Şedinţă CGMB - Majorarea capitalului social la firmele primăriei şi o nouă rectificare bugetarăO nouă rectificare bugetară va fi supusă votului în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), urmând ca, dacă se aprobă, să fie reduse cu 175 de milioane de lei fondurile de la infrastructură. În schimb, va fi suplimentat cu 16,7 milioane de lei bugetul pentru biserici şi pentru Administraţiei Monumentelor. De asemenea, municipalitatea vrea să majoreze cu până la 400 de milioane de lei capitalul social pentru societăţile proprii, care fac parte din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană", precum şi să acorde împrumuturi pentru acestea în valoare totală de aproximativ 130 de milioane de lei, potrivit proiectelor aflate pe ordinea de zi a CGMB.

Sedinta CGMB
Şedinţă CGMB

Rectificare bugetară - aproape 175 de milioane de lei mai puţini la străzi, dar cu 16,7 milioane de lei mai mult la biserici

Potrivit proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetară aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi a CGMB, ar urma să fie redus bugetul alocat pentru înfiinţarea de noi subunităţi de pompieri în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, de la 3 milioane de lei la 298.000 de lei, precum şi cel pentru achiziţionarea de echipamente şi maşini, de la 54,5 milioane de lei, la 11,6 milioane de lei.

De asemenea, fondurile pentru restaurarea Palatului Voievodal „Curtea Veche" se reduc cu 6,2 milioane de lei, de la 6,7, la fel şi cele pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic din Centrul Istoric - cu 1,4 milioane de lei, de la 1,5 milioane de lei.

Bugetul proiectului Esplanada din zona Unirii, care ar urma să cuprindă o sală de concerte, o pinacotecă, precum şi o secţiune pentru Muzeul Literaturii, se reduce cu 1,1 milioane de lei, iar implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Capitalei va fi făcută cu 1 milion de lei, cu 4 milioane de lei mai puţin decât fusese alocat iniţial.

Ar urma să se ia bani şi de la salubritate – peste 16,5 milioane de lei, iar bugetul pentru colectarea, tratarea şi distrugerea deşeurilor va fi redus cu peste 3 milioane de lei (de la 3,8 milioane de lei).

Conform proiectului de hotărâre, fondurile vor fi reduse şi la secţiunea transporturi, astfel că, în loc de aproape 1,1 miliarde de lei, vor fi alocaţi puţin peste 9,1 milioane de lei.

În ceea ce priveşte străzile şi parcările din Bucureşti, bugetul alocat ar urma să fie redus cu peste 1,7 milioane de lei (de la 4 milioane de lei). Astfel, proiectul privind traseul prioritar pietonal şi de biciclişti va beneficia de doar 100.000 de lei, redus de la 3,5 milioane de lei, iar bugetul alocat pentru construirea parcărilor subterane în Piaţa Constituţiei, la Sala Palatului şi în Piaţa Rahova, de 8,1 milioane de lei, va rămâne la 400.000 de lei.

Pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate, fezabilitate şi a altor sudii aferente obiectivelor de investiţii, va fi redus bugetul pentru modernizarea Pieţei Eroii Revoluţiei şi construirea pasajului pietonal de la 8,1 milioane de lei, la 1,1, pentru reabilitarea sistemului rutier şi liniei de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu, de la 13,8 milioane de lei la 11,8 milioane de lei, reabilitarea sistemului rutier şi a liniilor de tramvai pe Şoseaua Pantelimon, de la 68,2 milioane de lei la 29,9 milioane de lei, proiectul de penetraţie Splaiul Independenţei – Ciurel – Autostrada Bucureşti-Piteşti va avea buget de 55 de milioane de lei, urmând să fie redus cu 35 de milioane de lei, iar cel alocat iniţial pentru Prelungiea Ghencea – Domneşti va scădea cu 4,9 milioane de lei (de la 5 milioane de lei).

Pentru semaforizarea a 38 de intersecţii noi nu vor mai fi alocate fonduri.

În schimb, va fi suplimentat bugetul Centrului de Creaţie, Artă şi Tradiţie (CREART), care va avea 63,2 milioane de lei, cu 10,5 milioane de lei mai mult. Va fi suplimentat şi bugetul Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, cu peste 10 milioane de lei, astfel încât instituţia va avea un buget de 127,5 milioane de lei. Din această sumă, 10,7 milioane de lei vor merge la biserici şi parohii, la care se adaugă 1,5 milioane de lei pentru Arhiepiscopia Bucureştilor şi 4,5 milioane de lei pentru Patriarhia Română (suplimentat de la 15 milioane de lei la 19,5 milioane de lei).

Pentru realizarea ansamblului monumental Regele Ferdinand I, se majorează fondurile de la 7 milioane de lei la aproape 15,8 milioane de lei şi se alocă aproximativ 1,1 milioane de lei pentru realizarea monumentului Regina Maria a României. Pentru lucrările de reparaţii la Pasajul Latin se elimină bugetul de 650.000 de lei.

Pentru Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), bugetul se majorează cu un milion de lei (de la 10,9 milioane de lei), iar cel al Administaţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane ar urma să fie şi el majorat cu aproape 1,5 milioane de lei.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, miercuri, într-un comunicat de presă, că municipalitatea "nu taie bani de la proiectele de infrastructură sau investiţii", ci este vorba de o rectificare bugetară conform legislaţiei în vigoare, care ţine cont de etapizarea proiectelor în curs".

"Nu este în niciun caz vorba de tăieri în sensul diminuării creditelor de angajament multianuale, ceea ce ar putea pune sub semnul întrebării finalizarea unui proiect, ci doar redirecţionarea creditelor bugetare din 2017, respectiv a sumelor care, din motive obiective, nu pot fi cheltuite până la sfârşitul acestui an. În plus, la o serie de obiective de investiţii, aflate în fază incipientă, studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice vor fi întocmite de către Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti S.A., întrucât cu toată întârzierea generată de procedura de înfiinţare a companiei, termenele de finalizare vor fi scurtate substanţial", a susţinut Firea, într-un comunicat de presă transmis pentru a răspunde acuzaţiilor privind tăierile de fonduri, la rectificare, pentru domenii importante.

Majorarea capitalului social pentru societăţile din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană" şi acordarea de împrumuturi de aproximativ 130 de milioane de lei pentru acestea

Municipalitatea vrea să majoreze capitalul social cu până la 400 de milioane de lei pentru societăţile proprii, care fac parte din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană", precum şi să acorde împrumuturi pentru acestea în valoare totală de aproximativ 130 de milioane de lei.

Potrivit proiectelor de hotărâre aflete pe ordinea de zi de joi a CGMB, împrumuturile trebuie rambursate integral în termen de un an, iar în cazul nerespectării termenului stabilit vor fi aplicate majorări de întârziere. În expunerile de motive se precizează că banii sunt necesari pentru acoperirea cheltuielilor de personal, pentru materiale şi dotarea sediilor.

Societăţile comerciale nou înfiinţate de primărie sunt Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA, Compania Municipală Sport Pentru Toţi SA, Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti SA, Compania Municipală Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA, Compania Municipală Pază şi Securitate Bucureşti SA, Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SA, Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA, Compania Municipală Protecţie Civică şi Voluntariat Bucureşti SA şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA, Compania Municipală Energetică Bucureşti SA, Compania Municipală Consolidări SA, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, Compania Municipală Medicală Bucureşti SA, Compania Municipală Turistică Bucureşti SA, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA şi Compania Municipală Agrement Bucureşti SA, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că Holdingul Municipal "Bucureşti Capitală Europeană" a fost înfiinţat tocmai pentru a se schimba fundamental modul în care s-a lucrat până acum în administraţia publică locală, iar rezultatul va fi o accelerare a procedurilor şi o simplificare a birocraţiei.

Ea mai spune că acuzaţiile referitoare la capitalizarea acestor societăţi sunt nefondate şi au la bază interese strict politice şi precizează că salariile directorilor firmelor din Holdingul Municipal sunt cuprinse între 8.000 şi 14.000 de lei.

"Toate aceste societăţi trebuie să devină funcţionale înainte de a începe să presteze servicii sau să execute lucrări, şi de aceea acuzaţiile referitoare la capitalizarea acestora sunt nefondate şi au la bază interese strict politice. Salarizarea la nivelul întregului Holding Municipal se face în conformitate cu Art. 37 din OUG 109/2011, în funcţie de domeniul de activitate şi în marjele comunicate de Institutul Naţional de Statistică la nivel naţional. Pentru exemplificare, salariile directorilor societăţilor din Holdingul Municipal sunt cuprinse între 8.000 şi 14.000 lei, în timp ce în Primăria Capitalei salariile persoanelor cu funcţii de conducere sunt cuprinse între 11.000 lei (director general adjunct, director executiv sau director instituţie subordonată) şi 11.800 lei (director general, arhitect şef)", susţine Firea într-un comunicat de presă transmis miercuri, .

Ea mai susţine organigramele societăţilor "sunt maximale şi vor fi ocupate etapizat, în funcţie de obiectul de activitate, de data la care va demara activitatea si de volumul de lucrari, comenzi".

"În ce priveşte afirmaţii de genul "au fost alocaţi 400 de milioane de lei pentru majorări de capital şi împrumuturi acordate noilor societăţi, bani care se vor duce pe salarii, maşini şi chirii pentru sedii", aceasta este o abordare tendenţioasă, simplistă şi inexactă. În realitate, din această sumă, 300 milioane lei reprezintă doar majorarea de capital social de la Compania Municipală Energetica, bani care nu se pot duce pe salarii sau cheltuieli curente, ci vor fi folosiţi exclusiv pentru investiţii în sistemul de termoficare al Capitalei. De asemenea, sume importante vor fi acordate pentru investiţii către Managementul Traficului (11 milioane lei), Străzi, Poduri şi Pasaje (20 milioane lei), Parcuri şi Grădini (20 milioane lei)", mai susţine Firea.

Acord de principiu pentru achiziţionarea a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov

Consilierii generali îşi vor da, joi, în şedinţa CGMB, acordul de principiu pentru achiziţionarea a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF). Suma totală necesară se ridică la 8,5 milioane de euro, urmând ca 4,6 milioane de euro din aceasta să fie plătită din dividendele pe care municipalitatea le are de încasat de la Apa Nova.

"(...) SABIF solicită sprijinul în demersurile de a achiziţiona un număr de 100 de ambulanţe care să creeze premisele unui nivel optim de asigurare a asistenţei medicale de urgenţă prespitalicească la nivelul Municipiului Bucureşti", se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, săptămâna trecută, că suma necesară pentru achiziţia ambulanţelor este de 8,5 milioane de euro, din care 4,6 milioane de euro provin din dividendele pe care le are de încasat municipalitatea de la Apa Nova, restul de sumă urmând să fie acoperită din bugetul local.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a precizat, la rândul său, că din parcul de intervenţie al Serviciului, care conţine 108 ambulanţe, 68 sunt depăşite din punct de vedere tehnic.

"Pentru noi, aceste ambulanţe reprezintă cu totul şi cu totul alt orizont. (...) Cu ajutorul acestor ambulanţe, suntem convinşi că vom reuşi să înlocuim o parte din ambulanţele care au mai mult de 11 ani vechime, iar cu celelalte vom creşte capacitatea de intervenţie la niveul regiunii Bucureşti-Ilfov. Ţin să subliniez că aceste ambulanţe vor corespunde standardului naţional, deci vor fi din toate punctele de vedere compatibile", a spus Alis Grasu.

Terenurile din cartierul Henri Coandă ar putea intra în administrarea CGMB pentru realizarea bazinelor de retenţie şi staţiilor de preepurare

Suprafeţele de teren din ansamblul de locuinţe Henri Coandă ar putea trece din administrarea Consiliului Judeţean Ilfov în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), pentru realizarea bazinelor de retenţie şi a staţiilor de preepurare, conform unui alt proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB, prin care consilierii generali vor solicita Consiliului Judeţean Ilfov transmiterea acestor terenuri.

"Aceste suprafeţe de teren care urmează a fi trecute în proprietatea Municipiului Bucureşti în vederea edificării lucrărilor bazinelor de retenţie şi a staţiilor de preepurare sunt aferente contractului de proiectare şi execuţie lucrări nr. 279 din 30.12.2013 privind obiectivul Realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum şi a drumurilor aferente ansamblului de locuinţe Henri Coandă, sect. 1 – Lot II derulat de Municipiul Bucureşti", se arată în expunerea de motive a proiectului.

În şedinţa din 30 iunie, consilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre privind solicitarea către Consiliul Judeţean Ilfov a trecerii celor 27 de străzi ale cartierului "Henri Coandă" în domeniul public al municipiului Bucureşti.

În proiectul de hotărâre, municipalitatea precizează că a fost obligată printr-o sentinţă din 2008 să atribuie prin licitaţie publică lucrările de utilităţi privind introducerea reţelelor de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri în cartierul „Henri Coandă".

Astfel, primăria a atribuit două contracte de proiectare şi execuţie, însă o clauză dintr-unul dintre contracte se precizează că ordinul de începere pentru execuţie va fi lansat abia după clarificare situaţiei juridice a terenurilor, dar nu mai târziu de trei zile, în caz contrar, partea de execuţie din contract se reziliază de la sine.

Prin două acte adiţionale, termenul s-a prelungit până în 30 septembrie 2017.

În prezent, cele 27 de străzi din cartierul "Henri Coandă" nu au reţele de alimentare cu apă, canalizare şi iluminat public.

"Micuţa Picasso", cetăţean de onoare al Bucureştiului

Pictoriţa Alexandra Nechita, cunoscută drept "micuţa Picasso", ar putea primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, "în semn de recunoaştere pentru promovarea şi susţinerea valorilor artistice româneşti".

"Picturile abstracte, în care artista îmbină cubismul caracteristic operei lui Picasso cu culorile vii ale lui Matisse, au încântat criticii de artă, precum şi numeroasele personalităţi ale lumii (regina Angliei, împăratul Japoniei) care i-au cumpărat tablourile. Operele Alexandrei Nechita se regăsesc în muzee din întreaga lume, de la colecţia de artă a Vaticanului, până la colecţii particulare deţinute de celebrităţi recum David Letterman, Whoopi Goldberg sau Calvin Klein", se arată în expunerea de motive a proiectului aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

Alexandra Nechita s-a născut în 1985 în Vasului şi s-a stabilit împreună cu părinţii ei în SUA. A început să picteze de la doi ani, iar la opt ani a avut prima expoziţie personală la Biblioteca Municipală din Los Angeles.

În 1991, "micuţa Picasso", aşa cum a fost supranumită, a fost selectată de către ONU pentru a conduce o iniţiativă de artă în peste 100 de ţări, iar în 2008 a absolvit UCLA, obţinând o diplomă în Arte Plastice.

Marţi, artista a expus pentru prima dată la Bucureşti, în Piaţa Ateneului Român, "Grădina cu sculpturi", în cadrul Zilelor Bucureşti, expoziţie ce va putea fi vizitată până în 19 octombrie.

Expoziţia "Grădina cu sculpturi" este organizată de Arcub şi prezintă opt lucrări ale artistei.

Etichete: pmb, Primăria Bucureşti, şedinţa CGMB, sedinta pmb, sedinta primaria capitalei

0/397 COMENTARII
photqfkj
16 ian 04:30
+0
VOTURI
-0
すべての
thanks n http://bdarn.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/cute
20 yrs and above handsome guy fucking shit http://icasa.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175797-hardcore_xxx_video_with_well_shaped_pornstar_alexis_ford/
desi indian mom vs gair mard xxx http://gxo.stopcomputerizedvoting.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/ring_divas_wrestling_megapornx/1170980/
scobodoo http://restaurantcasamexicana.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/pale
aunt fuck me xvideo http://mx1.mm-konzerte.net/shoplink.php?logID=1665&link=https://xxxpicsee.com/item/otobuste_gizli_cekim_citir_super_seksi_ass-1175364/
mother and daughter redheads http://usermemberarea.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/nice
投稿者
photcsnp
16 ian 02:37
+0
VOTURI
-0
すべての
milf incest mom son http://lacosmeticsurgerylive.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/quick
son rape sleeping indian mom mp4 videos http://accutreqcs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175774-valentina_nappi_licking_dani_daniels_delicious_ass_and_wet/
kajal new xxx 2017 http://thedoghouse.tv/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/nice
fuck fussy http://atcglobalinc.com/LinkClick.aspx?link=https://idahohighwaysafety.org/collection/young_curlys&tabid=55&mid=493
mmf bi http://koumin-site.info/rank.php?mode=link&id=28042&url=https://xxxpicsee.com/top/cilankan_sex/
mom seduced young boy http://athenshop.gr/redirect.asp?zzzpica.com/it/indian_anjali_kara_anal_xxxpornozonecom-11178323/
投稿者
photdiiq
16 ian 00:36
+0
VOTURI
-0
すべての
woodman casting helena kim http://pornblink.com/r.php?url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172271/mistress_t_cuckold_cum_clean_up_compilation/
wwwwxxxbf http://w.bait-service-straubing.de/seo-check/redirect.php?url=https://citadelsanantonio.org/s/panties
www xxx vedeo com http://queenierogers.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/stocking_foot_anal
xxxxxxxxxxbp http://oneclickonly.info/redirect.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/twins
mesige sex http://feed.mix.sina.com.cn/link_card/redirect?url=https://xxxpicsee.com/item/indian_mature_couple_first_time_sex_broken_seal_and_fucking-1175368/
sunny leone sexy nangi photo http://shaadimatrimony.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/ass
投稿者
photzarv
15 ian 22:50
+0
VOTURI
-0
すべての
japanese rectal exam uncensored http://veilingkavels.nl/redirect.aspx?vk=64354&url=http://andgodsaidlet.com/pics/butt_butt_butt
just watch me fucking a black guy 12 http://utaheducationsavingsplan.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/feet
full pon movie http://yoump3.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/redheads
tonto dike xxx video "http://google.am/url?sa=t&rct=j&q=smartest online neznakomka neznakom&source=web&cd=1&ved=0cccqfjaa&url=https://idahohighwaysafety.org/collection/ball_sucking"
sunny asxxx http://dillonsfoodstores.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/best_whiskey_drinks_and_cocktails_for_2019_classic_whiskey-1175389/
video bokep virgin tu school http://coverspicks.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/hairy
投稿者
photdxcm
15 ian 20:55
+0
VOTURI
-0
すべての
bangladesh actress pron http://onlinetrade.ru.xx3.kz/go.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/punjab_guy
moms milk fuck http://latpant.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/asshole
little teen 77 http://a-medic.com/enlaces/glinklnk.asp?url=https://ginesavanza.com/pics/love
mandy muse doggy style anal http://ymg.itiliti.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164867_pregnant_caption_xxx_megapornx/
tanaflix video http://inpraiseofmotorscooters.com/ifenster.php?https://xxxpicsee.com/item/watch_the_vibrant_video_for_janet_jacksons_new_single_made-1175359/
xxx sixy dog girl video http://motortown.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/amateur
投稿者
photjphi
15 ian 19:04
+0
VOTURI
-0
すべての
real street hooker creampie german http://swedweather.com/scripts/redirect.cgi?link=http://andgodsaidlet.com/pics/butt_butt_butt
15 iya old sxs galls video http://flygs.org/LinkClick.aspx?link=https://citadelsanantonio.org/s/asian
little thai orgasm tube http://epowerinvesting.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/big_clit_cam
sleep assault hd http://pic.sogou.com/pics?query=https://idahohighwaysafety.org/i/1164851_stepson_couldnt_help_himself/
sunny leone leela sex videos http://brett-wohl-boston.xoxohth.com/go.php?url=https://xxxpicsee.com/item/hot_sexy_blondes_kasia_schoolgirl_pics_xxx_dessert-1175350/
aj applegate joi http://valorisp.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/celebs
投稿者
photypxe
13 ian 22:30
+0
VOTURI
-0
すべての
ethio xxx com http://edencenter.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/super_sexy_hd_xxx_2017sexy
son fuck mom font of daddy http://porntubedata.com/cgi-bin/te/o.cgi?u=https://citadelsanantonio.org/image/1175780-free_celebrity_pussy_videos_bollingerprcom_high_only/
father 3x xx vido http://java.xoxohth.com/go.php?url=https://ginesavanza.com/pics/anal
www scx xxx ind videos http://zskomvrbove.edu.sk/vismo/ZaslatEmailem.asp?strTitle=Titulka&url=https://idahohighwaysafety.org/collection/fake_tits
animals girl and dog sex meyzo com http://liftdesigner.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/lesbian_interracial_couple_double_team_the_maid_chanell-1175385/
women forced in front husband http://blog.thaiza.com/go.php?https://zzzpica.com/it/admirable_anal_fucking_egyptian_sexy_niqab_yaslinkcom-11178296/
投稿者
photsegv
13 ian 20:37
+0
VOTURI
-0
すべての
billy glide naughty office http://velocityindex.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172252/bokep_cina_gadis_sekolahan_memeknya_berdarah_dimasukkan/
movie bpxxx e http://vitoplantamura.com/blog/ct.ashx?url=https://citadelsanantonio.org/s/sexy
oh my coack http://big5.hxb.com.cn/gate/big5/https://ginesavanza.com/download/charming_blonde_daughter_sucks_dads_dick_and_swallows_cum/1171003/valuespree/
hand job porbn http://kcm.kr/jump.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/cougar/
xha master http://odir.ch/to/https://xxxpicsee.com/top/black-dick
teen pee scat http://maps.google.co.zm/url?q=https://zzzpica.com/xxx/3gp_xxx_pashto
投稿者
photjcat
13 ian 18:47
+0
VOTURI
-0
すべての
big chut xxx video http://sendurtweet.com/go/166624?url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172263/indian_bjp_politician_mms_leaked_xvideoscom/
sunny leone sex video downloads lesbian sex http://40pabr.ru/redirect?url=https://citadelsanantonio.org/s/monika_nishima
pisab xxx http://blackmilftube.com/out/?bmg=27759391&bmc=60300560&u=https://ginesavanza.com/download/bisexual_xxx_nicoly_joins_two_bisexual_men_xxx_dessert/1171005/
tamil actress trisha xxx video free download for x202 http://responsivedesignchecker.com/checker.php?url=idahohighwaysafety.org/i/1164848_mi_fiesta_baile_privado_xnxxcom/&w
minor age girl http://amefcmx.wapsite.me/logo?name=&site=xxxpicsee.com/item/teen_anal_and_dirty_talk_fuck_me_like_a_little_whore-1175397/
www video sex com http://tongbo440.com/042/redirect.php?url=https://zzzpica.com/it/xxx_porno_teen_seks_macka_porno_hd_sex_izle-11178293/
投稿者
photlrrb
13 ian 17:01
+0
VOTURI
-0
すべての
fat granny fisting http://fatjewishguy.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/sany_leaon_hard
reina momozono http://xn--c1acsdnbeu2h.xn--p1ai/go/url=https://citadelsanantonio.org/image/1175792-carol_goldnerova_loves_showcasing_off_her_beautiful_breasts/
sadaf khan jizz sexy video http://onelike.tv.xx3.kz/go.php?url=https://ginesavanza.com/download/xxx_luscious_lopez_booty_xxx_2_megapornx/1170995/
sexenb http://broadcastgay.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/canadian
boxtucksex http://abualrob.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/lesbins_new
xnxx com xxxhd http://carcarecentral.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/ebony
投稿者
photukbo
13 ian 01:59
+0
VOTURI
-0
すべての
teach how fuck http://terencejohnkennedy.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/cuckold
bokep kebun binatang http://dagenshockey.se/leave.php?url=https://citadelsanantonio.org/image/1175786-flashing_and_nude_in_public_in_nimes_cowgirlshe_on_top_on/
mom boy xxx six video http://hydrogendrycell.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/sexy_russian_girl_masturbate_hidden_cam_voyeur_fpoxxx/1170993/
fuck my sun gf xxx http://libertyanidealiveson.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164849_comentarios_de_lectoresas/
wtf pass nadia http://shishicai5988.com/www_izy_cn/php/redirect.php?url=https://xxxpicsee.com/item/stepmom_seduce_son-1175353/
xxx video mp3 download com http://privatefundingsolutions.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/amateur_couples
投稿者
photfcae
13 ian 00:14
+0
VOTURI
-0
すべての
asian mail order brides http://cargoupdate.com/go.aspx?b=28&p=home&u=http://andgodsaidlet.com/pic/1172255/ffm_threesome_lesbian_hot_nude_photos/
xxx baby indian http://mixron.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175788-brazzers_audrey_bitoni_the_wife_that_needs_cum_and_a_big_cock/
sudanese showing her pussy http://mysearay.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/bisexual_xxx_nicoly_joins_two_bisexual_men_xxx_dessert/1171005/
mature unaware orgasm http://parisbestway.com/envoi_ami.php?codeproduit=CDG&libsent=CHARLES%20DE%20GAULLE%20AIRPORT%20PRIVATE%20TRANSFER%20%20&langue=an&numdos=&confort=CDG&cat=TRF&url=https://idahohighwaysafety.org/collection/cunt
sir video xxx http://linkinparktv.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/hot_teen_having_fun_in_the_shower_hidden_cam-1175357/
rai bbw http://nes-west.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/angel_smalls_in_awesome_double_anal_gangbang_18_teen_porno_tv-11178280/
投稿者
photijyt
12 ian 22:29
+0
VOTURI
-0
すべての
slipping mom sex http://bayeng.cc/app_wumii_com/ext/redirect?url=http://andgodsaidlet.com/pics/striptease
filipino muslim http://pamporno.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/girl
old india school girl xxx video http://stewardcreations.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/bisexual_xxx_nicoly_joins_two_bisexual_men_xxx_dessert/1171005/
lilleville http://abacos.net/cgi-bin/clickcount.pl?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/ebony
calis close call cali sparks family strokes http://phpbb2.ru/rlink/rlink_top.php?url=https://xxxpicsee.com/item/horny_pregnant_slut_hot_poolside_fucking_a_xxx_dessert-1175351/
pendeja de 15 ao10 http://theshams.com/wp-content/plugins/clikstats/ck.php?Ck_id=192&Ck_lnk=https://zzzpica.com/it/bffs_step_sis_and_friends_fucked_while_playing_my_video_game-11178319/
投稿者
photjwje
12 ian 19:28
+0
VOTURI
-0
すべての
zoe vialet http://emurayden.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/bike_tits
force fck http://brunswickpartners.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175791-moms_incest_lustfull_for_son_porn_sex_games_proud_family/
monique fuentes turns up the heat http://google.com.bd/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0cfgqfjaf&url=https://ginesavanza.com/pics/boobs
novinhos gay dp http://end-of-decade.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164851_stepson_couldnt_help_himself/
anaconda cocks http://maps.google.gy/url?q=https://xxxpicsee.com/item/saguna_baug_neral_maharashtra_specialty_resort_reviews-1175355/
small cok yang boy fuk sis http://bibleglo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/big_black_cock_anal_sex_with_busty_blonde_mom_hd_porn-11178267/
投稿者
photasuf
12 ian 16:28
+0
VOTURI
-0
すべての
jav mom porn mom http://mcfine.ru/forum/away.php?s=http://andgodsaidlet.com/pics/penetration
hollywood mainstream movies blowjob http://completesavings-ripoff.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175796-anal_sex_addiction_dani_daniels_analdincom/
nina elle bbc dp http://thekarshnertriplets.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/big_tits
shino aoi cum http://wallpapersize.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/little
wife sucks our dogs cock http://celebs-porno.com/dtr/link.php?gr=3&id=e2d80e&url=https://xxxpicsee.com/item/the_man_licks_his_girlfriend_between_her_legs-1175388/
porno picture http://ugrb.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://zzzpica.com/it/xxx_arab_and_sexy_videos_21_yr_old_refugee_in_my_hotel_room_for_sex-11178328/
投稿者
photyhgk
12 ian 13:26
+0
VOTURI
-0
すべての
sxxxxxx in africa http://nahbclassic.org/directory_detail_clickThru.aspx?directoryRecordID=215036&url=http://andgodsaidlet.com/pics/hamil_tua/
danni daniels shemale http://sutherlandshireaustralia.com.au/goto.asp?ID=14177&catID=&url=https://citadelsanantonio.org/image/1175786-flashing_and_nude_in_public_in_nimes_cowgirlshe_on_top_on/
pigtail http://pon.fr/go.php?https://ginesavanza.com/pics/gif
massage room porn videos http://marylandpreforeclosureconsultant.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/romantic
muslim burka sex http://justapologize.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/standing_spread_eagle_bondage_and_forced_to_orgasm_free-1175396/
www mia khalifa xxx com http://gammatron.com.au/redirect.asp?returnpath=/suppliers/deltaelectronics.asp&link=https://zzzpica.com/it/angel_smalls_in_awesome_double_anal_gangbang_18_teen_porno_tv-11178280/
投稿者
photdvyo
12 ian 10:27
+0
VOTURI
-0
すべての
step mom anal blackmail http://ministeringdeliverance.com/redirect.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/vatnam_xxxcom
web spy cam10 http://planetpdf.com/adredir.asp?url=https://citadelsanantonio.org/s/fist_my_boyfreds_ass
18 years boy beeg his mother http://availbrasstacks.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/kon_kadan
keiran lee fucks davia ardell and jessica lynn http://e-kasa.totalcarnage.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/ebony
real insest taboo dad and daughter http://veefore.ru/redir.php?link=https://xxxpicsee.com/item/cosplay_lesbian_anime_uncensored_lesbian_xxx_videos-1175365/
girl helping guy suck his own dick http://counterwelt.com/charts/click.php?user=14137&link=https://zzzpica.com/xxx/tebesex_me/
投稿者
photbjit
12 ian 07:44
+0
VOTURI
-0
すべての
mom and son sleeping xxxxx video http://careertactics.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/escort
kidm http://pctthailands-resellerspanel.com/redirect.php?url=https://citadelsanantonio.org/image/1175787-18yr_old_skinny_german_teen_in_first_time_lesbian_casting/
buso sa fitting room pinay http://jysp618.com/op.asp?url=https://ginesavanza.com/download/brazzers_my_stepmom_bought_me_a_stripper/1170992/
xxx new 2018 vides http://oklahomacowboygear.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/amateur
father xxx daughter friend http://fridgefilter.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/lesbins_new&popup=1
gay futut de animale http://furnituretoday.com/common/jumplink.php?target=https://zzzpica.com/xxx/cum/
投稿者
photafgo
12 ian 06:02
+0
VOTURI
-0
すべての
lady boy sex xnxx http://metalcraftcoachwerkes.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/pemerkosaan_sama_perampok
babysitter got boobs moriah mills keiran lee http://promotiiactive.ro/click.php?id=32&url=https://citadelsanantonio.org/s/feet
sunny leone rape sex http://profudegeogra.ownability.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/xxx_luscious_lopez_booty_xxx_2_megapornx/1170995/
bangle fresh beeg http://wolframdemo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164832_fucking_my_sexy_petite_sister_after_finding_her_hiding_in_my/
mom message http://hafezasrar.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/brazilian_xxxx
tamil nadu xxx hd http://divorcemediator.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/teen_sex_zemany
投稿者
photfsuu
12 ian 04:17
+0
VOTURI
-0
すべての
wife blows a guy for hubby http://wikigerman.org/index.php/Hard_Porn_Videos:_Free_Sex_Tube_http://andgodsaidlet.com/pics/kissing
girls caught riding huge dildos http://aanorthflorida.org/es/redirect.asp?url=https://citadelsanantonio.org/image/1175769-amazing_rape_mom_fuck_videos_with_women_enduring_harsh_sex/
marina visconti brutal bdsm gangbang http://afcvbw.de/goto.php?url=https://ginesavanza.com/pics/boobs
big dick punish6 http://yourbestbookmark.com/go/?es=1&l=galleries&u=https://idahohighwaysafety.org/i/1164837_tushy_brett_rossis_first_exclusive_anal/
black 72inch http://fairkaufen.de/auktion/phpinfo.php?A[]=
photxrqk
12 ian 02:44
+0
VOTURI
-0
すべての
sexhatvideo http://actualitesdroitbelge.be/click_newsletter.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/german_blonde_new_zealand_hotel1354
son mom porn camz com http://rtgteens.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/fist_my_boyfreds_ass
august ames blacked http://uppervolga.ru/go/url=https://ginesavanza.com/download/online_video_hot_artis_indonesia_xxx_chaude_porno/1170989/
bfxxx bfxxx http://aetube.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/shy
fuck my step mom http://cqssc3488.com/www_uhenan_com/go.php?url=https://xxxpicsee.com
tamil kushboo sex videos http://garcianissansf.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/step_mom_and_son_share_bed_and_fuck_free_hd_porn_videos-11178318/
投稿者
photlexh
12 ian 01:12
+0
VOTURI
-0
すべての
lichelle marie hd http://hiers.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/bike_tits
habshi sex videos hd http://likeub.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/fake_tits
mam y amigo http://freegame.jp/search/rank.cgi?mode=link&id=80&url=https://ginesavanza.com/download/tiny_japanese_girl_gags_on_big_black_cock_outdoors/1170978/
tiresome sex xxx am girls http://jec-racing.org.uk/redirect.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/onoff
sunny leaons videos hd xxxxx http://fusebus.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/public_sex_bus-1175346/
wife boobs fucked in beach in mmf http://excellencehotels.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/ebony
投稿者
photccso
11 ian 23:39
+0
VOTURI
-0
すべての
sophie dee with manuel ferrara http://kirollo.ru/dir.php?id=11683&tb=http://andgodsaidlet.com/pics/masturbation/
sunny leone xxxxxx video new on http://supersexeamateur.com/cgi-bin/atc/out.cgi?id=28l=&u=https://citadelsanantonio.org/image/1175773-nsfw_hot_girls_long_nips_tumblr_tumblr_com_naked_sexy_girls/
model gp http://boitamalix.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/swingers_monterrey_rya_on_twitter_de_calientes_en/1170990/
caseros anal http://beskoneshnyi.blogoda.ru/go.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/tricked
out of sex http://bradleybengtsonmd.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/brather_vs_sister
mom son daughter xxx hard forced sez http://offroadamerica.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/girl
投稿者
photqbep
11 ian 22:07
+0
VOTURI
-0
すべての
nikki benz patrick knight http://pressed.woccpa.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172255/ffm_threesome_lesbian_hot_nude_photos/
school girl parnsipaltacher sar xxx images http://adlinkth.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175796-anal_sex_addiction_dani_daniels_analdincom/
xxx viefo http://seniorwheels.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/little
abella danger yoga teacher http://pitonsciencemail.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164827_girl_first_anal_fuck_xxxpornozonecom/
tiny skinny teen gangbang creampie eating http://katmandu.net.br/contador/aviso.php?em=&ip=ip31.ip-54-36-148.eu&pagina=&redirectlink=https://xxxpicsee.com/item/bang_bus_jayden_james-1175392/&origemclick=
saas aur damad ki chudai ka hindi porn video http://kagawa-venus.com/m/redirect.php?url=https://zzzpica.com/it/real_white_wives_for_interracial_impregnation_porno_gallery-11178326/
投稿者
phottxvi
10 ian 23:11
+0
VOTURI
-0
すべての
tamil xxx hd videos http://celebrityeverything.com/store/redirect.php?action=url&goto=http://andgodsaidlet.com/pic/1172255/ffm_threesome_lesbian_hot_nude_photos/
hard ass xxx hd video http://htmarkets.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/nice
japanes pussy with monster http://jerkroom.com/cms2/out.php?id=120053&gid=268&c=1&s=75&url=https://ginesavanza.com/pics/little
14 year small girl and 25 year big boy http://newtown.wales/api/link.php?unq=SITE&link=https://idahohighwaysafety.org/i/1164846_xxx_nudes_desi_girl_sex_archive/
9xnxxx http://tqedu.org/aspx/redirect.aspx?url=https://xxxpicsee.com/item/faby_apache_esta_dispuesta_a_enfrentar_a_lufisto_mediotiempo-1175373/
deep belowjob http://ferienhausvonprivat.com/zaehler.php?idzaehl=22153&url=https://zzzpica.com/xxx/ass
投稿者
photclyh
09 ian 10:20
+0
VOTURI
-0
すべての
bus teen 6 tube teen sex tube http://ww35.storagestore.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172253/delightfulhugmfc_dirty_talk_pov_deepthroat/
video xxx katreena http://kdstv.com/redirect.asp?page=https://citadelsanantonio.org/image/1175770-pornstar_amber_lynn_videos_naughty_america_xxx_in_hd_vr_4k/
asian mom son beem tube http://phdcc.com/findinsite/show.aspx?page=https://ginesavanza.com/pics/redheads
homemade ugly couple http://physicians.akrongeneral.org/?index=7&setsize=25&url=https://idahohighwaysafety.org/collection/time
japanmomsonsex http://mabil.ca/out.php?url=https://xxxpicsee.com/item/ibu_ngentot_anaknya_bokep_full_new_porn_pics-1175384/
very hairy lesbian pussy and big boobs http://lrvhp.ca/redirect?url=https://zzzpica.com/it/boys_ng_gay_sex_tube_cute_fresh_model_luke_shadow_makes_his-11178312/
投稿者
photetnc
09 ian 08:33
+0
VOTURI
-0
すべての
hairy blondelover http://burningspirit.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/cleaning
family fucking movie film saxy http://elfish.us/home/link.php?url=https://citadelsanantonio.org/s/mama_young_japan
eiglishsex http://hitfront.com/rank?domain=https://ginesavanza.com/pics/hairy&primary=0
xxx video 18 year boy 18 year girl http://seomaestro.kz/go.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/hentai/
brother and hairy sister family vintage incest http://fundacionamazonia-org.b.iwith.org/stakeholders/?op=jumpto&item=portaldetuciudad&url=https://xxxpicsee.com/item/sexy_young_naked_girl_getting_fucked_while_playing_video-1175361/
father bettiah http://solarcitizen.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/tapu_ne_sonu_ko_choda
投稿者
phottdof
09 ian 06:44
+0
VOTURI
-0
すべての
12 year girl rape in delhi http://amselhof.eu/gbook/go.php?url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172273/natasha_nice_vod_xxx_porn_movies_of_natasha_nice_dorcel/
sleeping with my dad http://amur-ohota.ru/go/url=https://citadelsanantonio.org/image/1175774-valentina_nappi_licking_dani_daniels_delicious_ass_and_wet/
real mom son anal incest hidden cam11 http://onegreatwork.net/c/?u=https://ginesavanza.com/download/spying_on_my_sister_zb_porn/1171002/
big pussyxxx http://tageisnerllc.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/sucking
yoga girl sex http://itcompany.dsl.ge/engine/go.php?url=https://xxxpicsee.com/item/watch_the_vibrant_video_for_janet_jacksons_new_single_made-1175359/
wwwxxxhdcom http://trkfoundation.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/animated
投稿者
photsnxf
09 ian 04:45
+0
VOTURI
-0
すべての
school giral poran http://haoshanwei.com/link.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/sany_leaon_hard
forced grope sex on bus train http://cadmios.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/love
miya khalifa first time bf http://rostcity.ru/go.php?url=https://ginesavanza.com/download/big_ass_teen_anal_hd_and_mature_stockings_fuck/1170985/
bukkage http://hedgefundtoolbox.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/girls_rap_men
you jiz japanese http://biblioteca.infotec.com.mx/cgi-bin/koha/tracklinks.pl?uri=https://xxxpicsee.com/item/hot_sexy_blondes_kasia_schoolgirl_pics_xxx_dessert-1175350/
new 2017 hot xx video http://curtiszmweather.com/template/pages/station/redirect.php?url=https://zzzpica.com/it/best_xxx_video_biggest_selection_of_hottest_bitches-11178289/
投稿者
photdrad
09 ian 02:52
+0
VOTURI
-0
すべての
shino aoi cum http://silverstardealer.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/kissing
bro sleeping sis attack xxx http://bizwerke.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/wbh_xz
helena jaquie et michel http://ottimizzazioni.com/redirect.php?url=https://ginesavanza.com/pics/big_tits
xxxxccz http://smoothcharacter.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/young_curlys
pornh http://aps-k.ru/bitrix/redirect.php?event1=catalog_out&event2=http%3A%2F%2Fru.transcend-info.com%2F&event3=%D4%EB%FD%F8-%ED%E0%EA%EE%EF%E8%F2%E5%EB%FC+8GB+USB+2.0+Transcend+JetFlash+370+TS8GJF370+%E1%E5%EB%FB%E9&goto=https://xxxpicsee.com/item/best_whiskey_drinks_and_cocktails_for_2019_classic_whiskey-1175389/
hindi sekshi xx http://highonandroid.com/og.php?url=https://zzzpica.com/xxx/teen_sex_zemany
投稿者
photwnor
09 ian 01:01
+0
VOTURI
-0
すべての
black xxx 4k hd ultra videos http://body-special.com/m/redirect.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/bike_tits
katja kassin and flower flower tucci http://prabhatkiran.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/asian
sunny leone sex heroes http://ceriale.gov.it/servizi/Menu/menu_redirect.aspx?url=https://ginesavanza.com/pics/cuckold
new brazzars video 2017 http://tvmov.com/link.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/girls_rap_men
gogale http://puwong.com/whois/https://xxxpicsee.com/item/fick_mein_deutsch_jeans_booty_free_porn_sex_videos_xxx-1175382/
3gp vedio shyla http://indexed.linkhelper.cn/?weburl=https://zzzpica.com/xxx/time
投稿者
photvvcs
08 ian 23:10
+0
VOTURI
-0
すべての
dubai full hd xxxx video http://metal-board.ru/my/redirect.php?url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172277/pornstar_katie_cummings_videos_naughty_america_xxx_in_hd/
behind the sand dunes http://beg.aero/action.php?page=language&language=cir&url=https://citadelsanantonio.org/image/1175769-amazing_rape_mom_fuck_videos_with_women_enduring_harsh_sex/
mom sexx arab http://majmahamfekri.ir/redirect/redirect.php?url=https://ginesavanza.com/download/awesome_cumshot_compilation_and_hd_crying_teen_anal_xxx_melissa_moore_begs_for_rough_sex/1171008/
dancing bear bride fuck stripper http://stjohnbasics.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/young_curlys
father and sisters convent http://paquetage.com/en/collection/6/casual?return=https://xxxpicsee.com/item/the_man_licks_his_girlfriend_between_her_legs-1175388/
teenage indiqn http://teleplaza.com/rd/Clickbounce.cfm?url=zzzpica.com/it/xxx_porno_teen_seks_macka_porno_hd_sex_izle-11178295/
投稿者
photwlxs
08 ian 21:13
+0
VOTURI
-0
すべての
xxxseay http://662589.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172271/mistress_t_cuckold_cum_clean_up_compilation/
anushka sharma xvideo http://sirlblpl.gq/public/tracking/redirect.php?category=kiji_f&action=ikaga&label=379646&url=https://citadelsanantonio.org/s/stomy_daniyel
soaked panty http://kwiaciarniafirmowa.com/do/countryAndCurrency?referer=https://ginesavanza.com/download/orgasms_romantic_sex_with_black_haired_babe/1170984/
pakistani randi xnxx http://useitup.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164853_twink_boys_websites_nude_gallery/
hd grills sex 18 hot xxxxxx hd http://neagenia.gr/frontoffice/_viewResource.asp?rid=477&cuser=&url=https://xxxpicsee.com/item/nepali_girl_nude_sex_hd_porn_photo_porn_pics_moveis-1175390/
naughty america mom hd http://domvcredit.mosgorcredit.ru/go?https://zzzpica.com/it/breast_play-11178299/
投稿者
phottinh
08 ian 19:25
+0
VOTURI
-0
すべての
fh 18 net massage full http://itunesconnect.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172274/uncensored_asian_big_tits_xnxxcom/
stepson kitchen forced http://bestmilfclips.com/cgi-bin/atx/out.cgi?link=tmx1x2x442966&u=https://citadelsanantonio.org/s/asian_juicy
sxx vido mom and son http://ukrainepornvideo.pro/go.php?url=https://ginesavanza.com/download/little_coco_porn_little_coco_black_porn_megapornx/1171006/
pornanimal http://unsober.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164864_police_officer_fucked_on_cop_car/
bara lan saxy move http://zusjkowalskeho.eu/vismo/ZaslatEmailem.asp?strTitle=Tituln%C3%A1+str%C3%A1nka&url=https://xxxpicsee.com/item/best_whiskey_drinks_and_cocktails_for_2019_classic_whiskey-1175389/
dawnload sicsy www xxx vidio born com vidio http://thinkhealthla.org/redir.php?url=https://zzzpica.com/xxx/asian
投稿者
photrmxy
08 ian 17:36
+0
VOTURI
-0
すべての
rape fuck gangbang http://citadelle-camp.com/redirect.aspx?url=http://andgodsaidlet.com/pics/german_blonde_new_zealand_hotel1354
hamster x ing amateur gay orgy http://member724.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.orgmegapornx.com
kareena kapoor ki chut or gand xxx film http://stack.net.nz/tracking?url=https://ginesavanza.com/download/ring_divas_wrestling_megapornx/1170980/
9xnxxx http://webwarper.net/wwtestsaving.pl?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/retro
chut ki chudai se khoon videos free movies with audio http://investineering.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/peeing_out_spy
madre se atora su mano en la cocina y su hijo se la folla http://mc.rs/aspx/banners/click.aspx?Link=https://zzzpica.com/it/spa_porn_video_fpoxxx-11178315/
投稿者
photityx
08 ian 15:45
+0
VOTURI
-0
すべての
hotel erotica blue plate special http://harleyofflorence.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172256/big_black_cock_vol3/
mom please give me a blowjob http://crazy-3d-world.com/crtr/cgi/out.cgi?id=173&l=top_top&u=https://citadelsanantonio.org/s/ass
vichatter young 18 http://ronnie-wood-blue-smoke-suite-stones-raw-panels-canvas-editions.artworkreviews.co.uk/redirect.aspx?url=https://ginesavanza.com/pics/arabic_niqab
pashto new xxx videos for mobile http://houseonagolfcourse.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164851_stepson_couldnt_help_himself/
krista kass xvideos http://canadasure.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/black-dick
xnxhotsex http://zahrim.com/redirect?url=https://zzzpica.com/it/a_beautiful_virtuous_wife_who_was_forced_to_perform_sexual-11178304/
投稿者
photzajb
08 ian 13:59
+0
VOTURI
-0
すべての
pawn ho com http://xrw.setransgrid.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/german_blonde_new_zealand_hotel1354
caroline ray anal http://vtvacu.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175787-18yr_old_skinny_german_teen_in_first_time_lesbian_casting/
brigtid bridgette http://fight-sport.linkdirect.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/ledies_spy
mom breastfeeding son and fuck http://serenityfountain.org/pages/redirect.php?r=https://idahohighwaysafety.org/collection/redheads
xx school girl http://blur.factsaresacred.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/mini_skrit_porn
sister sleeping brother hard force rape http://fastrackbim.com/urllink.asp?url=https://zzzpica.com/xxx/spanking_strap/
投稿者
photrthu
08 ian 12:21
+0
VOTURI
-0
すべての
xxxvdous http://l-avtolombard.kz.xx3.kz/go.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/all_body_licking
smull girlls http://cordbloodregistry.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/ass
indian tamil house maid http://trilogyinc.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/suprise_couples_wife_swap_sex_videos_porn_tube/1170983/
sunny 2018xxx hd http://charles-rice.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164858_young_gay_brothers_naked_gay_freesiceu/
verginity loss first time http://ukdoska.com/redirect?url=https://xxxpicsee.com/item/japanese_teen_sex_school_xxx_megapornx-1175400/
shy hairy hotel maid http://awf.foreignlabor.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/punjabi_wife_gets_pounded_free_porn_sex_videos_xxx_movies-11178279/
投稿者
photgssw
08 ian 10:45
+0
VOTURI
-0
すべての
jordi reis http://4k-star.jp/cgi-bin/acc/acc.cgi?REDIRECT=http://andgodsaidlet.com/pic/1172265/old_west_xxx_let_s_soiree_you_comrade_s_sons_of_bitches/
love story porn japan http://sbg-auto.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/mariah_morejon
sexxxxjav http://helloworld.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/asian
girl chut me pani photo http://lesbianspics.com/cgi-bin/lesbianspics.com_out.cgi?c=1&s=70&lpc=1&u=https://idahohighwaysafety.org/collection/bagalades_xxnx
milt mature http://mark-grieves-the-entertainer.artworkreviews.co.uk/redirect.aspx?url=https://xxxpicsee.com/top/alaina_tattoos
china sxxxy http://veloretro.ru/forum/go.php?https://zzzpica.com/it/sensual_wake_up_sex_free_porn_sex_videos_xxx_movies-11178275/
投稿者
photjweg
08 ian 09:09
+0
VOTURI
-0
すべての
black man seduce white girl http://tongbo440.com/042/redirect.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/tube_porn_hot_bodi_xxx
feet massage turn into foot fetish http://whythingsare.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/image/1175769-amazing_rape_mom_fuck_videos_with_women_enduring_harsh_sex/
1080p 720p fucking hardcore video of europien http://objectifseo.com/domain/ginesavanza.com/pics/ass/
littlest pet shop cartoon http://synergyservice.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/amateur_couples
redwap info http://secure.dbprimary.com/service/util/logout/CookiePolicy.action?backto=https://xxxpicsee.com/item/indian_mature_couple_first_time_sex_broken_seal_and_fucking-1175368/
angelina stoli vs bbc http://vintageairline.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/hentai
投稿者
photiirw
08 ian 07:37
+0
VOTURI
-0
すべての
big ass and booms xxx beautiful girls http://homepageexpo.com/redirect.php?url=http://andgodsaidlet.com/pics/sany_leaon_hard
video xxx mama http://sprayingnozzles.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/asian
czechcasting 2727 http://fairy.mahdzan.com/redirect.asp?url=//https://ginesavanza.com/download/mature_russian_mother_and_step_son_2549_letmejerkcom/1170977/
full hd school girl hot sexy http://thetend.com/retire.php?redirect=https://idahohighwaysafety.org/collection/nice
brandi massege http://tender-tech.ru/go/url=https://xxxpicsee.com/top/black-dick
video to hubby army posted http://digimaru.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/big_black_cock_anal_sex_with_busty_blonde_mom_hd_porn-11178267/
投稿者
photyair
08 ian 05:54
+0
VOTURI
-0
すべての
public masturbation http://freegroove.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pic/1172268/nude_telugu_actress_sex_archive_13_photos/
head car2 http://hottopic.com.mx/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/redheads
father and mother and daughter xxx http://galileo.besaba.com/redirect.php?url=https://ginesavanza.com/pics/arabic_niqab
xxx sex free vidio virgin http://lucianmail.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/amateur_couples
hd xxxx arab xxxx video http://samgler.org/cgi-bin/dbman/db.cgi?db=default&uid=default&ID=DerrickCal&Title=xxl+dildos&Publisher=DerrickCal&Year=1981&URL=http://xn--80aieocueqr8g.xn--p1ai&Artist=&Price=&Category=&Description=Johnny+hits+his+busty+Stepmom+
photuuuw
08 ian 04:03
+0
VOTURI
-0
すべての
fuck my wifi http://dres.chc.edu.tw/netlink/hits.php?id=125&url=http://andgodsaidlet.com/pics/rubbing
big coke xxx video http://creativebusyhands.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/morning
johi chawla xnxx hd pics http://centrauto.be/cenmoments/gallerij/5jaarparty?referer=https://ginesavanza.com
bada land wala bf xxx http://geneerco.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/club
xxx oiled sexxxxxx http://h59200.1go.co.kr/link.php?url=https://xxxpicsee.com/item/als_scan_spread_pussy_porn_images-1175344/
opasax http://brandlab.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/it/xxx_porno_teen_seks_macka_porno_hd_sex_izle-11178293/
投稿者
photnzle
08 ian 02:16
+0
VOTURI
-0
すべての
bokep peach prawan sampai keluar darah http://akaranagolf.co.nz/TorqueCMS.php?ln=_link00600009798041217150900019200000000&URL=http://andgodsaidlet.com/pic/1172264/big_breasted_amateur_solo_girl_strips_solo_in_xxx_pics/
xxxab http://osanne.fr/dyn/redirect.php?url=https://citadelsanantonio.org/s/cuckold
gigaxxx indian http://onlinefussballmanager.de/forward.php?tid=174752&url=ginesavanza.com/download/streaming_bokep_jepang_janda_muda_dientot_dua_lele_kecil/1171001/
hd fox porn kaam wali http://valentynshcherbachev.mow.fm/go.php?url=https://idahohighwaysafety.org/collection/cum
violent forced brutal extreme xxx http://heifer.be/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/best_whiskey_drinks_and_cocktails_for_2019_classic_whiskey-1175389/
japanese schoolgirl anal rape brutal http://affordableagility.com/cgi-bin/mcart/ares.cgi?ID=200947528&url=https://zzzpica.com/it/breast_play-11178299/
投稿者
photysze
08 ian 00:33
+0
VOTURI
-0
すべての
hd xxx vidios http://salsadancing.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=andgodsaidlet.com/pics/bundled_bar
baby sexxxxc http://familywealth.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/ass
brazzers big ass boobs http://iam.ittot.com/urlredirect.php?go=https://ginesavanza.com/download/a_sexy_step_sister_is_on_top_of_her_stepbrothers_cock_on_the/1170994/
teacher and student 18 year xxx http://oncologydesign.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/cleavage
3xxx hot sex video 3xxx wwwcom http://iea-adeline.de/cgi-bin/redirba.pl?url=https://xxxpicsee.com/top/vidio_sex_abg_perawan
hindi me http://e-mail.fineitems.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/pussy
投稿者
photsrgh
07 ian 22:59
+0
VOTURI
-0
すべての
bokep barat adik ngentot kaka gi tidur "http://devicedoctor.com/driver-feedback.php?device=SM контроллер шины&filename=amd_n5178df610b70.exe&size=25614528&url=http://andgodsaidlet.com/pics/double_pussy"
xnx video brother and sister sexy story hd http://dorgal.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/very_little_niece
boliwood actress neetu singh sex video http://mygossiphubb.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/sexy_russian_girl_masturbate_hidden_cam_voyeur_fpoxxx/1170993/
www porn videos com http://calendar.oxforddictionary.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/i/1164843_ariella_ferrera_eporner/
lana rhodes first gangbang http://ryado-site.info/rank.php?mode=link&id=18385&url=https://xxxpicsee.com/item/3gpmp4hd_xxx_mobile_pchd_sex_xx_videosdesi_xxxkatrina-1175362/
fucking kitchen http://dootychamp.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/hentai
投稿者
phottfas
07 ian 21:23
+0
VOTURI
-0
すべての
bbwson http://spbzj.com/www_quanmama_com/t/goto.aspx?union=smzdm&tag=zdm1852984&url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172269/desi_indian_bhabhi_sana_sucking_big_cock_of_husbands_friend/
pakistan sex video hot http://edizionisanpaolo.it/productpdf.aspx?_url=https://citadelsanantonio.org/s/gif
sri lanka sinhala xxx school uniform kurunegala http://tkint.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/download/ring_divas_wrestling_megapornx/1170980/
hd with hindi big tits video http://nakedteenphoto.com/dtr/link.php?gr=1&id=19fe2d&url=https://idahohighwaysafety.org/collection/redheads
femdom http://ststudio.in.ua/index.php?https://xxxpicsee.com/top/brazilian_xxxx&option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=853.html
searchabuelo y nieta menor http://loghouse.cn/Kanri/PS/Access/Link/index.php?Gid=G0037&url=https://zzzpica.com/it/ashley_adams_vod_xxx_porn_movies_of_ashley_adams_dorcel-11178321/
投稿者
photjykd
07 ian 19:43
+0
VOTURI
-0
すべての
xxxxviedo japans http://opencartforum.ir/index.php?app=core&module=system&controller=redirect&url=http://andgodsaidlet.com/pic/1172265/old_west_xxx_let_s_soiree_you_comrade_s_sons_of_bitches/
nadia ali xxx vedi http://freemomtube.net/mldc/cgi/index.php?url=https://citadelsanantonio.org/image/1175794-big_boobs_teen_sex_amateur_first_time_squirting/
jordi el nino and phoenix marie http://topofthestick.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ginesavanza.com/pics/cuckold
valantine nappi yespornplease http://wine.healthyhuman.net/go.php?url=https://idahohighwaysafety.org/i/1164832_fucking_my_sexy_petite_sister_after_finding_her_hiding_in_my/
naja irie and audrey nicole http://bollywoodgupshup.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/top/mini_skrit_porn
anal scat fuck my ass http://mirandaweaver.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/little
投稿者
photjrnz
07 ian 17:54
+0
VOTURI
-0
すべての
hdporm http://bestsexpic.com/cgi-bin/at3/out.cgi?forbidden=176&tag=toplist&trade=http://andgodsaidlet.com/pics/masturbation
15 years gls http://artemiscolorado.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=citadelsanantonio.org/s/morning
taylor swift xxx fuck video download http://webmail.nethere.net/x/util/go.php?url=https://ginesavanza.com/download/hot_grandma_is_fucking_with_a_friend_of_her_son_xxx_milfs/1170979/
kajalsexphotos downloadcom http://welovefeet.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=idahohighwaysafety.org/collection/asian_juicy
xnxx ind http://allspray.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxpicsee.com/item/japanese_teen_sex_school_xxx_megapornx-1175400/
unsatisfied women fucked son when homealone http://pjuractiveus.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=zzzpica.com/xxx/ass
投稿者

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE