Şedinţele Consiliului Local Sector 1, înregistrate şi postate pe site-ul primărieiPrimăria Sectorului 1 anunţă că va transparentiza procesul de luarea a deciziilor din această zonă administrativă. Astfel, în premieră pentru Sectorul 1, toate ședințele Consiliului Local vor fi înregistrate și postate pe prima pagină a site-ului Primăriei Sectorului 1, www.primariasector1.ro.

Sedinte Consiliul Local Sector 1
Şedinţe Consiliul Local Sector 1

Astfel, toți cetățenii Sectorului 1 vor cunoaște în cel mai scurt timp cum se desfășoară dezbaterile și cum se iau deciziile în legislativul local. Măsura se aplică începând de la Ședința Extraordinară a Consiliului Local Sector 1 care are loc miercuri, 29 iunie 2016, în sala de consiliu din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Pe ordinea de zi a acestei ședințe se află alegerea noului Viceprimar al Sectorului 1, se arată într-un comunicat.

În perioada următoare gradul de transparență va fi și mai ridicat, urmând ca toate ședințele Consiliului Local Sector 1 să fie transmise în direct pe internet, printr-o procedură care va fi anunțată ulterior, informează administraţia locală într-un comunicat de presă. O astfel de procedură funcţionează în prezent la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din Primăria Capitalei.

"Așa cum am promis în campania electorală, Primăria Sectorului 1 va deveni un model de transparență atât în ceea ce privește procesul de luare a deciziilor cât și modul de cheltuire a banului public. Primul pas în acest sens îl constituie înregistrarea, în premieră, pentru Sectorul 1, a ședințelor Consiliului Local și postarea lor pe site-ul instituției. Numai astfel putem să construim o relație normală între administrația locală și cetățeni, în deplin acord cu standardele europene în materie. Comunitatea Sectorului 1 trebuie să cunoască în timp real cum se iau deciziile la nivelul Consiliului Local, pentru a vedea în ce măsură cei cărora le-au acordat încrederea lor le reprezintă corect interesele", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Etichete: live pe internet, Primăria Sector 1, Sector 1, sedinte filmate, sedinte transmise live pe internet, Şedinţele Consiliului Local Sector 1, Şedinţele Consiliului Local Sector 1 inregistrate

0/1 COMENTARII
alex
29 Jun 14:58
+0
VOTURI
-0
vrem si la 3. si la cel general!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE