Ședință la Guvern. Cioloș: Voi merge la ministere să văd cum vă organizaţi echipeleȘedință de Guvern, miercuri dimineață. Premierul Dacian Cioloş a anunţat că va merge la fiecare minister, pentru a vedea cum îşi organizează miniştrii echipele.

Ședinta la Guvern. Ciolos: Voi merge la ministere sa vad cum va organizati echipele
Ședință la Guvern. Cioloș: Voi merge la ministere să văd cum vă organizaţi echipele

Ședință la Palatul Victoriei, miercuri dimineață. Dacian Ciolos le-a comunicat miniștrilor că va merge la fiecare minister, pentru a vedea cum îşi organizează miniştrii echipele.

Premierul a precizat că mâine va merge la Ministerul Energiei şi la cel al Agriculturii.

Guvernul discută, miercuri, în şedinţă, normele metodologice privind legea finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale, un proiect privind constituirea comisiilor privind procedura insolvenţei persoanei fizice, dar şi constituirea unor grupuri de lucru pentru legea salarizării, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă, Guvernul ar urma să aprobe miercuri un proiect de hotărâre referitor la normele metodologice de aplicare a legii finanţării partidelor, dar şi unul privind constituirea comisiilor speciale pentru falimentul personal. În ceea ce priveşte salarizarea în sistemul bugetar, pe lista cu acte normative care ar putea fi aprobate de Guvern se găseşte un memorandum vizând constituirea unui grup de lucru care să elaboreze proiectul de lege şi care prevede procedura şi calendarul consultărilor pe legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

În acest context, Executivul ar urma să decidă şi constituirea unui alt grup de lucru care să elaboreze un mecanism transparent de stabilire a salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată. De asemenea, pe agenda Executivului mai figurează un proiect de hotărâre privind stabilirea plafonului maxim pentru cheltuielile de cazare aferente imobilelor cu destinaţia de locuinţă de serviciu şi imobilelor cu destinaţia de locuinţă, propuse în vederea vânzării, din fondul locativ administrat de Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" pentru anul 2016.

Sursa: realitatea.net

Etichete: dacian ciolos, Guvern, şedinţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h