FOTO Primarul Sectorului 4, acuzat că a vandalizat sediul de campanie al lui Piedone. Cum răspundeUPDATE ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Sediul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 4, a fost vandalizat. Pe geamurile sediului au fost scrise mesaje precum "asasinule", "criminalule", fostul edil acuzând că cei care au vandalizat sediul de campanie fiind "oamenii primarului interimar Băluţă" (n.r. - Daniel Băluţă de la PSD), contracandidatul său la fotoliul de primar al Sectorului 4 din partea PSD. În replică, actualul edil al Sectorului 4 susţine că se va adresa instanţei din cauza acuzaţiilor care îi sunt aduse. 

Sediul de campanie al lui Cristina Popescu Piedone, vandalizat (Foto facebook Piedone)
Sediul de campanie al lui Cristina Popescu Piedone, vandalizat (Foto facebook Piedone)

UPDATE După ce a fost acuzat că "oamenii săi" au vandalizat sediul de campanie al contracandidatului său, Cristian Popescu Piedone, edilul Daniel Băluţă spune că se va adresa instanţei din cauza acuzaţiilor care îi sunt aduse.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Disperat că nu poate să își adune semnăturile, Cristian Popescu Piedone mă acuză că echipa mea i-ar fi vandalizat sediul de campanie. Pentru această acuză, de o maximă gravitate, îl asigur că mă voi adresa justiției.
În același timp, am sesizat Poliția Locală pentru a identifica vinovații. Ca medic, eu vindec, nu îmbolnăvesc oamenii. Îl voi ține pe "iresponsabilul candidat" la curent cu mersul anchetei.
Înainte de a ne întâlni la vot în 5 iunie, ne vom confrunta în sălile de judecată.
În ceea ce privește proiectele mele, îl asigur că mă ocup cu maximă responsabilitate și putere administrativă pentru a repara tot ce a stricat el în ultimul mandat", a scris Băluţă pe pagina personală de Facebook. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Cu asta se ocupa oamenii primarului interimar Baluta.

Domnule primar interimar neales, va rog sa mergeti pe strada si sa le spuneti oamenilor in fata ca sunt un criminal, sa ii auziti pe ei ce raspund, ce cred.
Sau si mai bine spuneti-le de proiectele pe care le aveti pentru Sectorul 4, daca aveti.

Nu va construiti campania electorala pe o drama!

Sa fim judecati la vot, pe 5 iunie!", a scris pe Facebook fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

CITEŞTE ŞI Cristian Popescu Piedone vrea să îşi depună DIN NOU candidatura la Primăria Sectorului 4

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cristian Popescu Piedone a anunţat că va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături pentru a-şi depune candidatura la Primăria sectorului 4. Piedone a făcut anunţul pe Facebook, după ce magistraţii i-au respins definitiv candidatura. Piedone spune că, de data aceasta, va strânge de două ori mai multe semnături.

Piedone s-a înscris în PPU-SL

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cristian Popescu Piedone a început strângerea de semnături pentru a-şi depune din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4. Piedone s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal, din partea căruia ar vrea să candideze din nou. 

Etichete: candidatura Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, Daniel Băluță, Sectorul 4, sediu vandalizat

0/1 COMENTARII
Andrei
21 Apr 16:17
+0
VOTURI
-0
https://www.facebook.com/simiondanbogdan/media_set?set=a.1201464043199763.1073741830.100000085376429&type=3

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE