Şedinţe majore în PSD. Schimbări de funcţii şi sancţiuni dure în partid după condamnarea lui DragneaConducerea PSD se reuneşte în ședința Biroului Permanent Național marți, de la ora 11.00, la Parlament. De la 18.00 social-democrații vor participa la şedinţa CEx.

Sedinte in PSD
Şedinţe în PSD

La cele două reuniuni, liderii social-democraţi vor analiza rezultatul obținut de formațiune la alegerile europarlamentare. De asemenea, urmează să stabilească şi calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al PSD, a anunţat că au fost convocate pentru marţi Biroul Permanent şi Comitetul executiv al partidului.

"Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, aşa vom face şi de acum în colo, mâine am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11:00, CEX la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să îi facem şi cum putem acţiona în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD", a afirmat luni Viorica Dăncilă, la finalul unei şedinţe de urgenţă la sediul partidului din Băneasa, convocată după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea.

Dăncilă a subliniat că nu va demisiona din funcţia de prim-ministru. Dăncilă a adăugat că va respecta decizia luată de Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă.

Etichete: cexn, psd, şedinţă PSD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE