI. 

Etichete: cod portocaliu, deszăpezire, fundatia din suflet pentru suflet, ninsoare, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/13 COMENTARII
ccc
20 ian 06:15
+0
VOTURI
-0
Dupa pietele din sectorul 4, viitor primar la sectorul 6... Lasa-ne ca ne ajunge asta de acum! Cei care "nea dat" zapada, la ei acasa au "dato"?
asd
19 ian 17:12
+0
VOTURI
-0
Tu cu cine te certi ma, "va dat"?
Andrei
18 ian 20:33
+0
VOTURI
-0
Da, adevarul este ca sunt fraieri, ca va dat zapada si jegul in care dormiti prostilor, va meritati soarta, sa va manance sobolanii, si pe tine cum te numesti, fraierii aia imbracati ti-au dat un exemplu, probabil stai si stii doar sa besi prin casa, oligofrenule, cred ca esti un descult,un lesinat de foame, nu ai viata.
ddd
18 ian 11:12
+0
VOTURI
-0
Manescu este dat disparut, Florescu este in campanie de marketing. Momentan toti o apa si un pamant. Cand ajung pe scaunul de Primar sunt Dumnezei. Florescu nu iti mai chinui oameni pentru tine. Esti disperat rau dupa functia de Primar
vlad
18 ian 10:40
+0
VOTURI
-0
Inca un viitor candidat? asa iesit cat sa-si faca niste poze?
Fane Florescu, mo!
18 ian 07:35
+0
VOTURI
-0
Dan, Diana, Andreea si sub ce nume mai postezi:
Fane, tu n-ai caciula, n-ai manusi. Vrei sa spui ca ai dat cot la cot zapada, alaturi de fraierii imbracati de sezon? Hai, mai lasa-ne!

Nici Manescu nu face treaba, dar tu-ti faci campanie electorala la modul cel mai nesimtit! Mai rasfirat, tovarase!
ccc
18 ian 03:12
+0
VOTURI
-0
prin zona aia din poza cati pietoni circula? totul e numai fatada
Marian Vladescu
17 ian 23:09
+0
VOTURI
-0
Daca nu erau ei, eram ingropati in zapada***
Marian Vladescu
17 ian 23:08
+0
VOTURI
-0
Cel mai prost pregatit sector din Bucuresti, cred ca suntem mai prost pregatiti pentru dezapezire decat unele orase/sate. Singurii pe care ii mai vezi pe strada sunt Florescu si voluntarii eram ingropati in zapada!!
Andreea
17 ian 22:47
+0
VOTURI
-0
Tot ce ne dorim este sa scapam odata de acest esec Rares Manescu , care a scos bani si din piatra seaca , acum in 2016 indiferent ca , criticii partidelor stiu doar sa "murdareasca" nu o sa ne lasam manipulati iar de vreo culoare politica , Stefan Florescu este singurul candidat competent pentru acest sector .
Dan
17 ian 18:13
+0
VOTURI
-0
De 4 ani de zile nu a facut ceva pentru sector, acest primar Manescu, de ce ar face acum? El e preocupat de tunuri de afaceri ilegale, de vacante plimbari, o nesimtire de om.
Din spaga, pentru spaga
17 ian 14:38
+0
VOTURI
-0
I-a luat ninsoarea prin surprindere.
Pe mine m-ar fi luat prin surprindere daca s-ar fi intervenit la timp.

Si, apropo de fotografii: imi place ca Florescu e fara caciula, in timp ce toti ceilalti sunt echipati ca la Polul Nord. Sa inteleg ca a dat la lopata doar cand a fost fotografiat, sau pur si simplu re calduri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h