Şedinţe de terapie florală, oferite GRATUIT în Sectorul 6, dacă donezi la magazinul caritabilBeneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6 şi persoanele care donează produse la magazinul SocialXChange pot accesa gratuit şedinţe de terapie florală Bach.

Sedinte de terapie florala, oferite GRATUIT in Sectorul 6, daca donezi la magazinul caritabil
Şedinţe de terapie florală, oferite GRATUIT în Sectorul 6, dacă donezi la magazinul caritabil
Foto: Primarie Sector 6

Şedinţele sunt oferite prin bunăvoinţa Elenei Dina, specialist acreditat de către fundaţia "Dr Edward Bach" din Marea Britanie, deţinătoare a Avizului de Liberă Practică şi Terapeut în Terapii Complementare, informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 6.

Astfel, persoanele care merg şi donează produse la magazinul SocialXChange pot primi în schimbul punctelor pe care le acumulează, şedinţe de terapie florală. Aceste şedinţe pot vindeca, în funcţie de diversele necesităţi ale fiecăruia, teama de a vorbi în public, neîncrederea în forţele proprii, pot alina dorul de o persoană, epuizarea, dependenţa de calculator, dar şi multe alte frici, sau fobii, precizează sursa citată.

Principiul care stă la baza înfiinţării magazinului SocialXChange, care funcţionează în Calea Crângaşi, Nr. 3, Sector 6, este foarte simplu şi are nevoie doar de ajutorul oamenilor deosebiţi care vor şi pot dona diferite produse (cu precădere alimente şi produse de igienă), pentru că în comunitate există oameni care nu-şi permit să achiziţioneze bunurile de care au nevoie, dar vor să muncească pentru ele.

Atât donaţia, cât şi munca se transformă în puncte (nu bani), iar cei care acumulează puncte, au acces la produsele existente în incinta magazinului SocialXChange sau la serviciile pe care le putem oferi prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 (salinoterapie, animaţie, cursuri pentru copii de şah, informatică, dansuri etc).

Sunt încurajate de asemenea persoanele juridice/firmele care doresc să sprijine acestă iniţiativă prin donaţii pentru a stimula dezvoltarea resurselor umane şi promovarea ocupării forţei de muncă, care să permită accesul beneficiarilor noştri un nivel decent de viaţă.

Pentru mai multe informaţii: www.socialxchange.ro, office@dgaspc6.com, office@socialxchange.ro.

Etichete: Sectorul 6, Social XChange, terapie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE