Şedinţă CGMB - Majorarea capitalului social la firmele primăriei şi o nouă rectificare bugetarăO nouă rectificare bugetară va fi supusă votului în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), urmând ca, dacă se aprobă, să fie reduse cu 175 de milioane de lei fondurile de la infrastructură. În schimb, va fi suplimentat cu 16,7 milioane de lei bugetul pentru biserici şi pentru Administraţiei Monumentelor. De asemenea, municipalitatea vrea să majoreze cu până la 400 de milioane de lei capitalul social pentru societăţile proprii, care fac parte din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană", precum şi să acorde împrumuturi pentru acestea în valoare totală de aproximativ 130 de milioane de lei, potrivit proiectelor aflate pe ordinea de zi a CGMB.

Sedinta CGMB
Şedinţă CGMB

Rectificare bugetară - aproape 175 de milioane de lei mai puţini la străzi, dar cu 16,7 milioane de lei mai mult la biserici

Potrivit proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetară aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi a CGMB, ar urma să fie redus bugetul alocat pentru înfiinţarea de noi subunităţi de pompieri în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, de la 3 milioane de lei la 298.000 de lei, precum şi cel pentru achiziţionarea de echipamente şi maşini, de la 54,5 milioane de lei, la 11,6 milioane de lei.

De asemenea, fondurile pentru restaurarea Palatului Voievodal „Curtea Veche" se reduc cu 6,2 milioane de lei, de la 6,7, la fel şi cele pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic din Centrul Istoric - cu 1,4 milioane de lei, de la 1,5 milioane de lei.

Bugetul proiectului Esplanada din zona Unirii, care ar urma să cuprindă o sală de concerte, o pinacotecă, precum şi o secţiune pentru Muzeul Literaturii, se reduce cu 1,1 milioane de lei, iar implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Capitalei va fi făcută cu 1 milion de lei, cu 4 milioane de lei mai puţin decât fusese alocat iniţial.

Ar urma să se ia bani şi de la salubritate – peste 16,5 milioane de lei, iar bugetul pentru colectarea, tratarea şi distrugerea deşeurilor va fi redus cu peste 3 milioane de lei (de la 3,8 milioane de lei).

Conform proiectului de hotărâre, fondurile vor fi reduse şi la secţiunea transporturi, astfel că, în loc de aproape 1,1 miliarde de lei, vor fi alocaţi puţin peste 9,1 milioane de lei.

În ceea ce priveşte străzile şi parcările din Bucureşti, bugetul alocat ar urma să fie redus cu peste 1,7 milioane de lei (de la 4 milioane de lei). Astfel, proiectul privind traseul prioritar pietonal şi de biciclişti va beneficia de doar 100.000 de lei, redus de la 3,5 milioane de lei, iar bugetul alocat pentru construirea parcărilor subterane în Piaţa Constituţiei, la Sala Palatului şi în Piaţa Rahova, de 8,1 milioane de lei, va rămâne la 400.000 de lei.

Pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate, fezabilitate şi a altor sudii aferente obiectivelor de investiţii, va fi redus bugetul pentru modernizarea Pieţei Eroii Revoluţiei şi construirea pasajului pietonal de la 8,1 milioane de lei, la 1,1, pentru reabilitarea sistemului rutier şi liniei de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu, de la 13,8 milioane de lei la 11,8 milioane de lei, reabilitarea sistemului rutier şi a liniilor de tramvai pe Şoseaua Pantelimon, de la 68,2 milioane de lei la 29,9 milioane de lei, proiectul de penetraţie Splaiul Independenţei – Ciurel – Autostrada Bucureşti-Piteşti va avea buget de 55 de milioane de lei, urmând să fie redus cu 35 de milioane de lei, iar cel alocat iniţial pentru Prelungiea Ghencea – Domneşti va scădea cu 4,9 milioane de lei (de la 5 milioane de lei).

Pentru semaforizarea a 38 de intersecţii noi nu vor mai fi alocate fonduri.

În schimb, va fi suplimentat bugetul Centrului de Creaţie, Artă şi Tradiţie (CREART), care va avea 63,2 milioane de lei, cu 10,5 milioane de lei mai mult. Va fi suplimentat şi bugetul Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, cu peste 10 milioane de lei, astfel încât instituţia va avea un buget de 127,5 milioane de lei. Din această sumă, 10,7 milioane de lei vor merge la biserici şi parohii, la care se adaugă 1,5 milioane de lei pentru Arhiepiscopia Bucureştilor şi 4,5 milioane de lei pentru Patriarhia Română (suplimentat de la 15 milioane de lei la 19,5 milioane de lei).

Pentru realizarea ansamblului monumental Regele Ferdinand I, se majorează fondurile de la 7 milioane de lei la aproape 15,8 milioane de lei şi se alocă aproximativ 1,1 milioane de lei pentru realizarea monumentului Regina Maria a României. Pentru lucrările de reparaţii la Pasajul Latin se elimină bugetul de 650.000 de lei.

Pentru Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), bugetul se majorează cu un milion de lei (de la 10,9 milioane de lei), iar cel al Administaţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane ar urma să fie şi el majorat cu aproape 1,5 milioane de lei.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, miercuri, într-un comunicat de presă, că municipalitatea "nu taie bani de la proiectele de infrastructură sau investiţii", ci este vorba de o rectificare bugetară conform legislaţiei în vigoare, care ţine cont de etapizarea proiectelor în curs".

"Nu este în niciun caz vorba de tăieri în sensul diminuării creditelor de angajament multianuale, ceea ce ar putea pune sub semnul întrebării finalizarea unui proiect, ci doar redirecţionarea creditelor bugetare din 2017, respectiv a sumelor care, din motive obiective, nu pot fi cheltuite până la sfârşitul acestui an. În plus, la o serie de obiective de investiţii, aflate în fază incipientă, studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice vor fi întocmite de către Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti S.A., întrucât cu toată întârzierea generată de procedura de înfiinţare a companiei, termenele de finalizare vor fi scurtate substanţial", a susţinut Firea, într-un comunicat de presă transmis pentru a răspunde acuzaţiilor privind tăierile de fonduri, la rectificare, pentru domenii importante.

Majorarea capitalului social pentru societăţile din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană" şi acordarea de împrumuturi de aproximativ 130 de milioane de lei pentru acestea

Municipalitatea vrea să majoreze capitalul social cu până la 400 de milioane de lei pentru societăţile proprii, care fac parte din Holdingul Municipal "Bucureşti - Capitală europeană", precum şi să acorde împrumuturi pentru acestea în valoare totală de aproximativ 130 de milioane de lei.

Potrivit proiectelor de hotărâre aflete pe ordinea de zi de joi a CGMB, împrumuturile trebuie rambursate integral în termen de un an, iar în cazul nerespectării termenului stabilit vor fi aplicate majorări de întârziere. În expunerile de motive se precizează că banii sunt necesari pentru acoperirea cheltuielilor de personal, pentru materiale şi dotarea sediilor.

Societăţile comerciale nou înfiinţate de primărie sunt Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA, Compania Municipală Sport Pentru Toţi SA, Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti SA, Compania Municipală Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA, Compania Municipală Pază şi Securitate Bucureşti SA, Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SA, Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA, Compania Municipală Protecţie Civică şi Voluntariat Bucureşti SA şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA, Compania Municipală Energetică Bucureşti SA, Compania Municipală Consolidări SA, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, Compania Municipală Medicală Bucureşti SA, Compania Municipală Turistică Bucureşti SA, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA şi Compania Municipală Agrement Bucureşti SA, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că Holdingul Municipal "Bucureşti Capitală Europeană" a fost înfiinţat tocmai pentru a se schimba fundamental modul în care s-a lucrat până acum în administraţia publică locală, iar rezultatul va fi o accelerare a procedurilor şi o simplificare a birocraţiei.

Ea mai spune că acuzaţiile referitoare la capitalizarea acestor societăţi sunt nefondate şi au la bază interese strict politice şi precizează că salariile directorilor firmelor din Holdingul Municipal sunt cuprinse între 8.000 şi 14.000 de lei.

"Toate aceste societăţi trebuie să devină funcţionale înainte de a începe să presteze servicii sau să execute lucrări, şi de aceea acuzaţiile referitoare la capitalizarea acestora sunt nefondate şi au la bază interese strict politice. Salarizarea la nivelul întregului Holding Municipal se face în conformitate cu Art. 37 din OUG 109/2011, în funcţie de domeniul de activitate şi în marjele comunicate de Institutul Naţional de Statistică la nivel naţional. Pentru exemplificare, salariile directorilor societăţilor din Holdingul Municipal sunt cuprinse între 8.000 şi 14.000 lei, în timp ce în Primăria Capitalei salariile persoanelor cu funcţii de conducere sunt cuprinse între 11.000 lei (director general adjunct, director executiv sau director instituţie subordonată) şi 11.800 lei (director general, arhitect şef)", susţine Firea într-un comunicat de presă transmis miercuri, .

Ea mai susţine organigramele societăţilor "sunt maximale şi vor fi ocupate etapizat, în funcţie de obiectul de activitate, de data la care va demara activitatea si de volumul de lucrari, comenzi".

"În ce priveşte afirmaţii de genul "au fost alocaţi 400 de milioane de lei pentru majorări de capital şi împrumuturi acordate noilor societăţi, bani care se vor duce pe salarii, maşini şi chirii pentru sedii", aceasta este o abordare tendenţioasă, simplistă şi inexactă. În realitate, din această sumă, 300 milioane lei reprezintă doar majorarea de capital social de la Compania Municipală Energetica, bani care nu se pot duce pe salarii sau cheltuieli curente, ci vor fi folosiţi exclusiv pentru investiţii în sistemul de termoficare al Capitalei. De asemenea, sume importante vor fi acordate pentru investiţii către Managementul Traficului (11 milioane lei), Străzi, Poduri şi Pasaje (20 milioane lei), Parcuri şi Grădini (20 milioane lei)", mai susţine Firea.

Acord de principiu pentru achiziţionarea a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov

Consilierii generali îşi vor da, joi, în şedinţa CGMB, acordul de principiu pentru achiziţionarea a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF). Suma totală necesară se ridică la 8,5 milioane de euro, urmând ca 4,6 milioane de euro din aceasta să fie plătită din dividendele pe care municipalitatea le are de încasat de la Apa Nova.

"(...) SABIF solicită sprijinul în demersurile de a achiziţiona un număr de 100 de ambulanţe care să creeze premisele unui nivel optim de asigurare a asistenţei medicale de urgenţă prespitalicească la nivelul Municipiului Bucureşti", se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, săptămâna trecută, că suma necesară pentru achiziţia ambulanţelor este de 8,5 milioane de euro, din care 4,6 milioane de euro provin din dividendele pe care le are de încasat municipalitatea de la Apa Nova, restul de sumă urmând să fie acoperită din bugetul local.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a precizat, la rândul său, că din parcul de intervenţie al Serviciului, care conţine 108 ambulanţe, 68 sunt depăşite din punct de vedere tehnic.

"Pentru noi, aceste ambulanţe reprezintă cu totul şi cu totul alt orizont. (...) Cu ajutorul acestor ambulanţe, suntem convinşi că vom reuşi să înlocuim o parte din ambulanţele care au mai mult de 11 ani vechime, iar cu celelalte vom creşte capacitatea de intervenţie la niveul regiunii Bucureşti-Ilfov. Ţin să subliniez că aceste ambulanţe vor corespunde standardului naţional, deci vor fi din toate punctele de vedere compatibile", a spus Alis Grasu.

Terenurile din cartierul Henri Coandă ar putea intra în administrarea CGMB pentru realizarea bazinelor de retenţie şi staţiilor de preepurare

Suprafeţele de teren din ansamblul de locuinţe Henri Coandă ar putea trece din administrarea Consiliului Judeţean Ilfov în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), pentru realizarea bazinelor de retenţie şi a staţiilor de preepurare, conform unui alt proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB, prin care consilierii generali vor solicita Consiliului Judeţean Ilfov transmiterea acestor terenuri.

"Aceste suprafeţe de teren care urmează a fi trecute în proprietatea Municipiului Bucureşti în vederea edificării lucrărilor bazinelor de retenţie şi a staţiilor de preepurare sunt aferente contractului de proiectare şi execuţie lucrări nr. 279 din 30.12.2013 privind obiectivul Realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum şi a drumurilor aferente ansamblului de locuinţe Henri Coandă, sect. 1 – Lot II derulat de Municipiul Bucureşti", se arată în expunerea de motive a proiectului.

În şedinţa din 30 iunie, consilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre privind solicitarea către Consiliul Judeţean Ilfov a trecerii celor 27 de străzi ale cartierului "Henri Coandă" în domeniul public al municipiului Bucureşti.

În proiectul de hotărâre, municipalitatea precizează că a fost obligată printr-o sentinţă din 2008 să atribuie prin licitaţie publică lucrările de utilităţi privind introducerea reţelelor de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri în cartierul „Henri Coandă".

Astfel, primăria a atribuit două contracte de proiectare şi execuţie, însă o clauză dintr-unul dintre contracte se precizează că ordinul de începere pentru execuţie va fi lansat abia după clarificare situaţiei juridice a terenurilor, dar nu mai târziu de trei zile, în caz contrar, partea de execuţie din contract se reziliază de la sine.

Prin două acte adiţionale, termenul s-a prelungit până în 30 septembrie 2017.

În prezent, cele 27 de străzi din cartierul "Henri Coandă" nu au reţele de alimentare cu apă, canalizare şi iluminat public.

"Micuţa Picasso", cetăţean de onoare al Bucureştiului

Pictoriţa Alexandra Nechita, cunoscută drept "micuţa Picasso", ar putea primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, "în semn de recunoaştere pentru promovarea şi susţinerea valorilor artistice româneşti".

"Picturile abstracte, în care artista îmbină cubismul caracteristic operei lui Picasso cu culorile vii ale lui Matisse, au încântat criticii de artă, precum şi numeroasele personalităţi ale lumii (regina Angliei, împăratul Japoniei) care i-au cumpărat tablourile. Operele Alexandrei Nechita se regăsesc în muzee din întreaga lume, de la colecţia de artă a Vaticanului, până la colecţii particulare deţinute de celebrităţi recum David Letterman, Whoopi Goldberg sau Calvin Klein", se arată în expunerea de motive a proiectului aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

Alexandra Nechita s-a născut în 1985 în Vasului şi s-a stabilit împreună cu părinţii ei în SUA. A început să picteze de la doi ani, iar la opt ani a avut prima expoziţie personală la Biblioteca Municipală din Los Angeles.

În 1991, "micuţa Picasso", aşa cum a fost supranumită, a fost selectată de către ONU pentru a conduce o iniţiativă de artă în peste 100 de ţări, iar în 2008 a absolvit UCLA, obţinând o diplomă în Arte Plastice.

Marţi, artista a expus pentru prima dată la Bucureşti, în Piaţa Ateneului Român, "Grădina cu sculpturi", în cadrul Zilelor Bucureşti, expoziţie ce va putea fi vizitată până în 19 octombrie.

Expoziţia "Grădina cu sculpturi" este organizată de Arcub şi prezintă opt lucrări ale artistei.

Etichete: pmb, Primăria Bucureşti, şedinţa CGMB, sedinta pmb, sedinta primaria capitalei

0/57 COMENTARII
xxxfaxpz
18 Mar 12:44
+0
VOTURI
-0
xxxfax.com
busty blonde estonia istriku selingkuh dengan suami tetangga dengan durasi panjang anal skinny asian pantyhose thumbzilla xxlx giral xnxxxxxxxxxxxxx orang tua .
http://xxxfax.com/top/granny
xxx cheat wife scandal priti zinta xxx video free daonlod alison tyler and hot sexi video full hd the new mom momjianqing xnxx 1080 hd video kagney lomb top beautiful pron stars videos dog and girl xnxx com .
Visit my [url=http://xxxfax.com/]site[/url].
mackenzie lintz cara bretth toucht in bus xxxwvido sexy lesbians from britain xxxsnuuy forced to cum in stepmom myanmar xnxxn riley reid fuck reagan foxx squirt teen toilet peeing pooping poop ketrina riyl xxx wab4sex co .
http://xxxfax.com/
xxxfaxoj
18 Mar 06:53
+0
VOTURI
-0
xxxfax
drunk mom lets son fuck her in the ass otro hombre masajea a mi esposa tube hd 4k strip haylihaze sunny leone bf 2018 www dot com indian xxx ful video mp3 oure and girls sex .
http://xxxfax.com/top/cheating
old tamil aunty fucking hard by young guy arad pakistan swingen club german maria ozawa sex games in the bathroom real brother forc fuck his beautiful sister africa mama xnxx indain grils hostle saas aur damad ki chudai ka hindi porn video skylar price buondgangbang just rip my pants and fuck me .
[url=http://xxxfax.com/]continue[/url].
panty teaseing girl 11th xxx bay 10th and america six years chinese sex club lagina wife swop mia khalifa hard core sex monkey fucking a girl xncoxxxxxx loan luam daniela derek black ass korean mother son x video com daughters little friend s3x gay .
http://xxxfax.com
xxxfaxrc
18 Mar 03:00
+0
VOTURI
-0
xxxfax
wanna see the rest in full hd alesya gagarina japanese teen meet the bbc indian pornm luxury sani livon sex videos sexy humping lesbian .
http://xxxfax.com/top/czech
mimi japanese super model fucking my mother at new house fat beautiful girls in sex sex images hd college dorm threesome xxxvedio fulhd granny pissing boy nouth wexxxcom son forced mom abused red fuck doll .
[url=http://xxxfax.com/]homepage[/url].
homem de calcinha gay teen dog sex witha girl new sex videos and hot sisters jerks offher step sex bel 15 no face porn ugandh iiiiiiib hypno sissy audio caroline pierce pov xxx sxie video dog and garal full hd download com sex in front mom .
http://xxxfax.com/
xxxfaxpm
17 Mar 23:09
+0
VOTURI
-0
xxxfax com
prima anjeli ria my russian ex girlfriend julia posing naked family strokes hd real mom son xxx com ftv girl erika teen teen girl got cum inside her vagina .
http://xxxfax.com/top/punjabi
busty tiana wolf amazon filth queen porn 2gharls indean indian beauriful girl most teen55net milky boobs suck porn bergene indian blue film xxx movie more than 2 people tamil nadu sex videos and audio6 bokep pecah perawan jepang .
watch and read my new[url=http://xxxfax.com/] site[/url].
lahoor pushto sex video indian threesome videos mature drunk bar pick up video sane leone xxxx video french ethiopean girl have sex in france porn father and daughter in sleeping forced xxx squirt poran video hd hd porn dog and girl big boobs in gloryhole sleeping hq xxxxex xnxxxx xnxxxx xvideo japanese incest creampie taboo game show .
http://www.xxxfax.com/
xxxfaxql
17 Mar 18:59
+0
VOTURI
-0
xxxfax.com
famali sleeping shock rajthani xxx yoga pants tight fuck x cartoon doraemon nobita x shizuka sexx subtitled japanese medical zenra wwwxxxtv .
http://xxxfax.com/top/dance
boobs kiss sx racy angal anal bokep laki laki ngocok pake memek palsu xxxnxxx amateur sexdeo jessy dubai pounding eva lin shemale lesbians 1st night young girl sex xxx blue film indian sexy girl saree dulha dulhan fuck big milk and big cock xxx .
my website.
drunk chubby karen blowjob sexxxxx com rkillerbean big titia full hd asian porn japanese housewife seduced massage teacher and student sex movies hd mom sweet sex romantice real drunk sister creampie black cobra sex first virgin girls sex xxxvideos xxx viefo .
http://xxxfax.com
fxxxmelhq
17 Mar 13:30
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
rkillerbean squirt assfuck mother violate2 bestailth russian mom teaches son 12 year girl hd xxxii movi big boobs mom and son in water xxx wwwxxx2017 .
http://www.airjunk.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.flamebeaux.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.goldensection.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.hyperquill.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.elacity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://opticaremanagedvision.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.legalspace.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.advancedmechanicalsystems.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.careware.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.godscountryoutdoors.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.ellaontheweb.eu/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.unitelevision.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://kdrowe.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://kansascityjayhawks.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://dougbelfiore.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://athleticperformancecenters.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.campuscirclemedia.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://membershipcardsonly.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.4castnow.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.behindthescenes.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://stock-1.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.askdrk.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://playfree-workshoplive.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.lefthandnetwork.c
fxxxmellz
17 Mar 09:44
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
femal 20 oldteachr male 16 old student xxx pizza delivery teen shadow fight 2 sex kenyan pornography mulle world xnxx brazzer zumbi videos all scene tu porno tios cogiendo en la cama a ninas chiquitas little girls hidden camera .
http://www.ahaonline.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.live49.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.kdking.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://famousradio.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://dstvision.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/&popup=1
http://www.centuryfitness.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&
http://worldextremecagefighting.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.thermopylae.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.buslust.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.madna.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&
http://www.salarycoach.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&
http://www.skinmatrix.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://univar.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://upswell.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.ahmadi-co.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.grass-seed.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.theyellowone.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&sgroup=1
http://brownbrothersharriman.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.canalsportsmansclub.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.gpolive.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&popup=1
http://www.gallio.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.opsexchange.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://caremedtravel.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme
fxxxmelml
17 Mar 06:47
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
wiwfe threesome ava addams caught the panties thief yes porn please payanka chopra small pussy beeg cock turkish shemale fuck guy ass yumi kazama streaming briana bounce fucks old man creampie on face .
http://www.happyworks.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://urgentcare4kids.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/&cache=yes
http://qajar.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.reservoirfrogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.safearea.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://indiacapitalpartners3.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.salonaccessory.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://als-american-darts.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://calcforweb.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.handlerkron.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://winemakingfun.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://italydecor.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://whisperak.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.lakeoconeerealestate.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://arcticranger75th.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.scalventurepartners.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://nutritionlifestylemedicine.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.randfin.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wellsdental.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://truth-in-lending.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.model-solutions.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://deargeek.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.goodsam-im.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=
fxxxmeltr
17 Mar 03:23
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
www xxx lod 3d hentai miex fucking long gujarati sax yoga video bokep di bawah umur virgin indian school xxx englis school girl com hd hindi audio videos beegsex american granny porn .
http://new-soku.net/r.php?url=http://fxxxme.com/
http://www8.xitek.com/oa/adclick.php?bannerid=592&zoneid=0&source=&dest=http://fxxxme.com/
http://gb.ces.org.tw/gate/gb/fxxxme.com/
http://naniwatourist.jp/nns/www/redirect.php?url=http://fxxxme.com
http://www.taxopark.com/forum/go.php?http://fxxxme.com/
http://hhjcc.com/go/?es=1&l=galleries&u=http://fxxxme.com/
http://www.lovetoescape.com/linkredir.cfm?eid=38931&url=http://fxxxme.com/
http://www.solar001.com/go.asp?url=http://fxxxme.com/
http://www.viszk.hu/dt_tkr-doku.php?id=http://fxxxme.com/
http://www.acucn.com/blog/go.asp?url=http://fxxxme.com/
http://www.kovrov33.ru/ext_link?url=http://fxxxme.com/
https://hotels24.gr/link.aspx?url=http://fxxxme.com/
http://mtm.dicasbr.com/m/64512/5b05fd98f12a9c1093a6d8da157a2e18/7/451/?n=2&l=u&u=http://fxxxme.com
http://www.frontale.co.jp/redirect.php?u=http://fxxxme.com/
http://www.natron.net/gubok/go.php?url=http://fxxxme.com/
http://d-click.anapar.com.br/u/18149/157/612/154_0/89aa7/?url=http://fxxxme.com
http://www.boutique.aero/regie/adclick.php?bannerid=289&zoneid=0&source=&dest=http://fxxxme.com/
http://kyonan.net/navi/rank.cgi?mode=link&id=29449&url=http://fxxxme.com/
http://www.mom-gfs.com/cgi-bin/at3/out.cgi?id=28&tag=toplist&trade=http://fxxxme.com/
http://vesvalo.net/html/counter/counter.php?link=http://fxxxme.com/
http://www.kollaporr.org/ept/out.php?f=1&pct=50&url=http://fxxxme.com/
http://www.peeingfun.net/toplist/out.cgi?ses=QzA2iI8Gg8&id=5&url=http://fxxxme.com/
http://www.lhotka.net/weblog/ct.ashx?id=26706644-7e94-431f-872b-a7f9b0d73c7a&url=http://fxxxme.com/
http://beton.ru/redirect.php?r=http://fxxxme.com/
http://taboo.cc/out.php?http://fxxxme.com/
http://my.ausnz.net/home/lin
fxxxmelrv
17 Mar 00:07
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
rape xxx vixeos mia khalifa hd xxx sexi full hd xxxsexxx anal creampie black ebony girl takes multiple loads nikki bella xxx sex blue film downlode12 gay clips of brett patrick and reese part1 xxxxxxxcccxxx .
http://www.2ndclear.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.screenchangers.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.balancingelement.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.happymadisonmovies.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://customshirt1.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.fastcashpay.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.zanaflexcapsulestraining.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.additiverapidprototype.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://iinet2.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://sweetnothings.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://intentionalcare.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://driveservicespecialists.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.happy16th.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://patriciashort.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.beachcitiesent.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://kirtieregan.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://westernguy.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://optimalhealthplan.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.londonltd.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.psoriasistreatment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.easyexpedite.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.lblff.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.monstera
fxxxmelfn
16 Mar 15:48
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
teacher voyeur fucking student at her house ssexy and beautiful sex video black porn girl video downlod hd hrd angela white frst viedo 18 age bdsm ffm heels download video sex girl animals dog fuckig hollywood stars all xxx girls movies .
http://onesourceproduction.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://divorcelawyerlist.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&popup=1
http://lookstv.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://studiothink.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.recycleamerica.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.producerschool.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://quitonce.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://ictupdate.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://nagyfineart.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://dynim.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://nisfornaughty.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.suddenlink.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.streetsmarthiring.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.propertiesofatlanta.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wordpalette.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.fourstar.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.texwoodmenswear.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.saharapress.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.bitsofbuzz.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.labels-express.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.diaper-eze.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://oldecityservice.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.briannet.com/__media__/js
fxxxmelph
16 Mar 12:16
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
bokep sama nene nene cort di dalm nude women muscle sport videos xixxx video sex with lesbian sleeping dgwmp white mommy big booty papa me rompe el culo hd party work .
http://decisionanalysts.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://bancodechile.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.medreview.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.timturnerstudio.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://nowintime.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://schweinehundtage.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://lognetinc.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/
http://www.brewsterwealthmanagement.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.mercuryengineering.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://ajilonconsulting.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://wearewithyou.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.spymuseum.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://yasha.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.hiers.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.mediainsiderspolls.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://bandwire.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://runlikeagirl.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://newyork-departmentofhealth.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.oddsock.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/
http://www.davidevans.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wow-racing.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.lawpress.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://newtoncycling.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.manyuehong.com/__
fxxxmeltk
15 Mar 21:42
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
more sperm deep sex rape fuck with mom com brooklyn chase and rion king girl rape 3gp video download in hindi stephanie mchanon xxx tengirlvideoss hindi xxxxxhdbf .
http://www.performancesteel.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.slideback.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com&
http://ww35.mercadollibre.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.dlite.co.uk/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wow-racing.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.dispatchmediagroup.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wormwonder.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.aplus4restoration.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://ihatescion-laurel.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.pembinapipeline.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.1-888-shelter.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.dnabootcamp.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://partnershipforglobalsecurity.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://ww35.lirio.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://joyofbusiness.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.divorcejusticecenter.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.alas.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.ajstutzinc.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://wwresumes.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.anydesign.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://ihatemichaelscrafts.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.performingartist.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.dmsbike.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.apipetroteam.biz/__media__/j
fxxxmelef
15 Mar 17:51
+0
VOTURI
-0
すべての 英語
real indian hindi blue sex movie first time bleeding painful hd video download she is begging him to stop but he still fuck h cumming in prostitute boner basketball penes enormes y chicas pequeas muslim uae girl sex mom son xxx fuking .
http://www.babyaccess.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://studio10.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://skiing.bz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.hartfordfinancialservicesgroup.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://allthegirls.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.eagerhelp.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.always-wood.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://stemcellstorage.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://drawlite.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://otcnetlink.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.americanpapertwine.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.majorconnections.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://quepasacuba.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.brooklyn-bridge.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.thinkchemicals.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://silversteinoptics.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.producerschool.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://ebogosse.de/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.dareen.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://deringer.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://www.danwalding.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com/new/
http://www.deltaforceangelfalls.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fxxxme.com
http://openyourpresent.com/__media__/js/
fxxxmemc
15 Mar 12:57
+0
VOTURI
-0
fxxxme
ten school girl pornnub sri vi4 indian prons movie .
すべての http://fxxxme.com/top/sleeping 投稿者
anal black teen 1995 porno asian small girls and old daddy xxx japanese step mom yumi kazama mumbai sexcom .
Visit my site.
india sex moves bed wap sek delflion asian girll cixc keiran lee phoenix marie sasha grey anal bondage xxxindiacom www halohatube kom .
fxxxmenl
15 Mar 08:16
+0
VOTURI
-0
fxxxme com
gdani daneils porn star in top rating freeporn vidio sunnyleon xxvedio .
すべての http://fxxxme.com/top/japanese 投稿者
deshi indian sexy video xxx hd miss doctor phisex f bokep virgin japanes full family biseness2013 .
watch and read my new site.
mompov eva mom na sister ku chudi kari son xxx hd video 2018 deliciosa jovencita pelirroja mamando redhead girl does a blowjob hd fox porn kaam wali 1 son 3 mom youpornxnxx toketbesar .
fxxxmexo
14 Mar 21:20
+0
VOTURI
-0
fxxxme.com
xxxase sexxxxxxxxx sefid barfi sm city davao sex scandal4 .
すべての http://fxxxme.com/top/ 投稿者
japanese student rape old mom son duck xxx boyand boy xnxx wwwxxxap aomi muyock and klara kristin love .
Visit my site
huge natural boobs sucked softly larissa xxx hd fuck all porn rumi yoshizawa comtm lara croft dog 100 young pittiet teen anal cumshot compilation mom son friend sex 2010 .
fxxxmexv
14 Mar 10:09
+0
VOTURI
-0
hd xxx vidos lund ko kaise lamba kare little summer and kimmie piss .
すべての http://fxxxme.com/ 投稿者
car wank public moms end ank nya ngentot gofakka xnxx shemale jojo kiss beeg cock dillion carter blowjob .
my website
teen kissing blackmail my step mom punjabi xxx rape video younjiz very young virgin defloin make love10 teen sperm swallow british hd bib boobs .
sezbikam
19 Dec 01:21
+0
VOTURI
-0
すべての http://sezbikaner.com/ 投稿者
sezbikam
19 Dec 01:21
+0
VOTURI
-0
すべての http://sezbikaner.com/ 投稿者
sezbikam
19 Dec 01:21
+0
VOTURI
-0
すべての http://sezbikaner.com/ 投稿者
sezbikam
19 Dec 01:21
+0
VOTURI
-0
すべての http://sezbikaner.com/ 投稿者
turnersvpn
18 Dec 19:47
+0
VOTURI
-0
すべての http://turnersvillemartialarts.com/ 投稿者
turnersvpn
18 Dec 19:47
+0
VOTURI
-0
すべての http://turnersvillemartialarts.com/ 投稿者
turnersvpn
18 Dec 19:47
+0
VOTURI
-0
すべての http://turnersvillemartialarts.com/ 投稿者
turnersvpn
18 Dec 19:47
+0
VOTURI
-0
すべての http://turnersvillemartialarts.com/ 投稿者
luxurywk
18 Dec 15:29
+0
VOTURI
-0
すべての http://luxury-residence.ru/ 投稿者
luxurywk
18 Dec 15:29
+0
VOTURI
-0
すべての http://luxury-residence.ru/ 投稿者
luxurywk
18 Dec 15:29
+0
VOTURI
-0
すべての http://luxury-residence.ru/ 投稿者
luxurywk
18 Dec 15:29
+0
VOTURI
-0
すべての http://luxury-residence.ru/ 投稿者
irideburi
18 Dec 12:41
+0
VOTURI
-0
すべての http://iridebulgaria.com/ 投稿者
panitaxt
18 Dec 03:13
+0
VOTURI
-0
すべての http://panita-it.com/ 投稿者
panitaxt
18 Dec 03:13
+0
VOTURI
-0
すべての http://panita-it.com/ 投稿者
panitaxt
18 Dec 03:13
+0
VOTURI
-0
すべての http://panita-it.com/ 投稿者
doctordc
18 Dec 00:12
+0
VOTURI
-0
すべての http://doctorkuznecov.ru/ 投稿者
doctordc
18 Dec 00:12
+0
VOTURI
-0
すべての http://doctorkuznecov.ru/ 投稿者
pocscocg
17 Dec 18:34
+0
VOTURI
-0
すべての http://pocscounseling.com/ 投稿者
mercersoqj
17 Dec 12:33
+0
VOTURI
-0
すべての http://mercersongwriters.org/ 投稿者
edirneus
17 Dec 02:18
+0
VOTURI
-0
すべての http://edirneuygunmobilya.com/ 投稿者
unskillke
15 Dec 10:43
+0
VOTURI
-0
すべての http://unskill.ru 投稿者
siteseryl
14 Dec 16:42
+0
VOTURI
-0
すべての http://siteservisleri.com/ 投稿者
cukuramwj
13 Dec 22:54
+0
VOTURI
-0
すべての http://cukurambareskort.com/new/ 投稿者
bibliotcq
13 Dec 01:12
+0
VOTURI
-0
すべての http://bibliotecaistoreco.com/new/ 投稿者
limtorrencp
19 Oct 22:57
+0
VOTURI
-0
すべての limetorrents 投稿者
limtorrenrx
18 Oct 17:54
+0
VOTURI
-0
すべての limtorrent 投稿者
masttorrfi
16 Oct 21:42
+0
VOTURI
-0
すべての https://masttorrent.com/ https://masttorrent.com/browse-torrents/ https://masttorrent.com/top100 https://masttorrent.com/latest100 https://masttorrent.com/search-cloud/ 投稿者
masttorrfi
16 Oct 21:42
+0
VOTURI
-0
すべての https://masttorrent.com/ https://masttorrent.com/browse-torrents/ https://masttorrent.com/top100 https://masttorrent.com/latest100 https://masttorrent.com/search-cloud/ 投稿者
TJosephhus
12 Oct 00:33
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В.
Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти.
BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем.
Эффективен в любом возрасте.

http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО

Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей.
Не содержит вредных для здоровья консервантов.
Не имеет противопоказаний.
Запатентованный синергический фитокомплекс.

http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму.
Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют
умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
huluxxxiu
05 Oct 21:35
+0
VOTURI
-0
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE